Kara. Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Bo my jesteśmy wysokoenergetyczne ;) Zajrzyj czasem chociaż "cześć" powiedzieć to podładujemy bateryjki:cool3: Quote
malagos Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Był pomysł powołania wątku dla "starych" dogomaniaków. Takie miejsce spotkań. Tylu z nas już nie ma na dogomanii, a szkoda.... Quote
Zmysł Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Kara.']Bo my jesteśmy wysokoenergetyczne ;) Zajrzyj czasem chociaż "cześć" powiedzieć to podładujemy bateryjki:cool3:[/QUOTE] będę pamiętał Quote
Zmysł Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='malagos']Był pomysł powołania wątku dla "starych" dogomaniaków. Takie miejsce spotkań. Tylu z nas już nie ma na dogomanii, a szkoda....[/QUOTE] pomysł świetny Quote
malagos Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Gdzie ta stara gwardia się podziewa?... Quote
Zmysł Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Ja cały czas jestem.. gdzieś z boku, daleko Quote
tomcug Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='Zmysł']Ja cały czas jestem.. gdzieś z boku, daleko[/QUOTE] Ja podobnie..... Quote
malagos Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 [quote name='tomcug']Ja podobnie.....[/QUOTE] Świętujecie? Udane były Święta? Quote
malagos Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Jest nadal w naszych sercach i pamieci Quote
malagos Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Dnia 9.10.2013 o 19:13, Zmysł napisał: Był pomysł powołania wątku dla "starych" dogomaniaków. Takie miejsce spotkań. Tylu z nas już nie ma na dogomanii, a szkoda.... pomysł świetny jest na fb grupa "Dogomaniacy starej daty", zapraszam :) Quote
Zmysł Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 fajny pomysł. ale cholercia niestety nie mam facebooka... w ogóle ni lubię 1 Quote
malagos Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Ale miło Cię tu "widzieć", na starych śmieciach :) Quote
tomcug Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Witajcie! Zatęskniłam za "starą gwardią", na fejsie nie rozpoznaję w ogóle ludzi po nazwiskach. To nie to samo, a ja sama praktycznie nie korzystam z facebooka. Quote
malagos Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 My z okolic Warszawy spotykamy się ze dwa razy w roku - raz u mnie, 90 km od Warszawy, drugi raz zimą, przy Placu Bankowym. Zawsze to człowiek się bezkarnie nagada o psach, pozna nowych ludzi, uściska starych. Zawsze zapraszamy! Quote
malagos Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 15 godzin temu, Zmysł napisał: było już zimowe spotkanie? Witaj, Przyjacielu :) Nie, nie było jeszcze, jakoś może w styczniu się skrzykniemy?... Zawsze przyjeżdżam do Warszawy na kilka dni, zatrzymuję się u córki na Bankowym, i tu mamy dobre miejsce na spotkanie :). Dam znać :) Quote
malagos Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Zabrakło Ewy z Marek...jeszcze kilka lat temu bywałam u Niej na imieninach zaraz po Świętach...a Ona przyjeżdżała na nasze Bankowe spotkania i na Dni Ziemi, zawsze... Quote
Zmysł Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Prawda, brakuje Ewy, chociaż zaniedbywałem znajomość, ostatni raz byłem w Markach, jak woziłem Kacperka. Chętnie się spotkam w styczniu 1 Quote
dwbem Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Cieszę się, że są jeszcze ludzie, którzy nie lubią fb bo ja go nie cierpię i też nie umiem się tam całkowicie znaleźć. Nie mam tam konta i nie zamierzam mieć i bardzo żałuję, że fb rozwala stare, dobre fora. Quote
tomcug Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 1 godzinę temu, dwbem napisał: Cieszę się, że są jeszcze ludzie, którzy nie lubią fb bo ja go nie cierpię i też nie umiem się tam całkowicie znaleźć. Nie mam tam konta i nie zamierzam mieć i bardzo żałuję, że fb rozwala stare, dobre fora. Fb moim zdaniem, już rozwalił dogomanię. Wielu moich znajomych zupełnie wycofało się z dogo, cały klimat tego forum bezpowrotnie zniknął. :( 1 Quote
dwbem Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 No właśnie, inne psie fora też całkiem zamarły a na fb nie dam się wciągnąć, szkoda bo tracvi się kontakt z fajnymi ludźmi ale ten bazar i magiel nie dla mnie. Quote
Zmysł Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 byłem dzisiaj u Ewy... strasznie smutno Quote
malagos Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 1 godzinę temu, Zmysł napisał: byłem dzisiaj u Ewy... strasznie smutno Ano tak...ubyła jedna z nas... 1 Quote
Recommended Posts