Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lilki16']Witam i pozdrawiam mam na imie Karolina ,Ja miałam przyjemność uczyć się od P.Zbyszka Lenarcika z Gdyni, polecam kurs prowadzony przez P.Zbyszka dużo się nauczysz,i wchłoniesz sporo wiedzy:)[/quote]

Witam!Możesz podać jakieś szczegóły,ile psów robiłaś,samodzielnie czy nie?Na kursie na którym byłam mogłam zobaczyć 3 psy,jak pani groomerka robiła,tragedia nie szkolenie.

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aga kom']Witam!Możesz podać jakieś szczegóły,ile psów robiłaś,samodzielnie czy nie?Na kursie na którym byłam mogłam zobaczyć 3 psy,jak pani groomerka robiła,tragedia nie szkolenie.[/quote]Wiam:)1y dzień to wykład na temat technik strzyżenia,trymowania,degażowania rodzaje śersci itd:)potem wykład weta na temat chorób,pasożytów, pierwszej pomocy itd:)potem 2a psy oczywiście robisz sama pod czujnym okiem P.Zbyszka ,kolejne 4y dni to praktyka po 4y psy dziennie(westy, pudle ,jorki,sznaucery,goldeny,shih tzu,szkoty itd:)A w sobote jest egzamin dostajesz psa robisz go od a do z masz 2;30godzi; np westa:)
nie wszyscy zdają egzamin i nie wszyscy dostają dyplom Groomera.Kurs jest ciężki fizycznie ale naprawde warty swojej ceny:)fajne jest to że już po kursie zawsze możesz zadzwonić podpytać,jeśli masz braki .Jeśli masz jeszcze pytania to napisz Pozdrawiam Karolina :)

Posted

Bardzo Ci dziękuje:loveu:,rozmawiałam wczoraj z p.Zbyszkiem(i pewnie się zdecyduje na ten kurs.Dzwoniłam też do pań z Wawy(bo to bym miała na miejscu),kurs 3000 zł. Możliwości samodzielnego strzyżenia nie ma,ponieważ pies jest klientem i można sobie popatrzeć jak ktoś go robi.Można tak sobie przez 10 dni patrzeć :diabloti:.Rewelacja!!!Na takim kursie już byłam u pani Ś.Dziękuje raz jeszcze i pozdr.serd.
Aga

Posted

[quote name='aga kom']Bardzo Ci dziękuje:loveu:,rozmawiałam wczoraj z p.Zbyszkiem(i pewnie się zdecyduje na ten kurs.Dzwoniłam też do pań z Wawy(bo to bym miała na miejscu),kurs 3000 zł. Możliwości samodzielnego strzyżenia nie ma,ponieważ pies jest klientem i można sobie popatrzeć jak ktoś go robi.Można tak sobie przez 10 dni patrzeć :diabloti:.Rewelacja!!!Na takim kursie już byłam u pani Ś.Dziękuje raz jeszcze i pozdr.serd.
Aga[/quote] Nie da się nauczyć patrząc :( powodzenia ,i pozdrawiam:)