carolinascotties Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 wystarczy zadzwonic do Emir i wszystko bedzie jasne :) Quote
emdziolek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [COLOR=DarkOrange][B]Czy piesek jest do adopcji realnej czy tylko wirtualnej?[/B][/COLOR] Quote
Patikujek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 hallloooooo!!!!! co z psiakiem, jak się miewa?? Quote
oktawia6 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 widziałam ostatnio Spike-czeka na dom ale tylko osoby odpowiedzialne, które podejmą się stałej opieki nad małym kaleką: Więcej informacji o jego stanie i leczeniu w fundacji EMIR: [B][FONT=Tahoma][COLOR=#ff0000]Adres:[/COLOR][/FONT][FONT=Tahoma][B][SIZE=2] Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola[/SIZE][/B][/FONT][/B][B][COLOR=#ff0000]Telefon: [/COLOR][SIZE=2]0 601 300 726, 046 857 88 27[/SIZE][/B] Quote
Hawanka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Bardzo chetnie przyjme yorka :razz::razz: podaje numer gg 7255315 Pilne Aha mieszkam w Kołobrzegu:roll: Quote
oktawia6 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Hawanka'] Bardzo chetnie przyjme yorka :razz::razz: podaje numer gg 7255315 Pilne Aha mieszkam w Kołobrzegu:roll: [/quote] bardz chętnie wszelkich informacji udzieli EMIR: [B]a pilnie to można muchy łapac-co to za określenie "przyjmę yorka pilnie" kpiny sobie robisz czy to koncert życzeń? jakie gg? telefony są od tego by przy adopcji się kontaktowac-a nie gg![/B] [B]domyślam się z twego postu że jesteś niepełnoletnia[/B] Quote
Hawanka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='oktawia6']bardz chętnie wszelkich informacji udzieli EMIR: [B]a pilnie to można muchy łapac-co to za określenie "przyjmę yorka pilnie" kpiny sobie robisz czy to koncert życzeń? jakie gg? telefony są od tego by przy adopcji się kontaktowac-a nie gg![/B] [B]domyślam się z twego postu że jesteś niepełnoletnia[/B][/quote] TO SIE GRUBO MYLISZ JESTEM PEŁNOLETNIA I OGŁOSZENIE NIEAKTUALNE:shake::shake::shake: Quote
Hawanka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Niestety mam psa i nie wiem czy faficzek zaakceptował by takiego chorego yoreczka.....:shake: Quote
oktawia6 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 tak przypuszczałam-taki pies jest tylko dla wyjątkowej osoby-która się poświęci nad jego opieką-niewiele jest takich osób a na adopcje czeka się wówczas długo. Quote
Hawanka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='oktawia6']tak przypuszczałam-taki pies jest tylko dla wyjątkowej osoby-która się poświęci nad jego opieką-niewiele jest takich osób a na adopcje czeka się wówczas długo.[/quote] Ja bardzo chetnie zaopiekowałam sie bo kocham psy miałam psa bez jednej łapki,ślepego i taki yorczek to dla mnie pryszcz by miał bardzo dobrze:razz::razz::cool3:Fafik tez nie jest zdrowym psem.....:shake::shake::shake: Quote
oktawia6 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Hawanka'] Ja bardzo chetnie zaopiekowałam sie bo kocham psy [B][COLOR=magenta]miałam psa bez jednej łapki,ślepego[/COLOR][/B] i taki yorczek to dla mnie pryszcz by miał bardzo dobrze:razz::razz::cool3:Fafik tez nie jest zdrowym psem.....:shake::shake::shake: [/quote] to faktycznie:loveu::loveu::loveu: a dzwoniłaś może już do EMIR? Quote
Hawanka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='oktawia6']to faktycznie:loveu::loveu::loveu: a dzwoniłaś może już do EMIR?[/quote] Nie nie dzwoniłam:shake::shake::shake:A co ??:cool3: Quote
Natussiaa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Tutaj ktoś szuka yorka: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108522[/url] Quote
Erazm Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już widzę reakcję Emir na taką ofertę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
oktawia6 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Erazm'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już widzę reakcję Emir na taką ofertę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] :roflt::roflt::roflt: a tak serio to jakiś cwaniaczek-pod kilkoma nickami świeżo zarejestrowany na dogo-przeminęło z wiatrem w sumie Quote
Erazm Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ja bym powiedziała,że z wiatrami (dużo smrodku):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
oktawia6 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Erazm'] Ja bym powiedziała,że z wiatrami (dużo smrodku):evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] aaaa dokładnie to właśnie mialam na myśli! :eviltong: Quote
Sabina02 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='oktawia6'][B]a pilnie to można muchy łapac-co to za określenie "przyjmę yorka pilnie" kpiny sobie robisz czy to koncert życzeń? jakie gg? telefony są od tego by przy adopcji się kontaktowac-a nie gg![/B] [B]domyślam się z twego postu że jesteś niepełnoletnia[/B][/quote] ŁOŁ! Oktawio ale Ty zołza jestes! :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 tiaaa i była paniusia po Spike-łzami rzewnymi się zalała nawet a jakże-.......i po niecałych 24 godzinach oddała go z powrotem do EMIR. tak to jest mnóstwo miłośników Yorków - jakich miłośników? nabzdyczone fioki ogólnie puste-a tutaj i gówno trzeba sprzątnac po Yorkusiu czy siku, zadbac ładnie o pupkę-nie ma zabaweczki z piękniastą kokardą co bąka nawet nie puści! i takie są newsy od Spikiego jakby ktoś pytał. Quote
Erazm Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Spike, cudny, malenki tylko doopeczka do mycia po koopce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: od tego sie nie umiera Quote
oktawia6 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Erazm'] Spike, cudny, malenki tylko doopeczka do mycia po koopce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: od tego sie nie umiera [/quote] widzisz a jednak paniusie nadobne odstrasza! pies 1.5 kg już nie pochwaliłaby się wśród pustych koleżanek ani na bankiecie kwiatowym przy pończu o no no! Quote
emir Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='oktawia6']widzisz a jednak paniusie nadobne odstrasza! pies 1.5 kg już nie pochwaliłaby się wśród pustych koleżanek ani na bankiecie kwiatowym przy pończu o no no![/quote] oktawia - dodajesz mi powera swoim humorem nadobna ty moja ex dziewico i humoru uszczypilwego królowo; tak trzymaj! A Spike to wielki duchem malęnki piesio i jak go oddam to tylko do najlepszego domu i bardzo a to bardzo wyjątkowego czlowieka EMIR a paniusia hawana czy tirana co to i bez lapki i ślepego zwierzaczka hołubi , a Spike dla niej to pryszcz ( już za samo takie powiedzenie zaslużyła by oberwać w łeb ... lub.... )no to niech się paniuńcia dobrze i troskiliwie swoim piesiem zajmuje, a nie szuka innych podniet ok?:angryy: Quote
oktawia6 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 tak bo takie "natchnienie" tylko takie przypadki dają-tak serio to jest i tutaj kropeczki:......................... Quote
GoskaGoska Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 to chyba znalazł się ten ktos wyjątkowy, bo jak widać na stronie Emira :) piesek znow adoptowany :lol: Quote
Recommended Posts