Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hodowca jest na drugim krańcu Polski,pies jest kanapowcem a nie wystawowcem,a osoby które by mnie mogły nauczyć są niestety za daleko :cry:

Też ciekawi mnie pokaz lub kurs strzyżenia,myślę że takie pokazy się odbywają skoro poszukiwano psów w rejonie W-wy,więc może i będą bliżej Szczecina ?

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coz ja mam np. podhalankę i też pierwszy raz w tym roku zdacydowalam sie ją ostrzyc - efekt jest fenomenalny! Czy ktos widzial podhalankę we fryzurze a'la pudel? :lol:

Zainspirowana dzielem fachowca - chce sie naucyc strzyc pieski :)

Posted

Ja ostatnio w gazecie o psach (nie będę pisać nazwy) wynalazłam KURS STRZYŻENIA PSÓW i jest napisany tylko numer nie ma w jakim mieście to się znajduje nic tylko telefon. Ale nie wiem czy mogę podać go na forum :wink:

Posted
Ja ostatnio w gazecie o psach (nie będę pisać nazwy) wynalazłam KURS STRZYŻENIA PSÓW i jest napisany tylko numer nie ma w jakim mieście to się znajduje nic tylko telefon. Ale nie wiem czy mogę podać go na forum :wink:
Pasavera, niby możesz, ale lepiej by było, gdyby to była sprawdzona informacja. Jeśli chcesz tam zadzwonić i dowiedzieć się, o co chodzi, to jak najbardziej zapraszam z informacjami; jeśli nie - to niby możesz telefon podać, ale napisz z nim raz jeszcze, że przepisujesz z gazety i nic więcej o tym nie wiesz.
Posted

KURS STRZYŻENIA PSÓW

tel. (0-42) 678-62-64, 0-502-135-656

UWAGA!

Numery telefonów przepisane z gazety!

Niewiadomo z jakiej miejscowości są.

Nie dzwoniłam i niedowiadywałam się co i jak.

:D :D :D

• 2 months later...
Posted

poszukuje namietnie kursu strzyzenia i pielegnacji psów w wawie.jedno ogloszenie jest co prawda w "przyjacielu psie"ale Pani nie chce nauczac ludzi z wawy.czy zncie jakis salon organizujacy takie kursy w warszawie???

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Praktycznie takie same, ja wzięłabym jeszcze taki z szerzej rozstawionymi zabkami i zgodzę się z Flaire, ze na polskim rynku nie ma dobrych trymerów (te co są przeważnie tną) niestety niektórzy uwazają,że im ostrzejszy tym lepszy.

A co do potrzebnego sprzętu to jest on poprostu drogi. może tania maszynaka wystarczy na jednego, dwa psiaki w domu, ale nie gdy się tym ktoś chce zająć.

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='betty_labrador']joannna tez dzwonilam do tej pani z ogloszenia i powiedziala mi to samo co Tobie, ze nie bedzie sobie robic konkurencji szkolac ludzi z wawy i obok wawy mieszkajacych.....[/quote]

:o :o :o

To co ona chce, żeby do niej ludzie z Krakowa przyjeżdżali?

Zawsze można powiedzieć, że się nie jest z W-wy.
[quote]
Koszt 1600 zl. (60 euro za dzien) [/quote]

Też chciałabym się nauczyć strzyć mojego CTR-a, ale ta cena, dla mnie szokująca. Szczególnie, że kurs trwa raptem 3 dni. Czy w ogóle w 3 dni można się nauczyć strzyc? Czy nie ma nic tańszego?

Posted

ha ha :lol:
tosmy tam wszyscy dzwonili?! :lol:
nie to co moja pani trymerka co za drzwi nie wyrzuca i jeszcze tłumaczy co własnie robi i jakoś nie podnosi ceny usługi o prywatne lekcje :wink:

• 2 months later...
Posted

ja mam takie pytanko to znaczy dwa :gdzie sie mozna nauczyc strzyzenia i trymowania psow oraz gdzie mozna kupic stolik trymerski i narzedzia do strzyzenia i trymowania.JAK NAJBLIZEJ BIALEGOSTOKU

Posted

Byłem na szkoleniu w Łodzi i Warszawie. Ten w Warszawie to żenada. Jak nauka strzyżenia to tylko w Łodzi. Namiary: Łódź, ul.Pomorska 107, tel.(042)6786264, 502135656, [url]www.psisalon.pl[/url]

Guest Kamcia_14
Posted

sprzęt tu [url]http://grotgroom.com/stoly.htm[/url]

Posted

Ostatnio często przeglądam forum na dogomani i postanowiłam wreszcie zabrać głos. Ostrzegam przed różnego typu naciągaczami i pseudo fachowcami, którzy prowadzą tego typu szkolenia. Z mojego punktu widzenia mogę istotnie polecić tylko kurs w Łodzi. super ludzie (szczególnie Pani Ewa-siła spokoju), super podejście do tematu i faktycznie uczą a nie naciągają. Uczyłam się w kilku miejscach i moje doświadczenia są nienajlepsze. Najgorzej wspominam kurs u niezwykle "sławnej" fryzjerki w W-wie. Przez cały "trzydniowy kurs" zrobiliśmy 2 psy (słownie dwa!!!), dla porównania w Łodzi kilkadziesiąt psów. Pomijam zachowania i odzywki tej pani, które jedną z dziewczyn doprowadziły do płaczu. Niezbyt miło wspominam również pewnego Pana z Katowic. Z litości nie wymienię jego nazwiska. Kto go zna to wie o czym mówię.

Guest Kamcia_14
Posted

ja zanim cokolwiek zaczęlam strzyc to najpierw długo się przyglądałam, jeździłam po wystawach i patrzyłam jak znani hodowcy przygotowują psy do występów, potem zaczęłam obcinać nożyczkami pudelki znajomych, potem uczyłam się na swoich sznaucerkach no i tak jakoś do tej pory leci. Acha miałam koleżankę która mi troszę podpowiedziała ona prowadziła salonik, ale tylko troszkę właściwie to ona mnie mobilizowała do szukania wiedzy :D Dalej się uczę i uczę i wiem, że jeszcze dużo nie wiem :wink:

• 4 weeks later...
Posted

ja dzwonilam do Łodzi ale kurs tam kosztuje ponad dwa tysiace złotych plus nocleg ,a moze zna ktos telefon kontaktowy do kogos kto prowadzi kurs w Warszawie?bardzo prosze o odpowiedz z góry dziekuję

• 1 month later...
Posted

No cóż Warszawka też raczej nie należy do tanich miast, a przeważnie jak coś jest tanie to liche ( chyba,że w promocji :-)) A te kursy w Łodzi mają dobrą opinię.

• 3 years later...
Posted

[quote name='Emilia']Dzień dobry,
witam wszystkich na forum. Jestem tu nowa. Mam na imie Emilia. Jestem wlascicielka 2 yorków. W lipcu zamierzam kupić bobtaila i tosa inu.
Pisze poniewaz mam pytania. Czy ktoś z was wie czy organizowane sa gdzies kursy czy szkolenia strzyzenia i trymowania psow?
A moze ktos z was jest psim fryzjerem i moglabym sie od kogos za odpłatą nauczyć? Bardzo chciłabym zostac psim fryzjerem ale najpierw chcialabym poznac jakies techniki ciecia.
Pozdrawiam wszystkich i czekam na odpowiedz.[/quote]
Witam i pozdrawiam mam na imie Karolina ,Ja miałam przyjemność uczyć się od P.Zbyszka Lenarcika z Gdyni, polecam kurs prowadzony przez P.Zbyszka dużo się nauczysz,i wchłoniesz sporo wiedzy:)