Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pamietam ze na początku mieliśmy 220 zł ale nic sie nie działo przez długi czas i ostatnio tylko zostało tylko 150 zl. Trzeba rozdmuchac wydarzenie na nowo.

Brys ma na początek 500 zł z bazarku który robiła Lucynka. To miało być na weta bo napewno będzie potrzebował.

Posted

Mogę zamówić karmę ale będzie za kilka dni. Dora , proszę napisz ile tej karmy zamówić.

Brys miał iść do Murki. Tak było ustalone od początku.

Edit : Dora napisz adres na PW gdzie ma isc karma.

Bardzo dziekuje

Jesli moge prosic o puszki,suchej tylko troszeczke,bo Brys nie przepada za sucha,no i nie wiem jak u nich z woda.

Kudlata za zwrotem kosztow za paliwo zawiezie psinke do Murki.Pryjada ob ie z Krystyna i postaraja sie odebrac Brysia,ale kiedy to nastapi nie wiem,bo one teraz obie z ala123 ratuja bezdomne kotki z Zamoscia.

Posted

Pamietam ze na początku mieliśmy 220 zł ale nic sie nie działo przez długi czas i ostatnio tylko zostało tylko 150 zl. Trzeba rozdmuchac wydarzenie na nowo.

Brys ma na początek 500 zł z bazarku który robiła Lucynka. To miało być na weta bo napewno będzie potrzebował.

Na początku było 140,00 zł. Po moich informacjach co się dzieje z Brysiem zrobiło się 220,00 zł, ale znowu nie było nowych informacji i obecnie jest potwierdzone tylko 150,00 zł.

Podejrzewam, że gdyby napisać, że hotelik dla Brysia jest w załatwianiu, swoje deklaracje potwierdziłoby jeszcze kilka osób.

Posted

Dora, dopiero przeczytalam ze Brys woli puszki a ja zamowilam 15 kg suchej karmy :(  No I co teraz ? :(  To bardzo dobra karma.

Jesli Brys pojedzie do Murki to moze oddac ten caly worek dla Murki, moze bedzie taniej za Hotelik na poczatku a karme mozna zalac ciepla woda I jest miekka.

Elik, czy mozesz rozdmuchac wydarzenie na fb. ?

Posted
...

Elik, czy mozesz rozdmuchac wydarzenie na fb. ?

Oczywiście, że tak, ale muszą być decyzje Dory co i kiedy. Bez nowych faktów nie da się rozruszać wydarzenia.

A kto założył to wydarzenie ? Dora ?

Posted

Ingrid dzisiaj przyszla karma.Bardzo dziekuje.

Puszek 400g jest 12szt.

Bede zostawiala Brysiowi tam gdzie zawsze,tylko musze otwarta zostawic,a jest tak goraca.

Boje sie,zeby nie sprzedali za piwo,albo denaturat,wiec musze otwarta.

Ale w taki upal nie da sie zostawic otwartej,wiec chyba zaryzykuje i nie bede otwierac.

I jest rowniez sucha karma,duzy worek,bede dawala Brysiowi rowniez,ale po malej garstce,majac nadzieje,ze dadza wode.

Napewno suchej sporo zostanie,jak Brys pojedzie do hoteliku podam to co zostanie,ale nie wiem kiedy to nastapi.

Brys potrzebuje deklaracji,bez nich nie ma mowy o wyjezdzie,juz Daktyl tak dlugo czeka na dom,i jak na razie czeka dalej........

nie mozna zakladac,ze Brys dlugo nie posiedzi,to piekny i madry piesek,ale czy bedzie mial szczescie do adopcji?

Guest TyŚka
Posted

Spróbuję przedłużyć, ale może ktoś chce je prowadzić?

Znalazłam ogłoszenie o szczeniaczkach w Szczebrzeszynie... są identyczne jak Bryś, boję się, że są jego dziećmi :(

Posted

Może Elik poprowadzi ? Elik co ty na to ?
...

Odnoszę wrażenie, że Dora, która w zasadzie jest osobą decydującą o działaniach, nie zauważa moich postów. Nie wiem więc, czy życzy sobie mojego udziału.

Posted

Elik proszę pomóż na Fb.

Pochlebia mi Twoja prośba, ale nie jest moim zwyczajem wpychanie się z pomocą na siłę, jak to czynią niektórzy, a tu osobą decyzyjną jest Dora.

Posted

Pochlebia mi Twoja prośba, ale nie jest moim zwyczajem wpychanie się z pomocą na siłę, jak to czynią niektórzy, a tu osoba decyzyjną jest Dora.

Elik,nie pisz tak,zawsze jestes mile widziana na moich watkach,jesli mozesz prowadzic wydarzenie na fb to prosze zrob to.

Potrzebne sa stale deklaracje na pobyt psiaka w hoteliku.Zwrot kosztow zawiezienia go do Janowa.

W tej chwili zabranie Brysia z tego domu zalezy od kudlatej i krystyny.

Tylko pisze z gory,nie bede chodzila do tej meliny,nie bede ich prosila,nie bede z nimi walczyla.

Prosilam o  pomoc Krystyne,obiecala,ze przyjedzie ,i moze jej sie uda zabrac Brysia.

Posted

Elik , próbowałam wysłać Ci PW ale nie idzie. Może skrzyneczka zapchana ?

Masz rację, już nieco posprzątałam. Ślij :)

Elik,nie pisz tak,zawsze jestes mile widziana na moich watkach,jesli mozesz prowadzic wydarzenie na fb to prosze zrob to.

Potrzebne sa stale deklaracje na pobyt psiaka w hoteliku.Zwrot kosztow zawiezienia go do Janowa.

W tej chwili zabranie Brysia z tego domu zalezy od kudlatej i krystyny.

Tylko pisze z gory,nie bede chodzila do tej meliny,nie bede ich prosila,nie bede z nimi walczyla.

Prosilam o  pomoc Krystyne,obiecala,ze przyjedzie ,i moze jej sie uda zabrac Brysia.

Bardzo chciałabym pomóc w ratowaniu Brysia, ale nie chciałam się wpychać :)

Jeśli wydarzenie na fb ma się odnowić, to potrzebne są konkretne wiadomości - od kiedy Bryś mógłby pojechać do Murki i jaki jest koszt hotelu.

A czy Tyska nie zamierza się tam udzielać ?

Guest TyŚka
Posted

Ja nie mogę obiecać, że będę się udzielać, bo jestem tak zalatana, że często zapominam o tym czy o tamtym. I ostatnio faktycznie Bryś całkiem mi wyleciał z głowy, powiadomienia mi nie przychodziły i samo wydarzenie musiałam odnaleźć poprzez link na dogo... Dlatego będę starała się tam pisać, ale trochę w sumie ciężko, jeśli nie ma żadnych nowych informacji. Pomoc więc jest potrzebna.

Posted

Ja nie mogę obiecać, że będę się udzielać, bo jestem tak zalatana, że często zapominam o tym czy o tamtym. I ostatnio faktycznie Bryś całkiem mi wyleciał z głowy, powiadomienia mi nie przychodziły i samo wydarzenie musiałam odnaleźć poprzez link na dogo... Dlatego będę starała się tam pisać, ale trochę w sumie ciężko, jeśli nie ma żadnych nowych informacji. Pomoc więc jest potrzebna.

Kurtka, Twoja wypowiedź na fb zauważyłam dopiero po tym, jak zrobiłam aktualizację deklaracji. Widzę, że i Ty zbierasz deklarcje. Trochu nie tak to wyszło. Myślę, że finansami powinna zajmować się jedna osoba.

Guest TyŚka
Posted

Tez tak myślę, to mogę Twój post podczepić, a swój usunąć :)

Posted

Tez tak myślę, to mogę Twój post podczepić, a swój usunąć :)

Dobrze byłoby, gdybyś zrobiła mnie adminem obok siebie. Będę miała większe możliwości w trakcie robienia ewentualnych rozliczeń, jeśli do tego dojdzie.

Mogłabym udostępnić konto do wpłat - założyłam specjalnie na potrzeby bezdomniaków.