kucyk Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 hehe trochę tych zwierząt już mam na koncie, ale to w sumie dopiero 4 pies ;) Zawsze to daje radość :D Co do taty- będę z nim rozmawiać o tym, ale i tak jak co, to dopiero w czerwcu, jak mieszkanie wyremontuje ;) OCzywiście, będą foty ;> Ale to do Basi (Ewu) będe przesyłac może :) Rodzice są psiakiem zachwyceni! Najpierw bardzo się bał, ale potem już wszędzie za nimi chodził :) Moja koleżanka raca do domu ze studiów w środę i już nie może sie doczekać. ;) Dziękuję Wam za pomoc i 3mam kciuki za Waszych podopiecznych Quote
Anula Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Bleki, ma ok.2 lat. Sympatyczny maluch, jest w schronisku na Śląsku. A Bleki ma już coś swojego - wątek - zapraszam.Potrzebujemy deklaracji na Hotelik. http://www.dogomania.com/forum/topic/146232-kud%C5%82atymalutki-piesek-bleki-potrzebuje-pomocypotrzebne-deklaracje-na-citona-hotelik/ Quote
anetta Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Trzymam kciuki za Nutka :)))))) I proszę o jakieś foty z nowego domku. Quote
elik Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 To ostatecznie który psiak został adoptowany ? Quote
Recommended Posts