Matusz Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='aisaK']Co słychac u Deri? bez zmian, cisza i nadal w schronisku...:shake: a idzie zima..:shake::shake: Quote
aisaK Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Myślimy o niej...cały czas...mam nadzieje, że zdąrzymy... Quote
Matusz Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 U Deri same pustki i ta cisza...:shake: Quote
aisaK Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Ja cały czas o niej myslę! Tylko większość chcących dobermana ( u nas-i tak jest kiepsko z adopcjami) to chcą "czystego" dobka :roll: Quote
zona Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 I dalej nic...? Taka ładna suńka, a musi w schronie siedzieć. Quote
Matusz Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Deri wciąż czeka... i ma nadzieję... na dom... Quote
Dobermania Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Piękna Derunia, a wiecie, że jest taka firma odzieżowa - Derri? :) Mnie się takie mieszańce dobkowe bardzo podobają, a zwłaszcza, że Deri ma chyba lekko pręgowane łapki, o ile dobrze widzę. Dodam jej bannerek do podpisu :loveu: Quote
despera Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Deri, dzisiaj śniło mi się, że znalazłaś domek... Oby się sprawdziło!!! Quote
Dobermania Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Deri... na Nowy Rok pnij się w górę jak bąbelki w szampanie! Po domek :loveu: Quote
aisaK Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Fundacja Dobermann-Nothilfe bedzie w kwietniu w Polsce- w Gorzowie Wlkp. czy Deri mogłaby zostać przygotowana do wyjazdu? Czy można ją wysterylizować? Czy są sznase na transport jej do Gorzowa? Co o tym sądzicie? Fundacja wezmie ją do siebie, jesli do kwietnia nie znajdzie sie dla niej domek, to do DT. Quote
aisaK Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Szkoda taką szanse przeoczyć :roll: chyba, że nie jesteście zainteresowani, to mi napiszcie... Quote
lidka_park Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 aisaK napisał(a):Szkoda taką szanse przeoczyć :roll: chyba, że nie jesteście zainteresowani, to mi napiszcie... wybacz... juz mowie.. oczywiscie jestesmy zainteresowania, bo to przeciez wielka szanasa dla suni. Jednak ze sterylizacją bedzie ciężko, gdyz lista psiaków do operacji jest dość długa... a jesli chodzi o transport do Gorzowa to chyba pozostaje dogadać się z dogomaniakami ;) Quote
Lemoniada Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 A nie można tej listy nieco zmodyfikować i dać Deri pierwszeństwo? Skoro juz ma szansę na domek, to naprawdę grzechem byłoby nie skorzystać:oops: Quote
Recommended Posts