Handzia55 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Boże, jaki niezwykły cudowny wątek. Trafiłam tu przypadkiem. Czytam i płaczę. Po śmierci ukochanego psa serce boli i boli....25 lutego miną 2 lata od śmierci mojego ukochanego boksera Lorda. Był ze mną 10,5 roku. Też pochowałam go w ogrodzie a na jego grobie posadziłam drzewko. Przez 14 m-cy usiłowałam odzwyczaić się od posiadania psa. Nie udało się.Adoptowałam Filusia. Psiaczek kochany ale Lorda ciągle wspominam i wciąż mi się chce płakać na każde wspomnienie tej szalonej mordy. Majeczko, Pelasiu biegajcie szczęśliwe za TM ! A jeśli spotkacie tam szalonego boksia Lorda, to go przywołajcie do porządku. On miał wielki respekt przed małymi suczynkami. Jedno warknięcie starczyło i Lorduś robił się grzeczny pies. Quote
malagos Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='BIANKA1']Kobi ma identyczny . Alpina podarowała im jednakowe sweterki i posłanka .[/QUOTE] Posłanko nadal też mam - wczoraj podcerowałam boczek, bo szalona młoda Leosia go nadgryzła. A jeszcze przecież sie przyda innym psikom - od niedzieli mam tymczasowo uroczą Roxi, bardzo na razie wylęknioną, ale ogonek juz sie rusza i będą z niej ludzie :) Quote
malagos Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Minęły 3 lata od odejścia Majeczki. Nadal wspominamy, nadal czytam sobie jej watek, nadal ją kochamy... Mój jedyny rasowy pies.......... Quote
malagos Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 To już 4 lata po Jej śmierci........... Nadal na Jej mogiłce kwitną niezapominajki..... Quote
Handzia55 Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Ja też wspominam Lorda, to już 3,5 roku jak go nie ma:-( a wątek Pelasi i Majeczki podczytuję sobie czasami Quote
malagos Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Eh, człowiek widać się starzeje, ze tak często wraca do przeszłości..... Mówię tu oczywiscie o sobie. Quote
Handzia55 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='malagos']Eh, człowiek widać się starzeje, ze tak często wraca do przeszłości..... Mówię tu oczywiscie o sobie.[/QUOTE] To miłość do tych stworzeń, która pozostała nam w sercach na zawsze... Quote
malagos Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Zaglądam na watek, kolejny rok minął, kolejne psy przewinęły się przez nasz dom. I kolejny grób w sadzie - Jessica, bokserka. Quote
Handzia55 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 A mnie przyśnił się Lord, że lizał mnie po twarzy, sen był tak realistyczny:placz: Quote
Zmysł Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 a jeszcze tak niedawno wiozłem Majeczkę. Wtedy jeszcze nie nazywała się Majeczka. Quote
malagos Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Zmysł']a jeszcze tak niedawno wiozłem Majeczkę. Wtedy jeszcze nie nazywała się Majeczka.[/QUOTE] Tak, to było niedawno......... I ta tęcza, jak po nią jechałam na spotkanie Alpiny - nigdy takich tęcz na niebie jedna po drugiej nie widziałam! Quote
malagos Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 A jakos mnie na wspominki wzieło, przeczytałam cały wątek. ile osób, ile emocji, ile uczucia....... Quote
malagos Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Tak sobie wspominamy Ciebie Majeczko........ Quote
Handzia55 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 A ja wspominam Lorda [*]:-( Jutro mija czwarta rocznica jego śmierci:placz: a serce wciąż tak boli... Quote
malagos Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Każdy z tych psów jest jedyny, niepowtarzalny....... Quote
pajda67 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 A ja dzisiaj zamiast przygotować do pracy materiały, siedzę i czytam wątek cudownej piesi Majeczki. Malagos niedawno przeczytałam jeszcze raz wątek Pelasi, a dzisiaj gościłam u Majeczki. Jesteś niesamowitą i ciepłą osobą. Nie dziwię się, że piesiom jest u Ciebie jak w raju!!! Quote
malagos Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 no cóż, bardzo dziekuję za ciepłe słowa, nie ukrywam, że to baaardzo miłe uczucie..... :) Jakoś te moje dwie obecna tymczasowiczki się zasiedziały, mimo ogłoszeń nic się nie dzieje. Quote
malagos Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Dziś Psie Zaduszki - światełko dla Majeczki, naszej Babinki kochanej....... Quote
Kara. Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Zmysł']Pamiętamy o Niej[/QUOTE] A to już prawie objawienie:crazyeye: Gdzieś się podziewał tyle czasu:cool3: Quote
Zmysł Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Kara.']A to już prawie objawienie:crazyeye: Gdzieś się podziewał tyle czasu:cool3:[/QUOTE] Żyję jakoś. Myślami jestem z dogomanią i Cioteczkami Quote
tomcug Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Zmysł']Żyję jakoś. Myślami jestem z dogomanią i Cioteczkami[/QUOTE] My też pamiętamy o Tobie.:lol: Quote
Zmysł Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='tomcug']My też pamiętamy o Tobie.:lol:[/QUOTE] Dziękuję. To mi dodaje sił Quote
Recommended Posts