Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczka Misiuni jakoś zawsze kojarzą mi się z bassetem, dziewusia tak właśnie patrzy- dostojnie i smutno, no taki zezowaty basset i wielce humorzasty.

• Upvote 1
Posted
7 godzin temu, Mysza2 napisał:

Misiunia już tak ma:), błogosławię dzień, w którym ją wypatrzyłaś Reniu:):)

ja też i wszyscy , no może bez Brodzia

Posted

Miłości to chyba już nie będzie, ale wrogości też nie ma. Bambaryłka dzisiaj odmówiła współpracy spacerowej, okopała się w swoich kocach i zezowała na mnie. Teraz przestało padać, Brodzio podreptał po podwórku, Misiunia łaskawie wyszła przed drzwi i zawróciła.

Posted

Misiunia była dzisiaj wleczona na spacer. Poddała się z miną męczennicy i hamowała całą drogę, a miny jakie stroiła...W domu wpakowała się do kocyków i cudowna przemiana. Kawał leniwej humorzastej bambaryły, potem słodki zezolek. I jak tu jej nie kochać?

Posted

Misiunia wczoraj , jak to przy sobocie, prace porozdawała i pilnowała, żeby się nikt nie lenił. A że potem burza się rozpętała, a ona taka umordowana tą robotą, to nie zdążyła bidusia się wysiusiać gdzie trzeba tylko musiała w salunie i tak ją to przygnębiło,że się obraziła na cały świat i udała się do czytelni podumać.

Dzisiaj jej humory przeszły...

Posted
13 godzin temu, ranias napisał:

Pozdrawiamy z Misiunią. Wczoraj była ładna pogoda, więc dziewusia pracowała w ogródku przy strzyżeniu trawki.A miny przy tym jakie stroiła....

Oj ja juz widzę, jak nasza Misiunia pracowała.

Pewnie tymi swoimi oczętaze, tylko dyrygowała.

Posted
20 godzin temu, Mysza2 napisał:

Reniu nie mogę wstawić zdjęć, w jakimś dziwnym formacie są

Mąż robił zdjęcia dziewusi lustrzanką, format faktycznie dziwaczny jakiś, spróbuję coś z tym zrobić

Posted
3 godziny temu, ranias napisał:

Mąż robił zdjęcia dziewusi lustrzanką, format faktycznie dziwaczny jakiś, spróbuję coś z tym zrobić

Próbowałam coś zrobić, otworzyć w paincie i zmniejszyć, ale nic mi się nie udało:)