Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wieści od Impulsa:

Jesteśmy po wizycie u weterynarza, morfologia okazała się bardzo dobra, zdjęcie też nic nie wykazało. Czekamy jeszcze na wynik biochemii i cytologii pobranego materiału. Po zdjęciu przewieźliśmy śpiocha przez korytarz na kocu do drugiego gabinetu gdzie pani wjechała, mu do nochala i orzekła że, mamy w nim do czynienia z brodawką. Trzeba ją obserwować, ale na razie nie jest niebezpieczna. Na koniec Impuls dostał kroplówę. Spotkaliśmy w gabinecie młodszą czarną dożą koleżankę icon_smile.gif O dziwo, dzisiaj pchał się do auta najpierw na moje miejsce, a później do siebie (nie wiem czy to ja go przekonałam, że to fajne, czy może mróz). Po narkozie też się pchał. 
Jeszcze jedno, Impuls broni właściciela w sytuacjach wg niego groźnych, dziś przechodził koło nas w wąskim korytarzu mężczyzna, który trzymał w ręku dziwny przedmiot (piła do drewna) i mu do tej ręki doskoczył. Może to przez te horrory, które ostatnio razem oglądaliśmy icon_wink.gif
Na zdjęciu jeszcze śpiący w klinice

10819122_874626722577158_482393963_n.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Przeklejam z FB    Impuls pojechał dziś do nowego domu do Gdyni ze swoim Panem. Zapoznanie poszło świetnie, Impuls się przywitał i nie chciał Pana puścić po samochód. Pan rozłożył mu kocyk w aucie, a on grzecznie wsiadł, chociaż podobno trochę popiskiwał podczas jazdy. W nowym domu Impi będzie miał wielu przyjaciół Panią, Pana, dzieci, koty, sąsiadkę - małą przyjacielską suczkę, papugę i chyba jeszcze jakieś stwory, ale nie spamiętałam. Pani była ze mną cały czas w kontakcie podczas drogi Imuplsa do domu, a jutro obiecała opowiedzieć mi wszystko  Pani Impulsa jest lekarzem weterynarii, więc będzie potrafiła dobrze zadbać o jego zdrowie. Udało się chłopakowi, ma zdrowe, radosne, rodzinne Święta

Posted

Przeklejam z FB    Impuls pojechał dziś do nowego domu do Gdyni ze swoim Panem. Zapoznanie poszło świetnie, Impuls się przywitał i nie chciał Pana puścić po samochód. Pan rozłożył mu kocyk w aucie, a on grzecznie wsiadł, chociaż podobno trochę popiskiwał podczas jazdy. W nowym domu Impi będzie miał wielu przyjaciół Panią, Pana, dzieci, koty, sąsiadkę - małą przyjacielską suczkę, papugę i chyba jeszcze jakieś stwory, ale nie spamiętałam. Pani była ze mną cały czas w kontakcie podczas drogi Imuplsa do domu, a jutro obiecała opowiedzieć mi wszystko  Pani Impulsa jest lekarzem weterynarii, więc będzie potrafiła dobrze zadbać o jego zdrowie. Udało się chłopakowi, ma zdrowe, radosne, rodzinne Święta

To najpiękniejszy prezent na Święta, jaki otrzymałam :)