Mysza2 Posted February 6, 2016 Author Posted February 6, 2016 Misiunia próbuje ptasiego jedzenia:) Bambaryłka w roli psa tropiącego Sobotnia Misiunia Quote
AgusiaP Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Super tam masz Reniu tereny do spacerków. Quote
ranias Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 13 godzin temu, AgusiaP napisał: Super tam masz Reniu tereny do spacerków. To fakt, wystarczy dojść na koniec ulicy, skręcić w lewo i właściwie już zaczyna się trasa spacerowa. Oby jak najdłużej tak pozostało.....Misiunia jakoś nie wykazywała chęci spacerowania i człapała z wyniosłą miną. Quote
Mysza2 Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 Kuchenna Lady:) I Brodzio:) Raniasku, a czy Brodzio w dalszym ciągu nie chce zaprzyjaźnić się z Bambaryłką? Quote
ranias Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Brodzio chyba już nie pokocha Misiuni. Bambaryła objada go z całą przebiegłością kobiecą... Quote
AgusiaP Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Moze jeszcźe pokocha. Ale smacznie Brodzio sobie śpi. Quote
ranias Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Piesy chodzą zgodnie na spacery, razem chodzą po podwórku. Nie wykazują wobec siebie żadnej agresji, ale specjalnie też się nie kochają. Misiunia wczoraj rozbawiła nas do łez. Wkroczyła wieczorową porą do sypialni, zesikała się na środku , a potem wlazła do szafy i usiadła tyłkiem do wyjścia.....z głową do góry... Quote
AgusiaP Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Misiu, Misiu tak nie wolno! Juz sobie ja wyobrażam, jak to robi. Quote
Mysza2 Posted February 12, 2016 Author Posted February 12, 2016 Zołzisko jest niereformowalne:( Misia i Pierzaty Misiunia Jak tu takiej zołzy nie kochać:) Quote
ranias Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 No właśnie jak tej grubaski nie kochać...zwłaszcza jak udaje skruchę i robi te swoje durne miny. Quote
AgusiaP Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Misiunia jest mistrzynią w robieniu min. A kiciusie maja obłędne to zdjęcie. Quote
ranias Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Misiunia pozdrawia z Zatora. Bambaryłka opanowała do perfekcji metodę objadania Brodzia. Na dźwięk rozkładanych misek zołza biegnie szybko, ładuje do paszczęki ile może i wraca na swoje pielesze.Chowa jedzonko i wraca do misek, a przy tym tak wywija tym obfitym dupskiem,że Brodzio nie szans się przebić. Jeżeli Brodkowi uda się coś zdobyć, to musi pilnować, bo chwila nieuwagi i nie jego. Misiunia cały czas obserwuje. Fochy robi jak robiła, zezuje i nadal się obraża. No i z każdym dniem kochamy ją bardziej.... 1 Quote
Mysza2 Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 Zołza jedna, biedny Brodzio:) Serdecznie pozdrawiamy z Dąbrowy całą rodzinkę Dziewusia Quote
ranias Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Piesy były dzisiaj do szczypka. Misiunia to się chyba nawet nie zorientowała,że została ukłuta. Przy okazji weteryniarz zaglądnął piesom do uszu i bambaryłka dostała krople, bo w uszku lewym ma zmiany. Cała wycieczka trwała bardzo długo, bo to nowe tereny dla dziewusi. Brodzio już wiedział co go czeka i zapierał się z całych sił, ale nic nie pomogło.... Quote
ranias Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Wet obejrzał uszy Misiuni, bo dziewusia trzepała główką i zalecił,żeby podawać zawiesinę 2 razy dziennie przez 5 dni, potem 1 dziennie. Bambaryłce grzebanie w uszach bardzo się podoba, więc z zakrapianiem nie ma problemu. Mąż zbudował jej dzisiaj konstrukcję, zobaczycie na fotce. Chyba nie tylko ja mam fiksum dyrdum na punkcie zołzowatej dziewusi. Quote
AgusiaP Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Ona jest obłędna! Szczepienie ja nie wzrusza, lubi jak jej sie uszka smaruje, ciekawe czego sie jeszcze o niej dowiemy. Quote
Mysza2 Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 No ja nie mogę:):) Misiunia zołzo jedna, kto inny by Cię tak kochał:):) Schodki dla dziewusi A co do uszu i weta, to jednak Misiunia ma zalety:) Quote
AgusiaP Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 No no prosze, piękna konstrukcja! Misiuniu, ale Twój pan i pani dbają o Ciebie. Quote
Recommended Posts