Matusz Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Przedstawiam Wam BOOGIE (czyt. bugi) Nazywam się Boogie i mam do zaoferowania swojemu panu całą gamę wspaniałych uczuć, jakimi tylko największy przyjaciel człowieka może go obdarować! Potrafię być bardzo delikatna i subtelna w okazywaniu radości i miłości. Nienachalnie kołysać będę miarowo ogonkiem i kiedy już mnie przywołasz do siebie, delikatnie poliżę Twą dłoń. Będę Ci towarzyszem w życiowej wędrówce i przyjacielem na dobre i na złe. Będę na Ciebie grzecznie czekać każdego dnia, kiedy pójdziesz do pracy, byś po powrocie czuł się najważniejszą z istot na ziemi, najbardziej ukochaną i wytęsknioną. To wszystko Ci obiecuję, jeśli tylko zechcesz zabrać mnie stąd i obdarzyć swoją miłością. Boogie trafiła do schroniska w Ostródzie całkiem nie dawno. Sunia ma 1,5 roku i została przywieziona ze Zwierzewa w gminie Ostróda, gdzie prawdopodobnie porzucona błąkała się po okolicy. Boogie jest kochaną, radosna, bardzo przytulaśną i kochającą człowieka sunią. [SIZE=2][SIZE=4]POKOCHAJ BOOGIE A ONA POKOCHA CIĘ ZE ZDWOJONĄ SIŁĄ kontakt: [email protected] lub PW Quote
Aga_Mazury Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Boogie jest wspaniałą, delikatną sunieczką....bardzo delikatną i wrażliwą...troszkę zalęknioną.... Bardzo kocha człowieka..... Quote
Aga_Mazury Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Poznajecie naszą śliczną, deikatną panienkę?....zaczyna wierzyć, że nie każdy człowiek to ból..... Shot with DMC-FX01 at 2007-08-12 Quote
Matusz Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Boogie, coś cicho tu u Ciebie...:-( Quote
neverend Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Nasza delikatna królewna.... Pewnie się wstydzi pokazać na pierwszej stronie....:oops: Quote
ewelinabuck Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Boogie najcudowniej wdzięczna, delikatna sunia...czeka na swój dom... Quote
Matusz Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Boogie to bardzo kochana, przesympatyczna i naprawdę super sunia !! Taka kochliwa:loveu::loveu: Taka nasza mała Boogie, niestety na brzuchu wykryliśmy u niej jakieś guzki, mała będzie badana przez USG... Quote
neverend Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Biedaczka...a widać,że już się przyzwyczaja do spacerów i aparatu nawet... ach te nieszczęścia... Ciekawe,czy sunia nie miała strasznej przyszłości i dlatego te guzki...:roll: Quote
Matusz Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 BAZAREK DLA BOOGIE http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6604148#post6604148 Quote
Evas Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Biedactwo, taka delikatna sunia w schronisku. :-( Quote
neverend Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 W sobotę się dowiemy. Może ciotka Aga i kierowniczka w sobotę właśnie pojadą i może więcej psów na badania zabiorą...? Quote
Matusz Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='neverend']W sobotę się dowiemy. Może ciotka Aga i kierowniczka w sobotę właśnie pojadą i może więcej psów na badania zabiorą...? Ciotki Agi w tą sobotę nie ma... Quote
Evas Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Boogi swoją delikatnością przypomina mi moją Figę..ona tak ładnie po prostu jest blisko, przychodzi się przytulić, patrzy słodko w oczy. To pies dla kogoś, kto ceni sobie spokój i wrażliwość. Psy o takiej psychice szybko gasną w schronisku. :-( Quote
neverend Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 To jak jedziemy do schroniska???? autobusem??? Quote
Matusz Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Bazarek dla Boogie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6643317#post6643317 Quote
Recommended Posts