Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rodo to dwuletni owczarek niemiecki, na którego zapadł wyrok śmierci. Jeśli w ciągu dwóch tygodni nie znajdzie domu zostanie uśpiony.
Rodo jest naprawdę pięknym, wspaniałym, zadbanym i szkolonym psem. Jego jedynym nieszczęściem jest to, że ugryzł syna właścicielki. Treser tego psa (szkoli również moja sukę) twierdzi, że pies musiał zostać sprowokowany przez dziecko inaczej by tego nie zrobił. Z tego też powodu pies szuka domu bez dzieci, najlepiej do ogrodu jako stróż.
Pies jest bardzo przyjacielski i wesoły. Strasznie go żal!!!

Może ktoś jeszcze go zechce? Może pokocha?

Kontakt do mnie na pw.

Posted

tego psa nie wolno uspic ! owszem, pewnie jakis wet przymknie na to oko, ale to jest wbrew prawu !

przede wszystkim dajcie ogloszenie do gazety wyborczej, smsem albo zadzwonic, ja jak ostatnio napisalam ze owczarek niemiecki szuka domu to sie masa osob zglosila, na pewno dom sie znajdzie!

Posted

Ludzie masakra poprostu :angryy: Basia moge mu zrobic allegro i popytam ludzi bo psiak naprawde piekny :-( tak jak napisala LittleMy sadze ze warto dac ogloszenie do lokalnej gazety, i dlaczego wlasciciel chce go odrazu uspic :???: moze jakis hotelik by dla niego zalatwic :???:

Posted

Rodo już bezpieczny, w drodze do Warszawy.
Akcja zakończona; kolejne wieści o nim będą się pojawiały na stronie naszej fundacji ; będzie obserwowany aby zweryfikować prawdziwość podanych przez włascicielke informacji i ew. resocjalizować go.
Wszystkim zaangażowanym w pomoc temu biedakowi dziękuję
EMIR

Posted

Jeśli ugryzł ( w co nie do końca wierzę) to musial zostać sprowokowany; a to juz problem właściciela, kogo karac, a nie psa.
Opinia weta:pies jest zdrowy;
Wg mnie - potrzebuje ruchu, by rozładować energię i poczucia, że jest bezpieczny; zdj. " z kobietami" i kumplem - wkrótce
EMIR