tu_ania_tu Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Jasminka jest terytorialna jeśli o psy chodzi dlatego bardzo zależy mi by Aneta natychmiast zapoznała ja z sunią rodziców. Quote
tu_ania_tu Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ale jak na te foty patrzę to doga w niej nie widze Quote
Alla Chrzanowska Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Szczerze? Ja też... No, ale jest półkrwi dogiem, to wiemy na pewno. Ale kaukaza jeszcze mniej, a podobno jest też półkrwi kaukazem... Lilu jest rasy własnej - liliowiec podlaski lekko zdożony :) 1 Quote
yolanovi Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 I ja sobie do ślicznej i radosnej Liluni zaglądam. Będę kibicować dziewczynie w drodze do najlepszego domku 1 Quote
tu_ania_tu Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 hmm, tak sobie myslę,ze pewnie ta sukę kaukaza to kryło kilka psów :( Quote
AnnaEwa Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Dziewczyny ona jest dozia. Głowa tylko jakby od labka bardziej. Quote
_Dunaj_ Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Ja też widze sporo doga i stawiałabym na labka, kaukaza nie widze wcale Quote
Alla Chrzanowska Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Ja też widze sporo doga i stawiałabym na labka, kaukaza nie widze wcale To tak jak ja. Na pewno ma coś z doga, ale kaukaza to tam wcale nie widzę. Quote
Martika&Aischa Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 dziewczynki może "charakterna" jak Kaukaz ? ;) czy też nie ? :) Quote
Alla Chrzanowska Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 dziewczynki może "charakterna" jak Kaukaz ? ;) czy też nie ? :) Trudno coś jednoznacznego powiedzieć o jej charakterze, bo była prowadzona w sposób po prostu barbarzyński. Zobaczymy co się z niej wykluje :) Quote
_Dunaj_ Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Niech sie wyklówa jak najszybciej, żeby wiedzieć co dalej jakby potencjalny domek się trafiał dla Lilu. Leoś choć 4 lutego minie 9 miesięcy to nadal takie "jako z niespodzianką" juz decydowanie bardziej przewidywalny i potrafie odczytywać jego omruki, miny i inne gesty, ale jeszcze mu czasem odpala, jak to dobrze, że Cormisiątko takie ustępliwe jest, bo inaczej byłoby ciężko Quote
wiol Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Danusia, uważaj ! U mnie było tak samo - Indii niesamowicie spokojny, ustępliwy i ciapuś i kochany i oaza spokoju, ale kiedyś Oskarowi nie ustąpił, doszło między nimi do strasznej awantury. Bądż czujna.....każdemu kiedyś cierpliwość się kończy.......... Quote
Alla Chrzanowska Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Byłyśmy dziś u weta. USG nic nie wykazał, ale w moczu są jeszcze leukocycty, więc Lilu nadal musi brać antybiotyk. Dziewczynka bardzo dzielnie i grzecznie sprawowała się na wizycie :) Quote
Maryna Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Zaglądam do dziewuszki Allu,tekst do ogłoszeń,pliis Quote
Alla Chrzanowska Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Jolu! W związku z tym, że kontynuujemy leczenie jeszcze co najmniej przez tydzień, wstrzymujemy się z ogłoszeniami. Quote
Maryna Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Jak uważasz, choć nie sadzę,że natychmiast się ktoś znajdzie odpowiedni,a nawet gdyby cudem to przecież poczeka:) Quote
Martika&Aischa Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 zaglądam do ślicznej dziewczynki i ogromnie się cieszę że ze zdrówkiem coraz lepiej :) tak trzymaj Lilu kochana :* :*:* Quote
Alla Chrzanowska Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 A lubisz mnie ciociu? Bardzo Cię lubię Liluniu: A gdzie jest ten mój własny, na zawsze, Człowiek? Quote
tu_ania_tu Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Lilu była od szczeniaka nagradzana za szczekanie i rzucanie się do płotu, bo miała być całe życie psem stróżującym. Obawiam się ze w tym całym szkoleniu zabrakło nauki komendy odwołujacej Quote
Alla Chrzanowska Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Lilu ćwiczy z Panią Agatą i ze mną koncentrowanie się na przewodniku i coraz lepiej jej się to udaje :) Quote
Recommended Posts