Aga_Mazury Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Matusz a Ty byłeś tydzień temu na spacerze z psami? chyba zdjęcia sprzed dwóch tygodni :P Boogie wygryzła sobie szwy....(zdjęła kołnierz) i na drugi dzień miała "poprawkę"... oj Boogalku mój Quote
Matusz Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Matusz a Ty byłeś tydzień temu na spacerze z psami? chyba zdjęcia sprzed dwóch tygodni :P Boogie wygryzła sobie szwy....(zdjęła kołnierz) i na drugi dzień miała "poprawkę"... oj Boogalku mój a no fakt :evil_lol::evil_lol: ja jestem zakręcony :evil_lol::evil_lol: Boogie nie wolno wygryzać szwów ! :mad::loveu: Quote
neverend Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Mała niegrzeczniuszka... ale dobrze,że poprawili... Widocznie kołnieżyk za słaby... Quote
Matusz Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Boogie "nasza" kochana :iloveyou: Quote
neverend Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Lepiej wygląda...lepiej... i już nie wygryza szwów... grzeczna dziewczynka... Quote
lidka_park Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Boogie zdrowiej szybciutko i bądź grzeczna Quote
Matusz Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Bogolinka na spacerku :) czuje się już dobrze :) muszę jej zrobić allegro, teraz większe szanse na adopcje po sterylizacji Quote
Matusz Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 nasza kochana Bugulinka jutro idzie do nowego domku !!!! :multi::multi: będzie miała tam 2 sunię do zabaw:) Quote
Kanzaj Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='matusz5']nasza kochana Bugulinka jutro idzie do nowego domku !!!! :multi::multi: będzie miała tam 2 sunię do zabaw:) Yessssssssssss:multi: Quote
Aga_Mazury Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Boggalek nasz trafi do domku gdzie jest sunia Kropeczka (którą poznałam :)) i jest wymarzony domek....naszej p. Danusi...wielkiej miłośniczki zwierząt.... Poproszona zostałam dziś przez p. Danusię o wybór najbardziej potrzebującej suni.... a że Boogalka trafiła na wybieg więc........... resztę już znacie...:loveu::loveu::loveu::loveu: i będzie w Ostródzie.....czyli....będe mogła ją spotkać :) Kochana moja laleczka :calus: Quote
lidka_park Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='matusz5']nasza kochana Bugulinka jutro idzie do nowego domku !!!! :multi::multi: będzie miała tam 2 sunię do zabaw:) nie tylko sunie ale takze i kotke do harców ;) Quote
Matusz Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 ciekawe jak tam Boogie się powodzi ?:razz: Quote
Recommended Posts