Nicol Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Kolejny dzien bez wieści!!!! Cu u Rudiego? Cisza...... jakas złowroga Quote
dariaopole Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 BeataA napisał(a):Podobno jest jakaś nadzieja... ...czyli jest światełko w tunelu ;) Quote
ttossa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 dariaopole napisał(a):...czyli jest światełko w tunelu ;) Witam - jakie światełko w tunelu ...... na molosach dawno znalezlismy mu domek , ludzie znajacy rasę , polecaja kolezankę z domem i ogrodem - chłopak miałaby gdzie biegać ale :eviltong: nie podoba się , mało atrakcjny domek - sami zobaczcie ---- Informuję wszem i wobec że ........ Rudolf znalazł się na aukcji na allegro. Osobiście zaproponowałem osobę godną zaufania do adopcji Rudolfa ale............? Chyba nic z tego ze strony właściciela!!! Zadeklarowałem że gwarantuję swoją osobą odpowiedzialną opiekę dla psa ale........... Najwidoczniej osoba (JA) członek związku kynologicznego,osoba której dane osobowe są jawne dla wszystkich.posiadacz psa tej rasy jest nie wystarczającym gwarantem odpowiedniej opieki nad psem!!! Zapewne przypadkowa osoba z allegro będzie zdecydowanie lepsza!!! Oświadczam też że jeśli pies nie znajdzie domu przez kolejne dwa tygodnie od dziś osobiście pojadę tam z odpowiednimi organami...... __________________ Agnieszka i Krzysiek Zobacz publiczny profil Wyślij prywatną wiadomość (PW) do Klubowicza Agnieszka i Krzysiek Wyślij emaila do Agnieszka i Krzysiek Znajdź więcej postów klubowicza Agnieszka i Krzysiek Dodaj Agnieszka i Krzysiek do listy znajomych 28-09-07, 18:18 #72 Tosiakowo Super Molosomaniak Zarejestrowany: May 2006 Miasto: od 2 lat wieś Posty: 1 085 Moje Zdjęcia: (60) Cytat: Napisane przez Agnieszka i Krzysiek Informuję wszem i wobec że ........ Rudolf znalazł się na aukcji na allegro. Osobiście zaproponowałem osobę godną zaufania do adopcji Rudolfa ale............? Chyba nic z tego ze strony właściciela!!! Zadeklarowałem że gwarantuję swoją osobą odpowiedzialną opiekę dla psa ale........... Najwidoczniej osoba (JA) członek związku kynologicznego,osoba której dane osobowe są jawne dla wszystkich.posiadacz psa tej rasy jest nie wystarczającym gwarantem odpowiedniej opieki nad psem!!! Zapewne przypadkowa osoba z allegro będzie zdecydowanie lepsza!!! Oświadczam też że jeśli pies nie znajdzie domu przez kolejne dwa tygodnie od dziś osobiście pojadę tam z odpowiednimi organami...... http://www.allegro.pl/item249021601_...zo_pilne_.html tak , ja tego nie rozumię, może chca kasę za psa?????????? jazda na całego aby ktos zabrał psa, jak się ludzie znajdują to słysze ,ze nie za bardzo maja pojecie jak zajmować sie psem ,każac własnemu psu czekac kilkanaście godzin na siusiu i spacer - więc jak tak to zapewne Rudolfem tez nie bedą umieli się zajać - no tak to lepiej dać go byle komu z allegro - może jakis grosz da za psa? zobaczcie sami ---- http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=8224&page=5 Quote
ruda76 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 a co na to BeataA ? Moze z nią powinnas porozmawiac , zna chyba tego własciciela i moze pomoze :roll:. to chyba jej sąsiedzi. Quote
BeataA Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 No nie bardzo tak jest... Są to ludzie których na mnie "nasłał" :) mój sąsiad, ale ja ich nie znam osobiście... Wiem o awanturze na Molosach, ale ponieważ nie znam sprawy obiektywnie z dwóch stron to nie będę się wypowiadać (i nakręcać atmosfery). Ponieważ same mamy 101 aktualnych tematów :( na Amstaffach - sprawę prowadzi Edyta, która lepiej zna Molosy i mieszka blisko Rudolfa. Rozmawiałam z nią i nie mam powodów sądzić, żeby Rudolfowi miała się stać krzywda. Na pewno nie zostanie wydany pierwszej lepszej osobie z Allegro. Quote
Recommended Posts