Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania14p napisał(a):
Postaram się sprawdzić, ale czy oni mają czytnik, to pojęcia nie mam.
Jeśli chodzi o płeć, to znajoma Pani psycholog, osoba z pewnym doświadczeniem życiowym i psim przygarnęła na wsi szczeniaczka, który miał być zlikwidowany. Obejrzała maleństwo i zawołała męża żeby przyniósł jej nożyczki, bo piesek ma jeszcze pępowinkę nie obciętą, na szczęście do operacji nie doszło, bo mąż ma dobry wzrok, a i ona w okularach zobaczyła, że to piesek, a nie sunia :evil_lol:. Kropek ma się dobrze, od 8 lat.

:loveu: :loveu:
Oj, te baby!

Posted

ania14p napisał(a):
Martosuwałki, napisz mi jak najszybciej coś o Misiu, może coś szczególnie lubi, może ma jakąś cechę szczególną, spróbować nie zawadzi.

Aniu14p, Misio jest pieskiem bardzo miłym, ale ma swoje "chumory", a okazuje to takim "gadaniem - burczeniem", na ogół lubi towarzystwo innych piesków, no, chyba ze któryś mu się nie spodoba; poza tym znakiem szczególnym jest wyczuwalny guzek na główce i krzywe ząbki z przodu, z jednym ubytkiem...
Cóż poza tym... na pewno będzie reagował na imię Misio...
Pozdrawiam i czekam na wieści!

Gdyby nr czipa, czy cokolwiek wskazywało na to, że jest to MIŚ, proszę o choćby sms-a na nr 692 048 002.
Pozdrawiam!

Posted

Jestem już wstępnie przygotowana do akcji "czip" (dzięki Tanitce), całość jednak troszkę się przedłuża z powodu urlopu Pani Dyrektor, bo nie chcę nic robić bez jej wiedzy.

Posted

Mam nadzieję, że Pani Iza będzie już rano w środę, więc ją zamęczę, bo dzisiaj nie pojechaliśmy (dowody osobiste zajęły nam siedem godzin!), sprawdzimy guzek na głowie i co się da, a później zadzwonię do Ciebie Tanitko i sprawdzimy czytnikiem, o ile nie będzie takiej maszyny w okolicy.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='eurydyka']tati, opowiedziec Ci kiedys jak Marka plec sprawdzala ;) ?
[quote name='Tanitka']aha, ciekawa jestem?:razz:
ooo, to nie żadna tajemnica - ja zwykle, jeśli pies jest kudłaty albo zbyt mały i nie chce mi się schylać, żeby zajrzeć - to płeć sprawdzam "na macanta" :eviltong: przecież wystarczy przejechać ręką po brzuchu i od razu wiadomo :lol: - po co kręgosłup nadwyrężać? :evil_lol:

[PRZY OKAZJI PODNOSZĘ KUDŁACZE - ONE CZEKAJĄ NA DOMY!]

• 2 months later...
Posted

tak , jak napisałam w pierwszym poście:

biały kudłaczek wciąż jest, został pogryziony, ostrzyżony i teraz wygląda tak (na drugim planie!!):-(

średniego kudłacza już nie ma, odszedł za TM pod tą skorupą zbitych kudłów:-(

Goliat jedzie za 2 tyg. do NIemiec, moze tam los sie do neigo uśmiechnie. W Polsce brak chętnych na takiego pięknego psa.

ten ostatni Łysolek, ma się lepiej, odrasta mu dzięki BOgu sierść, wyładniał, ale dalej siedzi w schronie:-(

• 3 weeks later...