Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

widziałam ostatnio Spike-czeka na dom ale tylko osoby odpowiedzialne, które podejmą się stałej opieki nad małym kaleką:

Więcej informacji o jego stanie i leczeniu w fundacji EMIR:
[B][FONT=Tahoma][COLOR=#ff0000]Adres:[/COLOR][/FONT][FONT=Tahoma][B][SIZE=2] Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola[/SIZE][/B][/FONT][/B][B][COLOR=#ff0000]Telefon: [/COLOR][SIZE=2]0 601 300 726, 046 857 88 27[/SIZE][/B]

• 1 month later...
Posted

[quote name='Hawanka']
Bardzo chetnie przyjme yorka :razz::razz: podaje numer gg 7255315 Pilne Aha mieszkam w Kołobrzegu:roll:
[/quote]

bardz chętnie wszelkich informacji udzieli EMIR:

[B]a pilnie to można muchy łapac-co to za określenie "przyjmę yorka pilnie" kpiny sobie robisz czy to koncert życzeń? jakie gg? telefony są od tego by przy adopcji się kontaktowac-a nie gg![/B]

[B]domyślam się z twego postu że jesteś niepełnoletnia[/B]

Posted

[quote name='oktawia6']bardz chętnie wszelkich informacji udzieli EMIR:

[B]a pilnie to można muchy łapac-co to za określenie "przyjmę yorka pilnie" kpiny sobie robisz czy to koncert życzeń? jakie gg? telefony są od tego by przy adopcji się kontaktowac-a nie gg![/B]

[B]domyślam się z twego postu że jesteś niepełnoletnia[/B][/quote]

TO SIE GRUBO MYLISZ JESTEM PEŁNOLETNIA I OGŁOSZENIE NIEAKTUALNE:shake::shake::shake:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='oktawia6']tak przypuszczałam-taki pies jest tylko dla wyjątkowej osoby-która się poświęci nad jego opieką-niewiele jest takich osób a na adopcje czeka się wówczas długo.[/quote]
Ja bardzo chetnie zaopiekowałam sie bo kocham psy miałam psa bez jednej łapki,ślepego i taki yorczek to dla mnie pryszcz by miał bardzo dobrze:razz::razz::cool3:Fafik tez nie jest zdrowym psem.....:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Hawanka']
Ja bardzo chetnie zaopiekowałam sie bo kocham psy [B][COLOR=magenta]miałam psa bez jednej łapki,ślepego[/COLOR][/B] i taki yorczek to dla mnie pryszcz by miał bardzo dobrze:razz::razz::cool3:Fafik tez nie jest zdrowym psem.....:shake::shake::shake:
[/quote]
to faktycznie:loveu::loveu::loveu:
a dzwoniłaś może już do EMIR?

Posted

[quote name='Erazm']
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już widzę reakcję Emir na taką ofertę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/quote]
:roflt::roflt::roflt:
a tak serio to jakiś cwaniaczek-pod kilkoma nickami świeżo zarejestrowany na dogo-przeminęło z wiatrem w sumie

Posted

[quote name='oktawia6'][B]a pilnie to można muchy łapac-co to za określenie "przyjmę yorka pilnie" kpiny sobie robisz czy to koncert życzeń? jakie gg? telefony są od tego by przy adopcji się kontaktowac-a nie gg![/B]

[B]domyślam się z twego postu że jesteś niepełnoletnia[/B][/quote]

ŁOŁ! Oktawio ale Ty zołza jestes! :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

tiaaa i była paniusia po Spike-łzami rzewnymi się zalała nawet a jakże-.......i po niecałych 24 godzinach oddała go z powrotem do EMIR.

tak to jest mnóstwo miłośników Yorków - jakich miłośników? nabzdyczone fioki ogólnie puste-a tutaj i gówno trzeba sprzątnac po Yorkusiu czy siku, zadbac ładnie o pupkę-nie ma zabaweczki z piękniastą kokardą co bąka nawet nie puści!

i takie są newsy od Spikiego jakby ktoś pytał.

Posted

[quote name='Erazm']
Spike, cudny, malenki tylko doopeczka do mycia po koopce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: od tego sie nie umiera
[/quote]
widzisz a jednak paniusie nadobne odstrasza! pies 1.5 kg już nie pochwaliłaby się wśród pustych koleżanek ani na bankiecie kwiatowym przy pończu o no no!

Posted

[quote name='oktawia6']widzisz a jednak paniusie nadobne odstrasza! pies 1.5 kg już nie pochwaliłaby się wśród pustych koleżanek ani na bankiecie kwiatowym przy pończu o no no![/quote]
oktawia - dodajesz mi powera swoim humorem nadobna ty moja ex dziewico i humoru uszczypilwego królowo; tak trzymaj! A Spike to wielki duchem malęnki piesio i jak go oddam to tylko do najlepszego domu i bardzo a to bardzo wyjątkowego czlowieka
EMIR
a paniusia hawana czy tirana co to i bez lapki i ślepego zwierzaczka hołubi , a Spike dla niej to pryszcz ( już za samo takie powiedzenie zaslużyła by oberwać w łeb ... lub.... )no to niech się paniuńcia dobrze i troskiliwie swoim piesiem zajmuje, a nie szuka innych podniet ok?:angryy:

• 1 month later...