basiagk Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Rodo to dwuletni owczarek niemiecki, na którego zapadł wyrok śmierci. Jeśli w ciągu dwóch tygodni nie znajdzie domu zostanie uśpiony. Rodo jest naprawdę pięknym, wspaniałym, zadbanym i szkolonym psem. Jego jedynym nieszczęściem jest to, że ugryzł syna właścicielki. Treser tego psa (szkoli również moja sukę) twierdzi, że pies musiał zostać sprowokowany przez dziecko inaczej by tego nie zrobił. Z tego też powodu pies szuka domu bez dzieci, najlepiej do ogrodu jako stróż. Pies jest bardzo przyjacielski i wesoły. Strasznie go żal!!! Może ktoś jeszcze go zechce? Może pokocha? Kontakt do mnie na pw. Quote
ewatonieja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 chyb anie takie sa procedury, pies powinien trafić do schroniska na obserwacje i powinien zostac poddany testom na agresje wtedy dopiero można mówic o uspieniu, skandal moim zdaniem Quote
LittleMy Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 tego psa nie wolno uspic ! owszem, pewnie jakis wet przymknie na to oko, ale to jest wbrew prawu ! przede wszystkim dajcie ogloszenie do gazety wyborczej, smsem albo zadzwonic, ja jak ostatnio napisalam ze owczarek niemiecki szuka domu to sie masa osob zglosila, na pewno dom sie znajdzie! Quote
Tengusia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ludzie masakra poprostu :angryy: Basia moge mu zrobic allegro i popytam ludzi bo psiak naprawde piekny :-( tak jak napisala LittleMy sadze ze warto dac ogloszenie do lokalnej gazety, i dlaczego wlasciciel chce go odrazu uspic :???: moze jakis hotelik by dla niego zalatwic :???: Quote
LittleMy Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 o wlasnie, allegro tez dobry pomysl, fajnie, ze zrobisz Quote
dariaopole Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 matko boska do czego na tym swiecie dochodzi ??? od razu uśpić??? tak jak pisałyście , najpierw powinna być obserwacja !!!! Quote
dariaopole Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 napisałam do Basi smsa żeby się skontaktowała !! Quote
basiagk Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Skontaktowałam się z EMIR. Teraz czekamy na dobre wieści... Dziękuję cioteczki za zainteresowanie.:Rose::Rose::Rose: Quote
Tengusia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Basia zrobic chlopakowi allegro :???: czy czekamy na wiesci od Emir'a :???: Quote
emir Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Rodo już bezpieczny, w drodze do Warszawy. Akcja zakończona; kolejne wieści o nim będą się pojawiały na stronie naszej fundacji ; będzie obserwowany aby zweryfikować prawdziwość podanych przez włascicielke informacji i ew. resocjalizować go. Wszystkim zaangażowanym w pomoc temu biedakowi dziękuję EMIR Quote
Dea Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Emir jak zwykle szybka reakcja i zdecydowane działanie !!!:thumbs: No kurcze więcej takich ludzi na świecie trzeba:cool1: Quote
dariaopole Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 no to cieszę się że Rodo już bezpieczny, oby sie okazało że to łagodny, wspaniały psiak !!! Quote
emir Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Dojechał, najedzony, śpi.Jutro obejrzy go lekarz EMIR Quote
basiagk Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Dziękuję EMIR. Będziemy wdzięczni jak czasami coś nam tu szepniesz na temat Rodo. Mama nadzieję, że nie będzie bardzo tęsknic... Quote
LittleMy Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 ciesze sie, ze byla tak szybka reakcja i pies jest bezpieczny... uff Quote
basiagk Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 EMIR co z Rodo? Co powiedział wet? Jak się pies zachowuje? Napisz coś proszę bo zaglądałam na stronę Emira i nic nie ma o nim...:look3: Quote
basiagk Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Rozmawiałam z Emir. Rodo jest w dobrej formie gania z z 4 sukami po ogrodzie. Nie wykazuje agresji ale nadal jest pod obserwacją. Jest zdrowy. Uff. Quote
dariaopole Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Cieszę się , że Rodo zdrowy, oby tylko był teraz grzeczny i ta cała afera z ugryźnięciem okazała się nieprawdą !!! Quote
emir Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Jeśli ugryzł ( w co nie do końca wierzę) to musial zostać sprowokowany; a to juz problem właściciela, kogo karac, a nie psa. Opinia weta:pies jest zdrowy; Wg mnie - potrzebuje ruchu, by rozładować energię i poczucia, że jest bezpieczny; zdj. " z kobietami" i kumplem - wkrótce EMIR Quote
dariaopole Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 to bardzo się cieszę , że wieści o Rodo są takie dobre, teraz tylko domek musi sie znaleźć !! Quote
basiagk Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Zdjęcia Rodo ze strony EMIRa. Piękny jest!!! Quote
Tengusia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 O takiego przystojniaka to powinni sie przepychac chetni ... ;) Quote
dariaopole Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Tengusia napisał(a):O takiego przystojniaka to powinni sie przepychac chetni ... ;) dokładnie, cudny jest :loveu: Quote
Recommended Posts