brzośka Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 Na kocie Lisia jest 298,14 zł , a więc w przyszłym miesiącu nie będzie z czego zapłacić za hotel czy leki :((( Quote
AgusiaP Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Bedziemy cos kombinować, nie zostawimy Lisia. 1 Quote
Mysza2 Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Aldonko z bazarku który rozliczam (brakuje mi jeszcze tylko jednej wpłaty) mamy 140 zł dla Lisia. I będziemy bazarkować dla niego dalej:) Quote
brzośka Posted June 13, 2016 Author Posted June 13, 2016 22 godzin temu, AgusiaP napisał: Bedziemy cos kombinować, nie zostawimy Lisia. 10 godzin temu, Mysza2 napisał: Aldonko z bazarku który rozliczam (brakuje mi jeszcze tylko jednej wpłaty) mamy 140 zł dla Lisia. I będziemy bazarkować dla niego dalej:) Wiem Kobitki kochane, że Lisek zawsze może na Was liczyć! :))) Quote
Kocurek Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Lisku melduje,ze w tym miesiacu mam zawirowania..i nie pojdzie ma skromniutka stala.W przyszlym pojdzie podwojnie.Za kare z mala nawiazka:)))Cmokam w pycholka. Quote
Mysza2 Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 3 godziny temu, Kocurek napisał: Lisku melduje,ze w tym miesiacu mam zawirowania..i nie pojdzie ma skromniutka stala.W przyszlym pojdzie podwojnie.Za kare z mala nawiazka:)))Cmokam w pycholka. Lisio na pewno wybaczy:):) Quote
brzośka Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 4 godziny temu, Kocurek napisał: Lisku melduje,ze w tym miesiacu mam zawirowania..i nie pojdzie ma skromniutka stala.W przyszlym pojdzie podwojnie.Za kare z mala nawiazka:)))Cmokam w pycholka. Dzięki za info. Godzinę temu, Mysza2 napisał: Lisio na pewno wybaczy:):) Na pewno :) Quote
Mysza2 Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Dla Lisia poleciało 140 zł z bazarku Bardzo dziękujemy wszystkim darczyńcom i kupującym:):) Quote
brzośka Posted June 21, 2016 Author Posted June 21, 2016 4 godziny temu, Mysza2 napisał: Dla Lisia poleciało 140 zł z bazarku Bardzo dziękujemy wszystkim darczyńcom i kupującym:):) Tak, potwierdzam, wpłynęło - DZIĘKUJEMY!!! 4 godziny temu, Mysza2 napisał: I zapraszamy z Agusiąp na nowy bazarek Jesteście nieocenione!!! <3 Quote
Ewanka Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Niczego na tym dogo nie można znaleźć, ale Lisia znalazłam, cześć dziadeczku ... a selfie świetne :) 1 Quote
brzośka Posted June 21, 2016 Author Posted June 21, 2016 17 minut temu, Ewanka napisał: Niczego na tym dogo nie można znaleźć, ale Lisia znalazłam, cześć dziadeczku ... a selfie świetne :) Witamy :) Quote
AgusiaP Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Super Ewanka, ze znalazłaś Lisia! witamy, witamy. Quote
Mysza2 Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 4 godziny temu, Ewanka napisał: Niczego na tym dogo nie można znaleźć, ale Lisia znalazłam, cześć dziadeczku ... a selfie świetne :) Jak miło, że jesteś. Tak nas malutko u Lisia, tyle ludzi się wykruszyło z Dogo Quote
Ewanka Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 21 godzin temu, Mysza2 napisał: Jak miło, że jesteś. Tak nas malutko u Lisia, tyle ludzi się wykruszyło z Dogo Brzośka, AgusiaP, Mysza2 ... cześć ciotki :) no właśnie mało nas z dawnych dobrych czasow na dogo. Zawirowania zdrowotne i życiowe nie pozwalały mi działać, może teraz będzie lepiej. Niestety z finansami krucho, na razie nie pomogę, ale chociaż odwiedzę Lisia <3 1 Quote
AgusiaP Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Kochana, to jest dla nas bardzo ważne, ze bedziesz z nami i Lisiem! Quote
Ewanka Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Dzięki Agusia :) Ciekawe jak dziadeczek znosi te kosmiczne upały? mam nadzieję, że daje radę, siedzi w cieniu i dużo pije wody. Quote
AgusiaP Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Biedne te psiaczki, szczególnie staruszki. Lisio ma to szczęście, że jest u Kasi. Oby te upały nie trwały długo. Quote
Mysza2 Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Lisio upały już w zeszłym roku kiepsko znosił. Zadzwonię jutro do Kasi i podpytam Fajnie, że zaglądacie do Lisiaczka, bądźcie tu z nami:). Quote
Mysza2 Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Rozmawiałam z Kasią, Lisio jak na swoje lata ma się nieźle. U Kasi na razie upały nie dają się tak we znaki jak u nas. W domu jeszcze się tak nie nagrzało. Lisio nie rwie się w te upały do wychodzenia, załatwia co należy i wraca do domu gdzie przyjemny chłodek. Wieczorem jak jest chłodniej wychodzi na dłużej. Brzośko mamy rachunek za Karsivan do zapłaty 132 zł Wstawię go jutro bo mam jakiś problem ze zgraniem na wyjeździe Quote
brzośka Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 A mam zapłacić Kasi czy na konto wetki tak jak ostatnio płaciłam? Jak przeleję to na hotelik tylko 8 zł zostanie :( Lisio mądry jest, nie wychodzi w upał jak nie musi :) Dzięki za wieści Elu! Quote
Mysza2 Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 11 minut temu, brzośka napisał: A mam zapłacić Kasi czy na konto wetki tak jak ostatnio płaciłam? Jak przeleję to na hotelik tylko 8 zł zostanie :( Lisio mądry jest, nie wychodzi w upał jak nie musi :) Dzięki za wieści Elu! Na konto wetki tak jak ostatnio. Wiem, że nic nie zostanie, ale nowy bazarek trwa:) Quote
Ewanka Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Czasem w upalne dni psiakom pomagają okłady z mokrego ręcznika na grzbiet, albo chodzenie po mokrym np. ręczniku. Jak wiadomo psy nie mają gruczołów potowych (jedynie na stopach) i słabo regulują temperaturę w upały. Trzymaj się Lisiu, już od poniewdziałku ochłodzenie :) Quote
Recommended Posts