Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wiza']niemoge sie doczekać stawki aww mammotylki w brzuchu O__O[/quote]

Ja jestem ciekawa czy wogóle będzie... Jak mają coś dać to przygotowują podstrony, a przygotowane jest tylko do planu sędziowania.

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kika22']Dzięki! Człowiek jest niecierpliwy i ciekawski z natury.
Pozdrawiam[/quote]

Niestety... nic więcej co już napisane zostało nie jestem w stanie napisać :shake:

Posted

[quote name='Natalia:)']Ja jestem ciekawa czy wogóle będzie... Jak mają coś dać to przygotowują podstrony, a przygotowane jest tylko do planu sędziowania.[/quote]

[B]Stawki "jaki pies" jak już pisałam nie będzie. [/B]
[B]W planie sędziowania (ukaże się za 2 lub 3 dni)[/B] są takie "rzeczy" jak:
[U]ring numer[/U]
[U]sędzia[/U]
[U]rasa[/U]
[U]psy, suki, klasa i tam[/U] [U]jest ilość[/U] np.
rasa XXX
pies
klasa szczeniąt 3
klasa młodzieży 2......., itd, itp.

Nie sądzę, żebym coś pomyliła. Aha godzin podanych również nie będzie. Chętni sami będą obliczać kiedy przyjechać/przyjść

Pozdrawiam

Posted

Musiałam zgłaszać na hodowczynie, która wystawia swojego psa, a na liście jest tylko jeden numer. :placz: Nie wiem czy mojego czy jej psa. Myśle że jej bo ja nie potwierdzalam i sie pytam czy nie za pozno z potwierdzaniem...

Posted

ja mam ten sam problem, zgłaszam psa ichniejszy formularzem elektronicznym i przeszło... i co wracam z urlopu, a w liście wystwców mnie nie ma...:placz: :placz: :placz: niestety podobno dzis już nic się nie da zrobić :angryy:

Posted

Ja mam po prostu pecha w wysyłaniu zgłoszeń... W Jeleniej Górze nie przyjęli bo wysłałam listownie przed wolnym majowym i nie doszło przez te dni, a potem było juz za późno... Następnym razem napisze i emaila i wyśle listownie. Któreś musi wkońcu dojść !!

Posted

Natalia nie msz pecha tylko sama nie wiem?
Ja wysyłam przeważnie faxem i zawsze dzwonie czywszystko jest czytelne i doszło. Kiedyś wysylalam zgłoszenia tylko poleconym.

Posted

Pytam na wszelki wypadek:

Czy będzie ktos z JH na wystawie w Częstochowie z wolną mocą przerobową? Gdyby zaszła taka potrzeba . Do foksicy krótkowłosej - pierwszy raz wystawianej?

Być może uda nam się to zgrać z gończymi polskimi, ale tymczasem się pokrywają. Chyba , że będzie rasa ilościowo - to można przeliczyć.

na 6 ringu - przed [B]gp[/B] - Basset Hound, Beagle, Dalmatyńczyk
na 10-tym - przed [B]foksą [/B]- American Staffordshire Terrier, Cairn Terrier,

Posted

Tak się cieszyłam,że wszystko ok, tymczasem dziś dostałam potwierdzenie, ale pies w młodzieży, zamiast w pośredniej:-o Nie wiem, jak to się stało,zgłosiłam go na pewno do pośredniej,to miał byc jego debiut w tej klasie, bo do dzisiaj mógł tylko w młodzieży:placz:

Posted

[quote name='nessie00']Tak się cieszyłam,że wszystko ok, tymczasem dziś dostałam potwierdzenie, ale pies w młodzieży, zamiast w pośredniej:-o Nie wiem, jak to się stało,zgłosiłam go na pewno do pośredniej,to miał byc jego debiut w tej klasie, bo do dzisiaj mógł tylko w młodzieży:placz:[/quote]

sprawe musisz zgłosic w sekretariacie. Niech pokaza ci orginał twojego zgłoszenia i musza Ciebie przeniesc do klasy posredniej. Skoro to z ich winy.