ania14p Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Martosuwałki, napisz mi jak najszybciej coś o Misiu, może coś szczególnie lubi, może ma jakąś cechę szczególną, spróbować nie zawadzi. Quote
malagos Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 ania14p napisał(a):Postaram się sprawdzić, ale czy oni mają czytnik, to pojęcia nie mam. Jeśli chodzi o płeć, to znajoma Pani psycholog, osoba z pewnym doświadczeniem życiowym i psim przygarnęła na wsi szczeniaczka, który miał być zlikwidowany. Obejrzała maleństwo i zawołała męża żeby przyniósł jej nożyczki, bo piesek ma jeszcze pępowinkę nie obciętą, na szczęście do operacji nie doszło, bo mąż ma dobry wzrok, a i ona w okularach zobaczyła, że to piesek, a nie sunia :evil_lol:. Kropek ma się dobrze, od 8 lat. :loveu: :loveu: Oj, te baby! Quote
martasuwałki Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 ania14p napisał(a):Martosuwałki, napisz mi jak najszybciej coś o Misiu, może coś szczególnie lubi, może ma jakąś cechę szczególną, spróbować nie zawadzi. Aniu14p, Misio jest pieskiem bardzo miłym, ale ma swoje "chumory", a okazuje to takim "gadaniem - burczeniem", na ogół lubi towarzystwo innych piesków, no, chyba ze któryś mu się nie spodoba; poza tym znakiem szczególnym jest wyczuwalny guzek na główce i krzywe ząbki z przodu, z jednym ubytkiem... Cóż poza tym... na pewno będzie reagował na imię Misio... Pozdrawiam i czekam na wieści! Gdyby nr czipa, czy cokolwiek wskazywało na to, że jest to MIŚ, proszę o choćby sms-a na nr 692 048 002. Pozdrawiam! Quote
ania14p Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Jestem już wstępnie przygotowana do akcji "czip" (dzięki Tanitce), całość jednak troszkę się przedłuża z powodu urlopu Pani Dyrektor, bo nie chcę nic robić bez jej wiedzy. Quote
tanitka Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 mamy zapewniony czytnik czipów na czwartek po południu o ile Pani Dyrektor wróci do tego czasu. Quote
ania14p Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Mam nadzieję, że Pani Iza będzie już rano w środę, więc ją zamęczę, bo dzisiaj nie pojechaliśmy (dowody osobiste zajęły nam siedem godzin!), sprawdzimy guzek na głowie i co się da, a później zadzwonię do Ciebie Tanitko i sprawdzimy czytnikiem, o ile nie będzie takiej maszyny w okolicy. Quote
tanitka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Martasuwałki, piesek został dziś prześwietlony czytnikiem na wszelkie strony, ale czipa nie ma. Niestety to nie twój poszukiwany kudłacz.:shake: Quote
martasuwałki Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dziękuję Wam za pomoc i zaangażowanie.... Szkoda, że to nie Miś - byłby to najszczęśliwszy dzień w moim życiu :-( Quote
Marka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='eurydyka']tati, opowiedziec Ci kiedys jak Marka plec sprawdzala ;) ? [quote name='Tanitka']aha, ciekawa jestem?:razz: ooo, to nie żadna tajemnica - ja zwykle, jeśli pies jest kudłaty albo zbyt mały i nie chce mi się schylać, żeby zajrzeć - to płeć sprawdzam "na macanta" :eviltong: przecież wystarczy przejechać ręką po brzuchu i od razu wiadomo :lol: - po co kręgosłup nadwyrężać? :evil_lol: [PRZY OKAZJI PODNOSZĘ KUDŁACZE - ONE CZEKAJĄ NA DOMY!] Quote
tanitka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Marka, ale ty jesteś ekstremalistka!:happy1: Quote
tanitka Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 tak , jak napisałam w pierwszym poście: biały kudłaczek wciąż jest, został pogryziony, ostrzyżony i teraz wygląda tak (na drugim planie!!):-( średniego kudłacza już nie ma, odszedł za TM pod tą skorupą zbitych kudłów:-( Goliat jedzie za 2 tyg. do NIemiec, moze tam los sie do neigo uśmiechnie. W Polsce brak chętnych na takiego pięknego psa. ten ostatni Łysolek, ma się lepiej, odrasta mu dzięki BOgu sierść, wyładniał, ale dalej siedzi w schronie:-( Quote
Estera Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 tanitka napisała mi, że temat mogę przenieść :) Quote
Recommended Posts