Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misiunia dzisiaj pełni rolę mojej osobistej pielęgniarki. Jakieś  paskudztwo mnie dopadło, ale dzień spędzony w łóżku z bambaryłką chyba pozwoli mi szybko stanąć na nogi. Misia nie dość,że mnie iska i skacze po mnie chyba w ramach masażu, to jeszcze piszczeniem wzywa resztę zwierzyńca.

Posted

Reniu, leniuchy jedne tylko się wylegują zamiast się Tobą opiekować:):) Co widać na zdjęciach:)

Pielęgniarka

WP_20160120_12_42_00_Pro.jpg.2cf47da4239

Piesy

WP_20160116_15_49_31_Pro.jpg.2dfd1860303

Opieka medyczna

WP_20160120_12_41_15_Pro.jpg.e4d46df7642

Dyżur

WP_20160120_12_45_10_Pro.jpg.fda12d0edb5

Dyżur trwa

WP_20160120_12_45_16_Pro.jpg.62ceb34ad58

Reniu nie umiem filmiku wstawić:(

Posted

Misiunia to najpiękniejsza zezująca dziewusia. Korpulentna damulka zołzowata i łakoma. Wredota uparta i podstępna. Słowem- unikat na skalę światową. Mamy zaszczyt z nią mieszkać.

Posted

Misiunia dzisiaj wcale nie miała ochoty na spacerek. Lazła z miną męczennicy i zezowała z obrażoną miną.No więc się poddaliśmy i bardzo szybko wróciliśmy do domu. Misiunia maszerowała z uśmiechem na pysiu- dziewusia jest komediantką pierwszej klasy.

Posted

Nie będzie spacerować w deszczu i już. Od czego kibel w salunie....sama dzielnie pomaszerowała do kąta. Taka jestem zuch-dziewusia. Kurde i jak się tu gniewać...

Posted

Dziewusia spacerowała statecznie dwa kroki do przodu i kilkanaście z powrotem, ale jakoś wspólnymi siłami pokonaliśmy drogę od domu do trasy spacerowej. Do domu lady truchtała bardzo ochoczo bez przewracania oczami.....