Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam Wam BOOGIE (czyt. bugi)
Nazywam się Boogie i mam do zaoferowania swojemu panu całą gamę wspaniałych uczuć, jakimi tylko największy przyjaciel człowieka może go obdarować!
Potrafię być bardzo delikatna i subtelna w okazywaniu radości i miłości. Nienachalnie kołysać będę miarowo ogonkiem i kiedy już mnie przywołasz do siebie, delikatnie poliżę Twą dłoń. Będę Ci towarzyszem w życiowej wędrówce i przyjacielem na dobre i na złe.
Będę na Ciebie grzecznie czekać każdego dnia, kiedy pójdziesz do pracy, byś po powrocie czuł się najważniejszą z istot na ziemi, najbardziej ukochaną i wytęsknioną. To wszystko Ci obiecuję, jeśli tylko zechcesz zabrać mnie stąd i obdarzyć swoją miłością.

Boogie trafiła do schroniska w Ostródzie całkiem nie dawno. Sunia ma 1,5 roku i została przywieziona ze Zwierzewa w gminie Ostróda, gdzie prawdopodobnie porzucona błąkała się po okolicy.

Boogie jest kochaną, radosna, bardzo przytulaśną i kochającą człowieka sunią.

[SIZE=2][SIZE=4]POKOCHAJ BOOGIE A ONA POKOCHA CIĘ ZE ZDWOJONĄ SIŁĄ

kontakt: [email protected] lub PW

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Boogie to bardzo kochana, przesympatyczna i naprawdę super sunia !! Taka kochliwa:loveu::loveu: Taka nasza mała Boogie,

niestety na brzuchu wykryliśmy u niej jakieś guzki, mała będzie badana przez USG...

Posted

Biedaczka...a widać,że już się przyzwyczaja do spacerów i aparatu nawet...
ach te nieszczęścia... Ciekawe,czy sunia nie miała strasznej przyszłości i dlatego te guzki...:roll:

Posted

[quote name='neverend']W sobotę się dowiemy. Może ciotka Aga i kierowniczka w sobotę właśnie pojadą i może więcej psów na badania zabiorą...?

Ciotki Agi w tą sobotę nie ma...

Posted

Boogi swoją delikatnością przypomina mi moją Figę..ona tak ładnie po prostu jest blisko, przychodzi się przytulić, patrzy słodko w oczy. To pies dla kogoś, kto ceni sobie spokój i wrażliwość. Psy o takiej psychice szybko gasną w schronisku. :-(