Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dariaopole napisał(a):
...czyli jest światełko w tunelu ;)

Witam - jakie światełko w tunelu ...... na molosach dawno znalezlismy mu domek , ludzie znajacy rasę , polecaja kolezankę z domem i ogrodem - chłopak miałaby gdzie biegać ale :eviltong: nie podoba się , mało atrakcjny domek - sami zobaczcie ----
Informuję wszem i wobec że ........ Rudolf znalazł się na aukcji na allegro.
Osobiście zaproponowałem osobę godną zaufania do adopcji Rudolfa ale............? Chyba nic z tego ze strony właściciela!!!
Zadeklarowałem że gwarantuję swoją osobą odpowiedzialną opiekę dla psa ale........... Najwidoczniej osoba (JA) członek związku kynologicznego,osoba której dane osobowe są jawne dla wszystkich.posiadacz psa tej rasy jest nie wystarczającym gwarantem odpowiedniej opieki nad psem!!!
Zapewne przypadkowa osoba z allegro będzie zdecydowanie lepsza!!!
Oświadczam też że jeśli pies nie znajdzie domu przez kolejne dwa tygodnie od dziś osobiście pojadę tam z odpowiednimi organami......

Agnieszka i Krzysiek
Zobacz publiczny profil
Wyślij prywatną wiadomość (PW) do Klubowicza Agnieszka i Krzysiek
Wyślij emaila do Agnieszka i Krzysiek
Znajdź więcej postów klubowicza Agnieszka i Krzysiek
Dodaj Agnieszka i Krzysiek do listy znajomych

28-09-07, 18:18 #72 Tosiakowo
Super Molosomaniak

Miasto: od 2 lat wieś
Moje Zdjęcia: (60)

Cytat:
Napisane przez Agnieszka i Krzysiek
Informuję wszem i wobec że ........ Rudolf znalazł się na aukcji na allegro.
Osobiście zaproponowałem osobę godną zaufania do adopcji Rudolfa ale............? Chyba nic z tego ze strony właściciela!!!
Zadeklarowałem że gwarantuję swoją osobą odpowiedzialną opiekę dla psa ale........... Najwidoczniej osoba (JA) członek związku kynologicznego,osoba której dane osobowe są jawne dla wszystkich.posiadacz psa tej rasy jest nie wystarczającym gwarantem odpowiedniej opieki nad psem!!!
Zapewne przypadkowa osoba z allegro będzie zdecydowanie lepsza!!!
Oświadczam też że jeśli pies nie znajdzie domu przez kolejne dwa tygodnie od dziś osobiście pojadę tam z odpowiednimi organami......

http://www.allegro.pl/item249021601_...zo_pilne_.html

tak , ja tego nie rozumię, może chca kasę za psa??????????

jazda na całego aby ktos zabrał psa, jak się ludzie znajdują to słysze ,ze nie za bardzo maja pojecie jak zajmować sie psem ,każac własnemu psu czekac kilkanaście godzin na siusiu i spacer - więc jak tak to zapewne Rudolfem tez nie bedą umieli się zajać - no tak to lepiej dać go byle komu z allegro - może jakis grosz da za psa?

zobaczcie sami ----

http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=8224&page=5

Posted

No nie bardzo tak jest... Są to ludzie których na mnie "nasłał" :) mój sąsiad, ale ja ich nie znam osobiście...
Wiem o awanturze na Molosach, ale ponieważ nie znam sprawy obiektywnie z dwóch stron to nie będę się wypowiadać (i nakręcać atmosfery).
Ponieważ same mamy 101 aktualnych tematów :( na Amstaffach - sprawę prowadzi Edyta, która lepiej zna Molosy i mieszka blisko Rudolfa.
Rozmawiałam z nią i nie mam powodów sądzić, żeby Rudolfowi miała się stać krzywda. Na pewno nie zostanie wydany pierwszej lepszej osobie z Allegro.

• 6 months later...