matinestka Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Bryy! :multi: :evil_lol: Hej Kochana Sis:buzi: nie nie zanudziłaś się dzisiaj???? :roll: :bluepaw: Quote
matinestka Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='psiulka']Dobry wieczór :multi: Będą jakieś świeże zdjęcia? 8) hello:)a będą będą:) z wczorajszego diabelskiego spacerku :) :loveu: :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='matinestka'] Hej Kochana Sis:buzi: nie nie zanudziłaś się dzisiaj???? :roll: :bluepaw: :oops: :shake:Buhah, żartujesz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
matinestka Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 g_o_n_i_a napisał(a)::oops: :shake:Buhah, żartujesz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o łał:D :lol:...... ja zawsze jestem poważna:D :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 matinestka napisał(a):o łał:D :lol:...... ja zawsze jestem poważna:D :bluepaw: No to jeżeli Ty jestes zawsze poważna (yhyyyy:eviltong:), to goniasta Cie wyprowadza z błędnego myślenia - absolutnie sie nie zanudzilam (nawiasem mowiac, to chyba ja powinnam zadać Tobie takie pytanie), jakbym mogla to bym zostala dluzej :lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
psiulka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Hejo Mati :multi: Trzeba tu Ci kogoś zaprosić do galerii i trzeba rozgłosić 8) Gdzie te zdjęcia? Quote
matinestka Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):No to jeżeli Ty jestes zawsze poważna (yhyyyy:eviltong:), to goniasta Cie wyprowadza z błędnego myślenia - absolutnie sie nie zanudzilam (nawiasem mowiac, to chyba ja powinnam zadać Tobie takie pytanie), jakbym mogla to bym zostala dluzej :lol: :evil_lol: :evil_lol: haha :)no ok..jak Siostra mówi to słucham oo:):loveu: no to trzeba będzie replay'a:)hihihi:) psiulka napisał(a):Hejo Mati :multi: Trzeba tu Ci kogoś zaprosić do galerii i trzeba rozgłosić 8) Gdzie te zdjęcia? :):oops: fotki będą na pewno..tzn teraz dopiero wróciłam....musiałam zalatwić nagła sprawe...a chciałam dzisiaj po poludniu zdjecia wstawić i klops...takie życie:( teraz już nie dam rady,mimo że wszyskie przygotowane..ale jutro z rańca mati wstawi swoich Buraków i ze wczorajszego spaceru i kilka zdjęc z dzisiejszego ooo:) pozdrawiam :) :bluepaw: Quote
matinestka Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 ej mati mati !!!!!!!!!! ty sobie chyba jajca robisz..... gadu gadu i tak dalej..a my.....??????:(ech...taki nasz los.... ej Bestyje!! Wy to Farfocle i Niewdzięcznicy:eviltong: pretensje mają...a z pania szaleją wszędzie... no ładnie... telepatycznie zdjęc nie moge wstawić....za to ,że mnie tak publicznie zniesławiacie......to ja dziś nie biegam z Wami..sami sobie pobiegajacie ooo :( tak własnie pani ma gdzieś swoje Dzieci..nie to żeby brała ich na spacerki i szalała z nimi ..nie...nie to ,że śmieje jak debil,jak się wszyscy wygłupiamy..nie..nie to,że robi zdjęcia Bestyjom..nie... tak własnie sie nie bawimy oo : wygłupy Bejbusa i Patiszona: :bluepaw: Quote
matinestka Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 jak Patusza zawineła Bejbikowi patycza...... ...........to Bejbi poszła Bruta poprzeganiać: no i Szefciu patyka dzielnie stracił........( trzeba młodszym pofolgować:eviltong:) :bluepaw: Quote
matinestka Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 ZDJęCIA ALBUMOWE PATUSZY :eviltong: :bluepaw: Quote
matinestka Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 ZDJęCIA ALBUMOWE BEJBA (BOSZZZ TO DZIECKO ROBI TAKIE GOOPIE MINY...NORMALNIE JAK DZIECKO:eviltong:) I ZDJęCIA ALBUMOWE DZIELNEGO WOJOWNIKA: :bluepaw: Quote
matinestka Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 ROZWODOWE ZDJęCIE PATUSZY I BRUTA:eviltong: :bluepaw: Quote
matinestka Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 FAMILYJA COMLETE: my mati to :loveu: ...ooo i to bardzo:loveu: a to że lubimy się z nią droczyć i powkurzać od czasu do czasu dla poprawy zdówka to ... wiecie:eviltong:....:buzi: ha ha !! ja wiem Farfocle moje...wszystko wiem...:loveu:....trzeba czasem trzeba..bo człowiek i pies zgupieje:eviltong: :buzi: :bluepaw: Quote
matinestka Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 a gdy wróciliśmy ze spacerku ..to chcieliśmy Wam pokazać jak fajnie było..tylko że net nam padł... hau! hau! dlatego też wcisnęliśmy się w okno i podziwialiśmy zachód słońca....piękny zachód słonka...aż dziw bierz,że takie rzeczy dzieją się w centrum rzeszowa:eviltong: starasznie fajnie z tą nasza mati jest:eviltong: :buzi: nono!! a spróbowalibyście poszczekać inaczej:eviltong: :buzi: ZYCZYMY WSZYSTKIM BARDZO POGODNEGO DNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAUHAU!!!!!!:D :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Uch, ale wysyp zdjęc :evil_lol: Ciezko sie zdyecydować, które wybrać najlepsze, bo wszystkie śliczne. :multi: Az wiartem zawiało po tych szaleńswtach Patuchy, Bejbika i Bruta :loveu: Bruto jeż :evil_lol: http://img300.imageshack.us/img300/7600/16po0.jpg Paszczkurka :evil_lol: :loveu: http://img524.imageshack.us/img524/3657/14ez3.jpg Piękne :iloveyou: http://img300.imageshack.us/img300/5008/z2jb3.jpg Quote
ewatr Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 witaj Corenko :multi: Mamcia wróciła :lol: i przyszła sie przywitać :buzi: ale tu duzo ładnych zdjęc i mój faworyt Brytusek cuuuuuudo http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/de1bf7337da550f2.html dziewczynki tez niczego sobie ;) ale nimi sie zachwycałam wczeniej :eviltong: Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 witaaamy łobuziarską ekipę :multi: fajnie, że taka zgrana paczka ma galerię:) tylkooo... więcej zdjęć prosimy :mad: :loveu: a Bejbiś.. to widzę... też rozrabiaka.. jak i nasza Zuzanka:evil_lol: niby że aniołek... a tu różki rosną oj rosną, coo? co już Ci zmalował w domu? ;) będziemy tu czasem zaglądać :) i zapraszamy też do nas:) dobrej nocki życzymy :loveu: Quote
matinestka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Uch, ale wysyp zdjęc Ciezko sie zdyecydować, które wybrać najlepsze, bo wszystkie śliczne. Az wiartem zawiało po tych szaleńswtach Patuchy, Bejbika i Bruta :loveu: Bruto jeż :evil_lol: http://img300.imageshack.us/img300/7600/16po0.jpg Paszczkurka :evil_lol: http://img524.imageshack.us/img524/3657/14ez3.jpg Piękne :iloveyou: http://img300.imageshack.us/img300/5008/z2jb3.jpg hejka Siostra:buzi: ciężko się zdecydować jakie wstawiać a jakie nie hihihi:evil_lol: a wiater to m ipowiewa 24 / dobe:P jak Trójca przeleci koło nosa to ni ma bata żeby człowieka nie zawiało:eviltong: dzieki:oops::buzi: ewatr napisał(a):witaj Corenko Mamcia wróciła i przyszła sie przywitać :buzi: ale tu duzo ładnych zdjęc i mój faworyt Brytusek cuuuuuudo http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/de1bf7337da550f2.html dziewczynki tez niczego sobie ale nimi sie zachwycałam wczeniej :eviltong: hej MAMUś:buzi:..wróciła.....:loveu: bo tu zaczynają się dziać dziwne rzeczy...:shake: i Corki się pogubiły trochu :oops: Drugą Twoją Córcię na czas Twego wyjazdu wychowałam jak należy(alternatywnymi metodami wychowawczymi i pośrednio i bezpośrednio:eviltong: ...) Mam nadzieje że Sis się skarżyć nie będzie..:eviltong: dwa tyg pod skrzydłami mati to "nie byle co" :eviltong: Mamuśka zachwyca Brutowskim ulalalal:loveu: :buzi: basia2202 napisał(a):witaaamy łobuziarską ekipę fajnie, że taka zgrana paczka ma galerię:) tylkooo... więcej zdjęć prosimy :mad: a Bejbiś.. to widzę... też rozrabiaka.. jak i nasza Zuzanka:evil_lol: niby że aniołek... a tu różki rosną oj rosną, coo? co już Ci zmalował w domu? będziemy tu czasem zaglądać i zapraszamy też do nas dobrej nocki życzymy ach witamy witamy i zapraszamy:D bardzo nam miło a Bejbusia to chuliganiec jeden :eviltong: starty...olaboga..nie liczęjuż kabli od telefonu, neta, butów,gazet, ....ech .... nie zmieszcze się z tymi stratami tutaj:eviltong:... skubaniec jeden.... wczoraj przyłapałam ją jak stała na stole w kuchni i pędzlowała kalarepę!!!!boszzz....to Dziecko to ma wyobraźnie...i ma równocześnie niespotykaną umiejetnośc łagodzenia spraw:eviltong: coś wykombinujemy na wieczór ,co by jakoś jaskrawiej znów sie zrobiło:eviltong: pozdrawiamy ciepło :loveu: :bluepaw: Quote
basia2202 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 przybywamy!! :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: się witamy!! :multi: a Bejbisia to ona?? myślałam, że to chłopak...;) ale niezłe diablątko w każdym razie... by sobie z Zuzką mogły łapę uścisnąć:diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Dobry wieczór Czo tam u Was? matinestka napisał(a):hejka Siostra:buzi: ciężko się zdecydować jakie wstawiać a jakie nie hihihi:evil_lol: a wiater to m ipowiewa 24 / dobe:P jak Trójca przeleci koło nosa to ni ma bata żeby człowieka nie zawiało:eviltong: dzieki:oops::buzi: Zatem nasuwa się jeden wniosek Siostra - trzeba wstawiać jak najwięcej. :loveu: :diabloti: Ło matko :eviltong: No to u Ciebie wieje cały czas hihi :eviltong: Quote
psiulka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Hejo :multi: Co tam u Was słychać? Coś ostatnio nie widać na dogo :mad: Gdzież to takie piękne zachody słońca? :loveu: Pozdrawiamy Ilona & Czika ;) Quote
ewatr Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Dziecko moje nie pracuje tyle bo to niezdrowo :diabloti: ;) my tu na opowiesci z zycia urwisów i zdjęcia czekamy :multi: Quote
matinestka Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='basia2202']przybywamy!! się witamy!! a Bejbisia to ona?? myślałam, że to chłopak... ale niezłe diablątko w każdym razie... by sobie z Zuzką mogły łapę uścisnąć:diabloti: witamy :) co prawda chwilę nas nie było . ..ale "lepiej poźno niż wcale.." :eviltong: Bejbi to dziołcha jak się patrzy a dlatego jest Bejbikiem , bo gdy została sama ze swoja mama w schronisku zaczelam wolac na nich mami i bejbi .. i to sie przyjeło i reagowaly na te zwroty , dlatego tez bejbik została bejbikeim zresza to bejbi to strasznie słodkie:loveu: Bejbik przybija rozurwiszona łepncję Zuzce:) pozdrawiamy :) [quote name='g_o_n_i_a']Dobry wieczór Czo tam u Was? Zatem nasuwa się jeden wniosek Siostra - trzeba wstawiać jak najwięcej. :diabloti: Ło matko No to u Ciebie wieje cały czas hihi :eviltong: hej Siostra:buzi: u nas to wiesz... remonty, praca, praca magisterska, nowe studia.... a psiaki dzielnie towarzysza w pracach domowych , Brutus oczywisce wszystko obserwuje, Patusza i Bejb to nosza w pysku wszystko ... no no .. pomogaja w koncu :eviltong; .. ostatnio nawet Pati tak sie skupiła na pomocy ,że pomyliła sobie normalnie śrubokręt z moim Papugensem :eviltong:.. i nosiła go w pysku .... Bidok miał stresa cały wieczór potem.... dlatego też razem z reszta ptasiej drużyny , swierdzili ,że nie będa spać w klatce.. tylko w okolicach naszego ciepluchnego łoza:) no wieje wieje.. teraz przez dwa dni bedzie mi brakowało tego halnego :oops: Siostra ja tak mysle ze trza by sie zastanowić nad tymi resorakami ... bo Mamcie to przewiało z deka na tych szczytach :eviltong: .. pozdrawiamy :buzi: [quote name='psiulka']Hejo Co tam u Was słychać? Coś ostatnio nie widać na dogo :mad: Gdzież to takie piękne zachody słońca? Pozdrawiamy Ilona & Czika helo :D a nas nie widac bo my drużyna pracujaca:eviltong: .. ale w miare wolnego czasu nadrobimy i nasza nieobecność :D a mati to musi zbierac na nowe miejsce spoczynku nocnego .. bo odkąd pojawił sie prosiak u nas..... to spimy teraz w czwórke .. i mati jest nagminnie straca.. bo wszyscy sie rozwalaja...fakt faktem prosiak najspokojniejszy .. bo pomimo tego ze na długosc taki jak bejbus... to gryzak - zabawka:eviltong: .. ale swoje robi bo co chwile w nocy trzaskam w niego jak spadam ... a on drze ryja :eviltong: a takie zachody to ulalal:d niedaleko jednej galeryji ostatnio tez szalałsymy z Dziewczynkami i trzaskałysmy foty nowym zachodom ciepłej kuli .. a Brut patrzył na nas katem oka i mruczał ,ze my jakies stukniete.. burak jeden oo :eviltong: pozdrawiamy psiulka:) [quote name='ewatr']Dziecko moje nie pracuje tyle bo to niezdrowo :diabloti: my tu na opowiesci z zycia urwisów i zdjęcia czekamy hej Mama :buzi: zamiast cieszyc ze nie masz obiboka w rodzinie to Ty co :eviltong: hihihi opwowiesci troszku pognaliśmy ... ale nie wiemy jak wyrobimy ze zdjeciami .. bo wiesz... corka w koncu wypozyczyła ksiazki z biblo .. i zamierza wysmigac cała prace magisterska w sierpniu :) a jutro mati wyrusza zaatakować nowe rzeczy :eviltong: a TY Mamcia TO MNIE DZIS ROZWALIłAS....osmialam sie jak debil ... i nawet nie próbuj sie od mati odzwyczajać ooo :buzi: pozdrawiamy :bluepaw: Quote
Recommended Posts