Natalia:) Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Wiza']niemoge sie doczekać stawki aww mammotylki w brzuchu O__O[/quote] Ja jestem ciekawa czy wogóle będzie... Jak mają coś dać to przygotowują podstrony, a przygotowane jest tylko do planu sędziowania. Quote
papisia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='kika22']Dzięki! Człowiek jest niecierpliwy i ciekawski z natury. Pozdrawiam[/quote] Niestety... nic więcej co już napisane zostało nie jestem w stanie napisać :shake: Quote
Wiza Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 no ale mam nadzieje ze ilosciowe będą w planie sędizowania. Quote
Różyczka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Natalia:)']Ja jestem ciekawa czy wogóle będzie... Jak mają coś dać to przygotowują podstrony, a przygotowane jest tylko do planu sędziowania.[/quote] [B]Stawki "jaki pies" jak już pisałam nie będzie. [/B] [B]W planie sędziowania (ukaże się za 2 lub 3 dni)[/B] są takie "rzeczy" jak: [U]ring numer[/U] [U]sędzia[/U] [U]rasa[/U] [U]psy, suki, klasa i tam[/U] [U]jest ilość[/U] np. rasa XXX pies klasa szczeniąt 3 klasa młodzieży 2......., itd, itp. Nie sądzę, żebym coś pomyliła. Aha godzin podanych również nie będzie. Chętni sami będą obliczać kiedy przyjechać/przyjść Pozdrawiam Quote
Wiza Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 o czyli ilościowe będą w planie sędziowania. Quote
aga616 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 narazie jest coś takiego - podział na ringi : [URL]http://www.zkwp-czestochowa.org.pl/[/URL] Quote
flashka-g Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 czy ta lista wystawców jest juz ostateczna? Quote
Natalia:) Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Czy można jeszcze dzisiaj zadzwonić i potwierdzić?? Kompletnie zapomniałam :oops: Quote
Pugsy Malone Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 A jesteś na liście? Bo ja też się nie potwierdziłam, myślałam,że jak już jestem w spisie, to nie muszę:shake: Quote
Natalia:) Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Musiałam zgłaszać na hodowczynie, która wystawia swojego psa, a na liście jest tylko jeden numer. :placz: Nie wiem czy mojego czy jej psa. Myśle że jej bo ja nie potwierdzalam i sie pytam czy nie za pozno z potwierdzaniem... Quote
Pugsy Malone Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 No to najprościej nie czekac i zadzwonic:cool3: Quote
Błyskotka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 To jest chyba ostateczna lista bo do psów są przydzielone numerki. Quote
Natalia:) Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Dzwoniłam i okazało się, że nas nie ma :placz: Katalog wczoraj oddany do druku, więc już nic nie da się zrobić... :placz: Quote
Cervarius Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ja mam ten sam problem, zgłaszam psa ichniejszy formularzem elektronicznym i przeszło... i co wracam z urlopu, a w liście wystwców mnie nie ma...:placz: :placz: :placz: niestety podobno dzis już nic się nie da zrobić :angryy: Quote
Natalia:) Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ja mam po prostu pecha w wysyłaniu zgłoszeń... W Jeleniej Górze nie przyjęli bo wysłałam listownie przed wolnym majowym i nie doszło przez te dni, a potem było juz za późno... Następnym razem napisze i emaila i wyśle listownie. Któreś musi wkońcu dojść !! Quote
kika22 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Natalia nie msz pecha tylko sama nie wiem? Ja wysyłam przeważnie faxem i zawsze dzwonie czywszystko jest czytelne i doszło. Kiedyś wysylalam zgłoszenia tylko poleconym. Quote
musia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Pytam na wszelki wypadek: Czy będzie ktos z JH na wystawie w Częstochowie z wolną mocą przerobową? Gdyby zaszła taka potrzeba . Do foksicy krótkowłosej - pierwszy raz wystawianej? Być może uda nam się to zgrać z gończymi polskimi, ale tymczasem się pokrywają. Chyba , że będzie rasa ilościowo - to można przeliczyć. na 6 ringu - przed [B]gp[/B] - Basset Hound, Beagle, Dalmatyńczyk na 10-tym - przed [B]foksą [/B]- American Staffordshire Terrier, Cairn Terrier, Quote
Wiza Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 widze plan sędziowania... eh nie ma stawek ilościowych to ja sie załamie :(... Quote
pierozek_monika Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 a ja z listy wystawcow skleciłam stawkę :) jednego psa na końcu nie jestem pewna tylko Quote
Wiza Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ja jedynie wiem że w młodzieży u nas moze być maxymalnie 6 suczek powyzej Kiary a kiara ma imie na W więc to mało możliwe O-o Quote
Wiza Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Sory za PP Napisałam mail do związku o stawke suk goldenow kl mł i bez problemu mam staweczkę. 4 suczki. Nie tak źle :D Quote
Pugsy Malone Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Tak się cieszyłam,że wszystko ok, tymczasem dziś dostałam potwierdzenie, ale pies w młodzieży, zamiast w pośredniej:-o Nie wiem, jak to się stało,zgłosiłam go na pewno do pośredniej,to miał byc jego debiut w tej klasie, bo do dzisiaj mógł tylko w młodzieży:placz: Quote
flashka-g Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='nessie00']Tak się cieszyłam,że wszystko ok, tymczasem dziś dostałam potwierdzenie, ale pies w młodzieży, zamiast w pośredniej:-o Nie wiem, jak to się stało,zgłosiłam go na pewno do pośredniej,to miał byc jego debiut w tej klasie, bo do dzisiaj mógł tylko w młodzieży:placz:[/quote] sprawe musisz zgłosic w sekretariacie. Niech pokaza ci orginał twojego zgłoszenia i musza Ciebie przeniesc do klasy posredniej. Skoro to z ich winy. Quote
Recommended Posts