Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiu pozdrawiam sciskam za Was na zdrowenko

wyslalm dzis 37 zl z tego zakonczonego do ciebie

robie kolejny kramik , jesli beda pieniazeczki to 10 procent dla kotenkow serdecznie przekaze

ale to jeszcze potrwa jeszcze mamy tamten kramik trwajacy

• 3 weeks later...
Posted
O ‎2016‎-‎03‎-‎12o18:09, malagos napisał:

Jak tam koty podopieczne? Dawno nie było wiadomości i zdjątek?...

o to samo chciałam zapytać :) przywędrowałam z bazarku na kociaki :)

Posted

Ciocie kochane,dziękuję,że zaglądacie tu !

U mnie dużo,bardzo dużo kociego się dzieje. Dobrego i bardzo złego:( O wszystkim na bieżąco nie mam po prostu czasu pisać,biegam ciągle w kocich sprawach... Podsyłam link do ostatniego mojego wątku na miau:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=173218

Możecie śledzić tam losy kocich bezdomniaczków, także tych,które u mnie na tymczasie szukają domków. Oj dużo ostatnio przeżyć mamy.Zapraszam przejrzyjcie,nie leżę ,nie lenię się-zapewniam. 

Nadziejko złota,dziękuję za bazarek! każdy grosz się liczy,bo potrzeb morze,szczególnie na wysypisku u bezdomnych ludzi i zwierząt...

• Upvote 1
Posted

lecę poczytać bo sama przymierzam się do DT dla kota chociaż mam dwa swoje i jeden chory na SUK dlatego w wolnej chwili z zaciekawieniem śledzę jakie mogą wyniknąć problemy itp. aby w razie czego mieć wiedzę :)

• 3 weeks later...
Posted

Co slychac  Gosiu? Zagladam i o zdrowko kocinek pytam

mam z  zakonczonego kramiczku  30 zl 50 gr

slij mi Gosiu znow b prosze

numer konta

boc gdzies zapodzialam

pozdrawiam sciskam za kotunki

• 2 weeks later...
Posted

Nadziejko kochana! 

Bardzo,bardzo dziękuję za wsparcie moich kocich bezdomniaczków. 

Większość zewnętrznych ma się dobrze,wreszcie ciepło,wiosna!

Mam spory ruch w kocich tymczasach. Sporo wyadoptowanych,ale znów 3 do adopcji. Także każdy grosik cenny,zwłaszcza,że stareńka kocia seniorka miała robioną paszczę. Kochane Ciocie z miau wsparły,ale wydatki lecznicowe zawsze bardzo obciążają.

Dziękuję za Twoje wsparcie, 30.50 zł odkryłam od Ciebie i Dobrych Kupujących na moim koncie! Dziękuję kochani:) Będzie za kontynuację antybiotyku po sanacji u kotuni.

• Upvote 1
Posted

Od razu wstawię zaległy rachunek 50zł za uspakajającą obróżkę feromonową ,jaką dostał jeden z baaaardzo nieśmiałych tymczasów kocich
 w wyprawce jadąc do wyczekiwanego niespełna przez rok DS:)

30hl92e.jpg