matinestka Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ulalaa... No prosze Magiczna Trojka sie pojawila razem z Mati... Dzien dobry!! Niesamowitą mieliście wyprawe w Góry Świętokrzyskie http://img204.imageshack.us/img204/4069/u29of9.jpg http://img210.imageshack.us/img210/7658/u26xw5.jpg http://img301.imageshack.us/img301/5381/u6wf7.jpg No i Brygada jak wszystko dokladnie badała http://img206.imageshack.us/img206/9986/u4sd2.jpg http://img207.imageshack.us/img207/5901/u18qq3.jpg Brucio krzakołaz http://img207.imageshack.us/img207/1901/w8kz6.jpg Bejbusek jaki grzeczniutki http://img251.imageshack.us/img251/2016/p1de4.jpg http://img521.imageshack.us/img521/3043/p13xx3.jpg Wszystkie fotki czaczy, tylko pozazdroscic wyjazdu. Z niecierpliwoscia czekamy na dalsza czesc relacji uch Siostra ...i mati musiala sie pokazac fakt faktem pierwszy raz tak sama z siebie ..:eviltong:... ale cieżko było wyciac :/ sorki ;/ a wyprawa była rzeczywiscie niesamowita i niezwykle spontaniczna :eviltong: ...to bardzo ekstremalne "wydarzenie", czmychnąć gdzieś z 12 stoma dodtakowymi łapami :eviltong: tyle wrażeń i smiesznych sytuacji ...... :) polecam gorąco :eviltong: a Bejbusek wcale nie taki grzeczniutki nie nie:evil_lol::evil_lol: np . szukamy noclegu i zaparkowalismy pod jednym z domów.... mati człapie do gospodyni i mówi ze tu bla bla bla... itd. i ze sa z nia 3 MALUTKIE I BAAARDZO SPOKOJNE PSIAKI:evil_lol: na to babka , z miną przednia mówi ,że ona nie wie bo ma dywany i terefere... to mati znów mowi ze to bardzo SPOKOJNE psiaki i ze na pewno nie napsocą w pokoju ..... no to babeczka juz prawie przekonana .. mówi ze jak spokojne to ok i ze chce je zobaczyc ... to mati leci do porszaka .. otwiera drzwi..... wypada zaloga.... wszysyc spokojni tylko co Bejbus zrobił????????? OD RAZU RZUCIł SIę PEDEM NA WSZYSTKIE KURY TEJ BABKI ... NO MASAKRA....taki wstyd:eviltong: .. babka pobladła...... wlosy jej dęba stneły ... ja malo co nie umarłam ze śmiechu..... no powstrzymywałam się jak mogłam żeby na głos strasznie nie chiochotac z wyczynu bejbusa...... bo bejbus to robił z taka precyzja z taka mina... na koniec jescze wpadl do stodoły za kurami..... wieśniak mały .......no mówie ...... ciezo było sie opanowac....:evil_lol: ale juz wiedziałam że dzieki temu burakowi trza jechać dalej ..... na szczescie była to tylko jedna taka sytuacja "grzeczniutkiego" bejbika :) ( no co miastowe dziecko .. nie mamy niestety kur ..... :eviltong:) .. pozniej jesli chodzi o nocleg zostalismy super przyjeci ... pan prowadzacy domek , swierdził że nigdy nie gościł 3 psów i z wielką ochotą przyjał sfore ludzko- psią pod swój dach :) także z ym grzeczniutkim spokojniutkim Bejbem to wiesz Siostra... tylko na zdjeciu :eviltong; [quote name='ewatr']Powiem tak - z niecierpliwoscia czekałam na powrót do domu aby móc wreszcie ujrzec zdjęcia i az mi dech zaparło .....ale zescie mieli fajny wyjazd / rozumiem ze to dopiero początek opowieści ? / a relacja piesków BOMBOWA :loveu: usmiałam sie az do łez :evil_lol: ...i nie moge sie juz doczekac na ciąg dalszy relacji mizianko dla całego stadka oczywiscie najmocniejsze dla Bruta / no co ja zrobie , że wole chłopów / http://img207.imageshack.us/img207/1901/w8kz6.jpg zwłaszcza jak tak wygladają :loveu: chłopów chłopów... dyskryminacja...... oooooo ...:evil_lol: bardzo się cieszymy , że Mamci i Siostrze podoba się relacja , tzn 1-sza czesc jej :) przynajmniej Rodzina się interesuje:) my to takie na uboczu .. z dala od tłumów :) i baaardzo sie cieszymy , jak zajrzy tu Mamuska :buzi: czy Siostra:buzi: .. bo tak specjanie to nasza 4 nie budzi wielkiego zainteresowania ... ludzie nie wiedza co traca ooo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdrawiamy Mamuske i cieszymy że śmiejgrochy wypłynęły :) :bluepaw: Quote
ewatr Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='matinestka'] pozdrawiamy Mamuske i cieszymy że śmiejgrochy wypłynęły :) :bluepaw: Oj popłynęły popłynęły :evil_lol: ;) Witaj Corcia w ten słoneczny dzień :loveu: Quote
k_c Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ale superowa wyprawa i jakie wypoczęte i szczęśliwe morki na zdjęciach :loveu: g_o_n_i_a ma rację takiej wyprawy to tylko pozazdrościć :evil_lol: Quote
psiulka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Mati super fotorelacja :multi: Widzę, że wycieczka się bardzo udała, też bym tak chciała :loveu: Na dodatek z psią bandą :iloveyou: ^^ Quote
matinestka Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='k_c']Ale superowa wyprawa i jakie wypoczęte i szczęśliwe morki na zdjęciach :loveu: g_o_n_i_a ma rację takiej wyprawy to tylko pozazdrościć :evil_lol: witamy baaardzo ceipluchno cioteczke k_c i cieszymy sie przeogromnie ze zdjecia i relacja mojego najmlodszego Dziecka się tak podoba:) ( i że w całym tym zabieganiu miała czas odwiedzic moje Farfocle:oops:) [quote name='psiulka']Mati super fotorelacja :multi: Widzę, że wycieczka się bardzo udała, też bym tak chciała :loveu: Na dodatek z psią bandą :iloveyou: ^^ hej psiulka :) witamy gorąco w kąciku moich Stworów :) wycieczka była wspaniała :) przewspaniała..... nie ma nic piękniejszego, zabawnijeszego, zaskakującego niż wypad ze stadem "Wilków" .... :eviltong: a TY masz jakiego Stwora???????? :cool3: czy może bande Stworów?????hmmmm ?????? :siara: narazie Bejbiczek nie zdeklarowal sie do poporowadzenia dalszej relacji z wyprawy ... powód jest prosty ... Malizna :eviltong: .. trochu się stresuje swoją pierwszą cieczka w życiu ..... i nie ma teraz głowy do dalszych opowieści .... :/ ale gdyby tak zagdadać z Patuszycą... to myśle.... że..... .... idę pogadać z Patu ... trzymajcie kciuki :) pozdrawiamy WSZYSTKICH ODWIEDZAJąCYCH BAAARDZO GORąCO !!!!!! :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Cześć Siostra :loveu: [quote name='matinestka']uch Siostra ...i mati musiala sie pokazac fakt faktem pierwszy raz tak sama z siebie ..:eviltong:... ale cieżko było wyciac :/ sorki ;/ a wyprawa była rzeczywiscie niesamowita i niezwykle spontaniczna :eviltong: ...to bardzo ekstremalne "wydarzenie", czmychnąć gdzieś z 12 stoma dodtakowymi łapami :eviltong: tyle wrażeń i smiesznych sytuacji ...... :) polecam gorąco :eviltong: a Bejbusek wcale nie taki grzeczniutki nie nie:evil_lol::evil_lol: np . szukamy noclegu i zaparkowalismy pod jednym z domów.... mati człapie do gospodyni i mówi ze tu bla bla bla... itd. i ze sa z nia 3 MALUTKIE I BAAARDZO SPOKOJNE PSIAKI:evil_lol: na to babka , z miną przednia mówi ,że ona nie wie bo ma dywany i terefere... to mati znów mowi ze to bardzo SPOKOJNE psiaki i ze na pewno nie napsocą w pokoju ..... no to babeczka juz prawie przekonana .. mówi ze jak spokojne to ok i ze chce je zobaczyc ... to mati leci do porszaka .. otwiera drzwi..... wypada zaloga.... wszysyc spokojni tylko co Bejbus zrobił????????? OD RAZU RZUCIł SIę PEDEM NA WSZYSTKIE KURY TEJ BABKI ... NO MASAKRA....taki wstyd:eviltong: .. babka pobladła...... wlosy jej dęba stneły ... ja malo co nie umarłam ze śmiechu..... no powstrzymywałam się jak mogłam żeby na głos strasznie nie chiochotac z wyczynu bejbusa...... bo bejbus to robił z taka precyzja z taka mina... na koniec jescze wpadl do stodoły za kurami..... wieśniak mały .......no mówie ...... ciezo było sie opanowac....:evil_lol: ale juz wiedziałam że dzieki temu burakowi trza jechać dalej ..... na szczescie była to tylko jedna taka sytuacja "grzeczniutkiego" bejbika :) ( no co miastowe dziecko .. nie mamy niestety kur ..... :eviltong:) .. pozniej jesli chodzi o nocleg zostalismy super przyjeci ... pan prowadzacy domek , swierdził że nigdy nie gościł 3 psów i z wielką ochotą przyjał sfore ludzko- psią pod swój dach :) także z ym grzeczniutkim spokojniutkim Bejbem to wiesz Siostra... tylko na zdjeciu :eviltong; Oj Siostra, nie gadaj gooooopot. Pokazanie sie z Trojca jest moim zdaniem jak najbardziej na miejscu. :multi: Hihi skoro polecasz, to pewnie kiedys bede musiala spróbować :razz: Kurdesz tylko 4 łapencje to nie to samo co 12 :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Ojoj Bejbus to jest grzeczniutki na swoj sposob (i nie tylko na zdjeciu!!) :evil_lol: A kurki ohoho to nie byle co dla psiaka miastowego:cool1: - trza sie na wies czesciej wybierac zeby Bejbus mogl zaganiac kury :evil_lol: Buziaki dla Sforki :buzi: Quote
ewatr Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='matinestka'] narazie Bejbiczek nie zdeklarowal sie do poporowadzenia dalszej relacji z wyprawy ... powód jest prosty ... Malizna :eviltong: .. trochu się stresuje swoją pierwszą cieczka w życiu ..... i nie ma teraz głowy do dalszych opowieści .... :/ ale gdyby tak zagdadać z Patuszycą... to myśle.... że..... .... idę pogadać z Patu ... trzymajcie kciuki :) :bluepaw: I jak przebiegły negocjację z Patuszką ???? Zgodziła sie ?;) :loveu: Quote
matinestka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Cześć Siostra :loveu: Oj Siostra, nie gadaj gooooopot. Pokazanie sie z Trojca jest moim zdaniem jak najbardziej na miejscu. :multi: Hihi skoro polecasz, to pewnie kiedys bede musiala spróbować Kurdesz tylko 4 łapencje to nie to samo co 12 :eviltong: :evil_lol: Ojoj Bejbus to jest grzeczniutki na swoj sposob (i nie tylko na zdjeciu!!) A kurki ohoho to nie byle co dla psiaka miastowego:cool1: - trza sie na wies czesciej wybierac zeby Bejbus mogl zaganiac kury Buziaki dla Sforki :buzi: hej moja Siostro :buzi: na miejscu to w sumie racja.. bo gdzie indziej bu ahahha :eviltong:no ale nic :eviiltong: a te kury to chyba naprawde trzeba bedzie Bejbowi w dom sprowadzic.....bo Bidok kiedys zawalu dostanie ze takie cuda po ziemi chodza a ona nic nie wie... a mati ze wstydzu zejdzie na kolejnej wyprawie:eviltong:.... no kur w bloku jeszcze nie mieliśmy .. ooooo to tak juz z innej strony :eviltong: Siostra a TY powiedz gdzies TY jest tak wogole????? boszzz w szkole to Ty chyba tyle nie siedzisz....... boszzzz.... Siostra nie chce gadc z mati :placz::placz::placz: MAMO !!! widzisz to i nie grzmisz....:shake: Siostra Młodsza opuściła Siostrę starsza....... :( pięknie.......no i miałayśmy gdzieś śmignąc na tym tygodnu z Bandą Wieśniakow...........SIOSTRA!!!!!!!!!! :buzi: [quote name='ewatr']I jak przebiegły negocjację z Patuszką ???? Zgodziła sie ? :loveu: Mamus :buzi: negocjacje z Patuszycą przebiegły baaardzo pozytwynie juz kilka dni temu :/ ..tylko mati to fujara i nim sie wgramoli do kompa.. to oo ...... klops... ale teraz UROCZYSCIE OBIECUJE , że będę jak najczęsciej i nie damy o sobie zapomnieć ooo :D .. a tak , przebiegały moje rozmowy z Patu :loveu: gadamy ..... zgoda jest to polazłyśmy na lody :loveu: ( oczywiscie Patuszyca dostała sam wafelek jak przystalo na Dziecko:eviltong: ..no ale mati trzasła jej odrobineczke rarytaska do tego wafelka ..no ......w koncu sie zgodzila...nie :eviltong:) i chwilka rilaksssu co by lody się dobrze ułożyły :) :bluepaw: Quote
matinestka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 - witam wszystkich :) Bejbusek przezywa nadal swoje wejście w dorosłe psie zycie:eviltong;... dlatego tez po rozmowach z nasza mati zdecydowałysmy że to ja dokończe świętokrzyska opowieśc.......:) - boszzz.. i znów Baba dorwala sie do glosu ...... :eviltong: -Dziadek Brut ..... a Ty znów swoje 2 grosze musisz wplesc????? Brucie jeden ...... niedobry ... zeby i mame patuche strofowac na sam poczatek opowiesci ..... jesssu jaki upierdliwy ...... - bleleble.... - Dziadek Brut.. nie przedrzezniaj Dzieciaka..... wstydziłbyś sie....... ona takie momeny przeżywa...... i ciagle tylko "hauczysz" i "hauczysz" ....... wez sie zajmij w koncu wklejaniem zdjec a nie psioczeniem ..... - no nie..... ja nie moge..... ani na chwilke nie moge Was samych zostawic...... takie duże a takie małe....... no i co Dziadek takie miny strzelasz co ?????? co masz do roboty ?? Patucha a Ty???? tez ....jak Cie nakreca.. to w kłotnie ochoczo sie wbijasz??? i co ??? i najmlodszy Brzdąc tez niczego sobie...... boszzz.... jaka Ekipa....no ale to prawda ze kto sie czubi ten sie lubi Farfocle moje jedne :) no a teraz ładnie zajac miejsca.. patucha do opowiadania , bejbusek ty spokojnie , bezstresowo sobie leż i lukaj , Brutowski .. zdjęcia segreguj ... no :) zaczynajcie Farfocle jedne :buzi: - mati .. mati ... ja to uwielbiam jak Ty sie właczasz w tą nasza wymiane zdan :eviltong: ..:buzi: ...no ale .. zaczynamy drugą częśc opowieści :) :bluepaw: Quote
matinestka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 nastepnego dnia , wczesnie rano ... zaraz po śniadaniu ... wylecieliśmy cała Trojca na ogród :) och mogłabym miec taki ogród u siebie w domu , najlepiej w przedpokoju , bo pokoju swojego to nie zamienie na nic innego oooo :) na tym jakże pieknym terenie..... szalelśmy ile wlezie....... mati tylko siedziala na laweczce i smiała z nas :) ja gaiałam bejba, bejb mnie, potem zrobilyśmy szturm na Bruta .... który podlewal skałki ...burak jeden ... :eviltong: .....ale najlepszebylo jak wpadl do nas psiak gospodarzy Domu ..... nazywa sie Biski wtedy wariowalismy jeszcze bardziej.... wszysyc z nas smiali .....najbardziej oczywiscie zasuwał Bejbus :eviltong; .. Bruto wogole odciał sie od grupy ..... indywidualista ..... a teraz poznajcie Biskiego : :bluepaw: Quote
matinestka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Bejbus udawala wyżła :eviltong: ja lukałam w każdy kąt :eviltong: a Bruto ... gonil swoje skałki :eviltong: :bluepaw: Quote
matinestka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 potem szybciuchno pozbieraliśmy nasze plecaki i ruszyliśmy porszakiem w stronę Chęcin .... mati nam opowiadala w drodze , że zamek ten powstawał juz w XIV wieku , i że gdzies w okolicach połowy wieku XVI mieszkała jakiś moment na nim krolowa Bona, i ze na tym zamku kręcili sceny do "pana wołodyjowskiego ".....ta mati to zawsze nam poopowiada jakies smaczki :loveu: teraz zatem przeniesmy sie w świat chęcińskich murów :) góreczka , goreczką i dotarlismy do ruin zamku :) mati z bejbem polezli na basztę... ja tam wolałam zostac z brutem i rodzicami na dole..... boszzzz te krete schody ciagle w góre mnie przeraziły ........ :bluepaw: Quote
matinestka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 potem Bejbus przymierzała "modne ciuszki " :loveu: .... ale tak szczerze .....to ja zwialam ..bo mi sie nie podobały .....chodz Bejbus przeuroczo w nich wygladala :loveu: patrzcie jak Brutowi sie spodobal taki Bejbusek :) Bruto cieszyl miche tak że ho ho :eviltong: hihihi po zejściu z zamku chwileczka odpoczynku .... dla starszaków:eviltong: Mlodszak juz wypatryła dalszej drogi : :bluepaw: Quote
matinestka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 a dalej z prędkością światła zwiedzilismy ruiny huty w Samsonowie........ ....... po to by z jeszcze większa prędkościa "wdrapac" sie na najwyższy szczyt świętokrzyskich : łysice ... szkoda ze to tylko 612 m.n.p.m......... c. d.n. :loveu: :buzi: :bluepaw: Quote
matinestka Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 zapomnieli o nas :( nikt nas nie chce odwiedzać....... :( ojej:( i co teraz????? Patuszka, Brutowski ..... co robimy??? :( ojej :( nie lubia nas :(:( ide do mati ...... :bluepaw: Quote
ewatr Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 matinestka napisał(a):zapomnieli o nas :( nikt nas nie chce odwiedzać....... :( ojej:( i co teraz????? Patuszka, Brutowski ..... co robimy??? :( ojej :( nie lubia nas :(:( ide do mati ...... :bluepaw: O rany Bejbus nie przejmuj sie .....wcale nie zapomnieli tylko tak : najpierw sobie przeczytali w pracy nie widzac zdjec i mieli ogladnąc w domu juz bez czytania :evil_lol:;) i tak wyszło ze nie napisali ...........uffffffffff no wiem ze troche skąplikowane jak dla pieska :evil_lol: ale spytaj Panci to ona ci to wytłumaczy :multi: A wogóle Bry Córcia :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Cześć :multi: matinestka napisał(a):hej moja Siostro :buzi: na miejscu to w sumie racja.. bo gdzie indziej bu ahahha :eviltong:no ale nic :eviiltong: a te kury to chyba naprawde trzeba bedzie Bejbowi w dom sprowadzic.....bo Bidok kiedys zawalu dostanie ze takie cuda po ziemi chodza a ona nic nie wie... a mati ze wstydzu zejdzie na kolejnej wyprawie:eviltong:.... no kur w bloku jeszcze nie mieliśmy .. ooooo to tak juz z innej strony :eviltong: Siostra a TY powiedz gdzies TY jest tak wogole????? boszzz w szkole to Ty chyba tyle nie siedzisz....... boszzzz.... Siostra nie chce gadc z mati :placz::placz::placz: MAMO !!! widzisz to i nie grzmisz....:shake: Siostra Młodsza opuściła Siostrę starsza....... :( pięknie.......no i miałayśmy gdzieś śmignąc na tym tygodnu z Bandą Wieśniakow...........SIOSTRA!!!!!!!!!! :buzi: Ciekawe co by sąsiedzi powiedzieli na kurę w bloku :evil_lol: Nie krzycz na goniasta :eviltong: A gdzie ja jestem? A no troche w szkolce, troche w domu, troche z Azową -to róznie. A jak mialysmy wyskoczyć jak taka paskudniasta pogoda jest? :shake: Chociaz mam nadzieję, że propozycja nadal jest aktualna :oops: No no widze, ze negocjacje z Patuszycą przyniosła efekty :loveu: Piękne zdjęcia i piękne opowiadane przez Patuszke - ulala:multi: :loveu: http://img520.imageshack.us/img520/1668/ch12hb3.jpg http://img299.imageshack.us/img299/2132/ch11vd9.jpg Bejbus zmienił image :evil_lol::evil_lol: http://img520.imageshack.us/img520/7903/ch15td0.jpg :buzi: Quote
ewatr Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 A ja se wreszcie moge poogladać zdjęcia :evil_lol:;) piękne sa i tak czuć je wakacjami ...............mmmmmmmm dzien dobry B&P&B :loveu: Quote
psiulka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Hejo Mati :) http://img214.imageshack.us/img214/3149/p2du1.jpg - Na co tak patrzą te oczy? :loveu: (Retoryczne, wiem, że na wafelek po lodzie ;)) http://img524.imageshack.us/img524/286/b9pa3.jpg - Bejbuske na polowanie :evil_lol: Więcej zdjęć :D Quote
ewatr Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='psiulka'] Więcej zdjęć :D Własnie mało cos trzebaby dołożyć :multi:więcej ......... Quote
basia2202 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 nie zapomnieeeliiii!! ja pamiętam... tylko.. zarobiona jestem bardzo:( nie mam aż tyle czasu:( aaale.. już jestem... śliczne fotki widziaaałaaam!! :multi: a cóż to za rycerz na którymś zdjęciu? :evil_lol: i to na murach z widokiem na... doliny jakieś? czy cuś.. łaadnie wyszliście:loveu: buziaki i pozdrowionka ode mnie i Zuzolki-demolki :evil_lol: P.S. zajrzyjcie na bloga do Madzi i jej króliczki Frani... pusto tam strasznie... nikt ich nie odwiedza...:( a Franiusia taaaka śliczna:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78767 Quote
matinestka Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 witajcie Kochani :) i znów coś nam nie wyszło z tym bardzo regularnym .... ech :( dzisiaj jestesmy cały dzień doma... tylko mati na uczlenie musi skoczyć ... po niewiadomo już jakie informacje:( i będziemy nadrabiać :) wrzucimy ostatnią cześc opowięsci świetokrzyskiej ( boszzz... przez 3 miesiace opowiadać... wstyd:( ) i zaczniemy wrzucac opowieśc bieszczadzką :) tak tak ... byliśmy z Bejbem i Patuszycą na wyprawie w jesiennych bieszczadach :) Bejbus to powoli zyskuje sobie na miano bieszczadzkiego wilka nie ma co :) co chwile hasa po tych połoninach :) krótko bo tylko jeden dzien teraz .. ale za to pełno wrażeń ... śniadanie na Wetlińskiej w Chatce Puchatka, obiad w Ustrzykach Górnych a kolacja nad Soliną :) jak tylko mati wyzdrowieje to ruszamy znó w biesczady ... chyba że wcześniej odezwie się warszawa... ale cóz tam z tą stolicą...... my wolimy połoniny i drewutnie:) pozatym w miedyczasie byliśmy na bossskim spacerku z Azulką , która oficjalnie należy do Bandy Wieśniaków:eviltong: pozdrawiamy gorąco wieśniare Aze :eviltong: i moja siostrunie Gonię :) jak tylko mati juz bedzie ok to wiesz Gonia... w teren ,w teren , w teren :) bo z Sisotra tak fajnie się gada :) Buziale dla Mamusi Ewusi .. Mamus TY sie nie stresuj mati .. co ma byc to bedzie.. wiesz.... musisz koniecznie wybrac sie ze swoimi Corkami na jakis wypadzik jedniodniowy ooo :) Basiu Psiulka bardzo sie cieszymy ,że zdjęcia buraków świetokrzyskich się podobają :) bo my to takie trochu włóczykije jesteśmy :oops: pozdrawiamy Was gorąco i zapraszamy do nas jak najczesciej .. oczywiscie w miare jak bedzie u nas sie cusik działo :eviltong: hihihi BUZIOLE!!!!!! I DO POźNIEJ !!!!!! :bluepaw: Quote
basia2202 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 heeeej słoneczka!! :multi: witam się szybciutko.. cmokam w nochalki...;) :loveu: i znikam... bom nadal taka zarobiona :roll: :placz: czekam na te górskie opowieści i mnóóóóstwo foteczek;) :p buziaki!! Quote
Recommended Posts