Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='.ania']Potwierdzenia nie dostałam... :shake: zobaczymy czy wogóle dojdzie.[/quote]

Anulka,
Ja dostałam potwierdzenie zgłoszenia Tekli i Maryla oraz numerki wczoraj. Jest jeszcze trochę czasu, na pewno dojdzie i do Ciebie.
Pozdrawiam Cię
ps.
dwa hiszpany z Polski będą reprezentowały tę sympatyczną rasę;););)

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No my dalej bez numerków:( Jeszcze niby 4 dni do wyjazdu ale skrzynka wciaz pusta za to sedziow po raz kolejny nam zmienili:) byl juz Portugalczyk, Estonka tym razem padlo na Chorwata:) Zapowiada sie wesolo:)

Posted

[quote name='Anna Rapp']Anulka,
Ja dostałam potwierdzenie zgłoszenia Tekli i Maryla oraz numerki wczoraj. Jest jeszcze trochę czasu, na pewno dojdzie i do Ciebie.
Pozdrawiam Cię
ps.
dwa hiszpany z Polski będą reprezentowały tę sympatyczną rasę;););)[/quote]

Potwierdzenie z numerkami dostałam już tydzień temu ;) pisałam na poprzedniej stronie ;)

Posted

Wlasnie mi rece opadly :( Rezerwowalam noclegi w Ecotelu, tam gdzie juz nocowalam z psem. rezerwacja z wrzesnia a dzis oni przysylaja info, ze JUZ z psami nie przyjmuja. Tak po prostu.. nie i juz..a to, ze wczesniej potwierdzili rezerwacje to niewazne.. :angryy: W glowie mi sie nie miesci....

Posted

My tez juz mamy numerki :)
Mam tylko nadzieje ze w hotelu bedzie oki i bez takich numerow jak wyzej opisane:(
Teraz tylko zostalo sie modlic o pogode bo droga daleka:)

Posted

my spimy w Vilnius??? chyba jakos tak, podobno tez blisko na wystawe. ale nr nie ma :diabloti: coz, jade bez. juz od tygodnia nie moge spac z nerwow :roll:

Posted

Meta to nie tylko chyba ty z nerwow nie mozesz spac:)
Ja sama wystawa sie nie bardzo stresuje ale pogoda spedza mi sen z powiek:(
Jak sobie pomysle o tych 800 km do przejechania w deszczu i nie mysle w czym jeszcze to mi ciarki po plecach chodza:(
Ale co tam dojedziemy :)
A spimy w Mikotelu przyznam ze nie wiem czy to daleko od wystawy ale jeszcze planu Wilna nie mam jesli ktos ma to prosze o info czy [B][I]Pylimo str. 63 to [/I][/B]daleko od wystawy?

Posted

[quote name='meta'] juz od tygodnia nie moge spac z nerwow :roll:[/quote]

Skąd ja to znam :evil_lol: . W dodatku widze ze sedziego nam zmienili.... nieeeełaaadnieeee...:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Marihuana']Skąd ja to znam :evil_lol: . W dodatku widze ze sedziego nam zmienili.... nieeeełaaadnieeee...:mad::mad::mad:[/quote]

Nie przejmuj sie u nas bylo juz jak dobrze licze 4 zmiany sedziow:)

Posted

[quote name='blaira']Tecia Mikotel z tego co sie orientuje jest ok 2km od targow ;)

pozdr.[/quote]

Dzieki wielkie,
znaczy mamy blisko:)
Wiec nie trzeba sie bedzie wczas zrywac z hotelu:evil_lol:

Posted

[quote name='Tecia']Nie przejmuj sie u nas bylo juz jak dobrze licze 4 zmiany sedziow:)[/quote]

Ale nie powinno tak być. Płace w terminie zgłoszen i chce jechac do tego sedziego ktory został przydzielony. Rozumiem jezeli sedzia nie moze byc na wystawie. Ale jezeli jest i zmieniaja na kogo innego w dodatku na sedziego do ktorego normalnie bym nie pojechała to nieładnie;///

No zobaczymy co z tej zmiany wyniknie :mad:

Posted

[quote name='Marihuana']Ale nie powinno tak być. Płace w terminie zgłoszen i chce jechac do tego sedziego ktory został przydzielony. Rozumiem jezeli sedzia nie moze byc na wystawie. Ale jezeli jest i zmieniaja na kogo innego w dodatku na sedziego do ktorego normalnie bym nie pojechała to nieładnie;///

No zobaczymy co z tej zmiany wyniknie :mad:[/quote]

Dokladnie to rozumiem, bo samam mam kilku sedziow do ktorych mi szkoda kasy zeby jezdzic:)
A juz mnie trafia jak zglaszam na zagraniczna wystawe bo ma byc sedzia znajacy sie na rasie a po zaplaceniu okazuje sie przed wystawa ze jade do Polaka:) I nie chodzi mi o to czy nasi sedziowie sa lepsi czy gorsi tylko majac ich na miejscu srednio mi sie kalkuluje jechac np 800 km:) nie wspomne juz o oplatach za wystawy, a mam chyba pecha bo w styczniu w Lublianie tez mi zmienili:(

Posted

[quote name='Tecia']Dokladnie to rozumiem, bo samam mam kilku sedziow do ktorych mi szkoda kasy zeby jezdzic:)
A juz mnie trafia jak zglaszam na zagraniczna wystawe bo ma byc sedzia znajacy sie na rasie a po zaplaceniu okazuje sie przed wystawa ze jade do Polaka:) I nie chodzi mi o to czy nasi sedziowie sa lepsi czy gorsi tylko majac ich na miejscu srednio mi sie kalkuluje jechac np 800 km:) nie wspomne juz o oplatach za wystawy, a mam chyba pecha bo w styczniu w Lublianie tez mi zmienili:([/quote]

uuu :/ to współczuje. Rzeczywiscie pech.:angryy:
Niekiedy zdarza sie tak ze Polski sędzia niekoniecznie chce dać Polskiemu psu wygrać za granicą. :-(

No nic trzymam kciuki zeby sie Wam powiodło, moze uda sie ???

Posted

[quote name='meta']:smilecol: mam numerki :sweetCyb:[/quote]

to super, ej jak macie napisane na potwierdzeniu ze zostało zaplacone??? bo u mnie jest tylko cos takiego : Payment EUR i to tyle.

Posted

[quote name='Marihuana']to super, ej jak macie napisane na potwierdzeniu ze zostało zaplacone??? bo u mnie jest tylko cos takiego : Payment EUR i to tyle.[/quote]

Ja mam Payment at the Show, czyli chyba mam placic na wystawie tylko ciekawe czemu skoro zaplacilam we wrzesniu:)
Zobaczymy potwierdzenie wplaty biore zeby nie bylo:evil_lol: