Anna Rapp Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='.ania']Potwierdzenia nie dostałam... :shake: zobaczymy czy wogóle dojdzie.[/quote] Anulka, Ja dostałam potwierdzenie zgłoszenia Tekli i Maryla oraz numerki wczoraj. Jest jeszcze trochę czasu, na pewno dojdzie i do Ciebie. Pozdrawiam Cię ps. dwa hiszpany z Polski będą reprezentowały tę sympatyczną rasę;););) Quote
Tecia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 No my dalej bez numerków:( Jeszcze niby 4 dni do wyjazdu ale skrzynka wciaz pusta za to sedziow po raz kolejny nam zmienili:) byl juz Portugalczyk, Estonka tym razem padlo na Chorwata:) Zapowiada sie wesolo:) Quote
Marihuana Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 mam pytanko: moze ktoś polecic jakiś HOTELIK??? Quote
.ania Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Anna Rapp']Anulka, Ja dostałam potwierdzenie zgłoszenia Tekli i Maryla oraz numerki wczoraj. Jest jeszcze trochę czasu, na pewno dojdzie i do Ciebie. Pozdrawiam Cię ps. dwa hiszpany z Polski będą reprezentowały tę sympatyczną rasę;););)[/quote] Potwierdzenie z numerkami dostałam już tydzień temu ;) pisałam na poprzedniej stronie ;) Quote
PARSONRK Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ja mam tylko zgłoszenie bez numerków, a w nim opłatę za 1 dzień....a placiłam za dwa..co prawda ostatniego dnia, ale pieczątkę mam z data jak trzeba :) Quote
Gaga Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Wlasnie mi rece opadly :( Rezerwowalam noclegi w Ecotelu, tam gdzie juz nocowalam z psem. rezerwacja z wrzesnia a dzis oni przysylaja info, ze JUZ z psami nie przyjmuja. Tak po prostu.. nie i juz..a to, ze wczesniej potwierdzili rezerwacje to niewazne.. :angryy: W glowie mi sie nie miesci.... Quote
Tecia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 My tez juz mamy numerki :) Mam tylko nadzieje ze w hotelu bedzie oki i bez takich numerow jak wyzej opisane:( Teraz tylko zostalo sie modlic o pogode bo droga daleka:) Quote
Musiałek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 My spimy w Europolis i mam nadzieje ze nic sie nie zmieniło !!! Quote
simbik Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 A ja nie dość, że z numerkami to jeszcze ze zmianą klasy o jaką prosiłam :cool3:. Teraz tylko, żeby nie było psikusa z hotelem. Kto śpi w JNN ? Quote
Marihuana Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 my śpimy w hotelu Karolina. Podobno blisko hali. NUMERKI mamy, i praktycznie jestesmy gotowi. Ruszamy piatek rano. Quote
meta Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 my spimy w Vilnius??? chyba jakos tak, podobno tez blisko na wystawe. ale nr nie ma :diabloti: coz, jade bez. juz od tygodnia nie moge spac z nerwow :roll: Quote
Tecia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Meta to nie tylko chyba ty z nerwow nie mozesz spac:) Ja sama wystawa sie nie bardzo stresuje ale pogoda spedza mi sen z powiek:( Jak sobie pomysle o tych 800 km do przejechania w deszczu i nie mysle w czym jeszcze to mi ciarki po plecach chodza:( Ale co tam dojedziemy :) A spimy w Mikotelu przyznam ze nie wiem czy to daleko od wystawy ale jeszcze planu Wilna nie mam jesli ktos ma to prosze o info czy [B][I]Pylimo str. 63 to [/I][/B]daleko od wystawy? Quote
Marihuana Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='meta'] juz od tygodnia nie moge spac z nerwow :roll:[/quote] Skąd ja to znam :evil_lol: . W dodatku widze ze sedziego nam zmienili.... nieeeełaaadnieeee...:mad::mad::mad: Quote
Tecia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Marihuana']Skąd ja to znam :evil_lol: . W dodatku widze ze sedziego nam zmienili.... nieeeełaaadnieeee...:mad::mad::mad:[/quote] Nie przejmuj sie u nas bylo juz jak dobrze licze 4 zmiany sedziow:) Quote
blaira Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Tecia Mikotel z tego co sie orientuje jest ok 2km od targow ;) pozdr. Quote
Tecia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='blaira']Tecia Mikotel z tego co sie orientuje jest ok 2km od targow ;) pozdr.[/quote] Dzieki wielkie, znaczy mamy blisko:) Wiec nie trzeba sie bedzie wczas zrywac z hotelu:evil_lol: Quote
Marihuana Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Tecia']Nie przejmuj sie u nas bylo juz jak dobrze licze 4 zmiany sedziow:)[/quote] Ale nie powinno tak być. Płace w terminie zgłoszen i chce jechac do tego sedziego ktory został przydzielony. Rozumiem jezeli sedzia nie moze byc na wystawie. Ale jezeli jest i zmieniaja na kogo innego w dodatku na sedziego do ktorego normalnie bym nie pojechała to nieładnie;/// No zobaczymy co z tej zmiany wyniknie :mad: Quote
Tecia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Marihuana']Ale nie powinno tak być. Płace w terminie zgłoszen i chce jechac do tego sedziego ktory został przydzielony. Rozumiem jezeli sedzia nie moze byc na wystawie. Ale jezeli jest i zmieniaja na kogo innego w dodatku na sedziego do ktorego normalnie bym nie pojechała to nieładnie;/// No zobaczymy co z tej zmiany wyniknie :mad:[/quote] Dokladnie to rozumiem, bo samam mam kilku sedziow do ktorych mi szkoda kasy zeby jezdzic:) A juz mnie trafia jak zglaszam na zagraniczna wystawe bo ma byc sedzia znajacy sie na rasie a po zaplaceniu okazuje sie przed wystawa ze jade do Polaka:) I nie chodzi mi o to czy nasi sedziowie sa lepsi czy gorsi tylko majac ich na miejscu srednio mi sie kalkuluje jechac np 800 km:) nie wspomne juz o oplatach za wystawy, a mam chyba pecha bo w styczniu w Lublianie tez mi zmienili:( Quote
Marihuana Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Tecia']Dokladnie to rozumiem, bo samam mam kilku sedziow do ktorych mi szkoda kasy zeby jezdzic:) A juz mnie trafia jak zglaszam na zagraniczna wystawe bo ma byc sedzia znajacy sie na rasie a po zaplaceniu okazuje sie przed wystawa ze jade do Polaka:) I nie chodzi mi o to czy nasi sedziowie sa lepsi czy gorsi tylko majac ich na miejscu srednio mi sie kalkuluje jechac np 800 km:) nie wspomne juz o oplatach za wystawy, a mam chyba pecha bo w styczniu w Lublianie tez mi zmienili:([/quote] uuu :/ to współczuje. Rzeczywiscie pech.:angryy: Niekiedy zdarza sie tak ze Polski sędzia niekoniecznie chce dać Polskiemu psu wygrać za granicą. :-( No nic trzymam kciuki zeby sie Wam powiodło, moze uda sie ??? Quote
Marihuana Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='meta']:smilecol: mam numerki :sweetCyb:[/quote] to super, ej jak macie napisane na potwierdzeniu ze zostało zaplacone??? bo u mnie jest tylko cos takiego : Payment EUR i to tyle. Quote
Tecia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Marihuana']to super, ej jak macie napisane na potwierdzeniu ze zostało zaplacone??? bo u mnie jest tylko cos takiego : Payment EUR i to tyle.[/quote] Ja mam Payment at the Show, czyli chyba mam placic na wystawie tylko ciekawe czemu skoro zaplacilam we wrzesniu:) Zobaczymy potwierdzenie wplaty biore zeby nie bylo:evil_lol: Quote
Recommended Posts