Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
13 godzin temu, AgusiaP napisał:

Super tam masz Reniu tereny do spacerków.

To fakt, wystarczy dojść na koniec ulicy, skręcić w lewo i właściwie już zaczyna się trasa spacerowa. Oby jak najdłużej tak pozostało.....Misiunia jakoś nie wykazywała chęci spacerowania i człapała z wyniosłą miną.

Posted

Piesy chodzą zgodnie na spacery, razem chodzą po podwórku. Nie wykazują wobec siebie żadnej agresji, ale specjalnie też się nie kochają.

Misiunia wczoraj rozbawiła nas do łez. Wkroczyła wieczorową porą do sypialni, zesikała się na środku , a potem wlazła do szafy i usiadła tyłkiem do wyjścia.....z głową do góry...

Posted

Misiunia pozdrawia z Zatora. Bambaryłka opanowała do perfekcji metodę objadania Brodzia. Na dźwięk rozkładanych misek zołza biegnie szybko, ładuje do paszczęki ile może i wraca na swoje pielesze.Chowa jedzonko i wraca do misek, a przy tym tak wywija tym obfitym dupskiem,że Brodzio nie szans się przebić. Jeżeli Brodkowi uda się coś zdobyć, to musi pilnować, bo chwila nieuwagi i nie jego. Misiunia cały czas obserwuje. Fochy robi jak robiła, zezuje i nadal się obraża. No i z każdym dniem kochamy ją bardziej....

• Upvote 1
Posted

Piesy były dzisiaj do szczypka. Misiunia to się chyba nawet nie zorientowała,że została ukłuta. Przy okazji weteryniarz zaglądnął piesom do uszu i bambaryłka dostała krople, bo w uszku lewym ma zmiany. Cała wycieczka trwała bardzo długo, bo to nowe tereny dla dziewusi. Brodzio już wiedział co go czeka i zapierał się z całych sił, ale nic nie pomogło....

Posted

Wet obejrzał uszy Misiuni, bo dziewusia trzepała główką i zalecił,żeby podawać zawiesinę 2 razy dziennie przez 5 dni, potem 1 dziennie. Bambaryłce grzebanie w uszach bardzo się podoba, więc z zakrapianiem nie ma problemu. Mąż zbudował jej dzisiaj konstrukcję, zobaczycie na fotce. Chyba nie tylko ja mam fiksum dyrdum na punkcie zołzowatej  dziewusi.

Posted

No ja nie mogę:):) Misiunia zołzo jedna, kto inny by Cię tak kochał:):)

Schodki dla dziewusi

56e08dc5a0940_schodkidladziewusi.JPG.411

A co do uszu i weta, to jednak Misiunia ma zalety:)