Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cleo2008']No wlasnie, tu sie robia niepotrzebne koszty... Ze przelew place straszne sumy, bez sensu. I dostaje to bank...
Musze pomyslec.[/QUOTE]

Można znaleźć kogoś z kontem Pay pal,wtedy jest to darmowe,lub grosze

Posted

[CENTER]
[/CENTER]
[SIZE=2]Czelsi,suczka OWCZARKA NIEMIECKIEGO,Ma około 2 lata,
[/SIZE][SIZE=2]jest bardzo energiczna,[/SIZE][SIZE=2]kocha ludzi i psy,[/SIZE]potrzebuje kogoś kto zapewni jej sporą dawkę ruchu, uwielbia aportować.Preferowany dom z ogrodem[SIZE=2].J[/SIZE]est wysterylizowana,zaszczepiona[LEFT]

[SIZE=2]
[/SIZE]

[SIZE=2][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/1485/img0566un.jpg[/IMG][/SIZE]

[SIZE=2]
[/SIZE]

[SIZE=2][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/9930/img0572er.jpg[/IMG][/SIZE]

[SIZE=2]
[/SIZE]
ogłosz.[SIZE=2]:
[/SIZE]allegro[LEFT][LEFT]alegratka
szerlok
oferty
gumtree
przygarnijzwierzaka
kupiepsa
kupsprzedaj
aukcjezwierzat
morusek
adopcjaps[/LEFT]

[/LEFT]
[/LEFT]

Posted

Wątek Buby-mix boxer. Kto pomoże w ogłoszeniach?

[url]http://www.dogomania.pl/threads/200077-Buba-%C5%9Bliczna-sunia-w-typie-Boxera-PILNIE-szuka-domu!-2-raz-w-schronisku!?p=16096229#post16096229[/url]

Posted

Moja siostra szuka szczeniaka, czarnego kundelka, który bedzie małym pieskiem, sredniej wielkości ( te wymagania stąd, ze przedwczoraj własnie taki nas juz opuścił za TM w wieku 16 lat ...)...podam mój numer telefonu o ile ktos ma taka biede na balascie:) 510 65 18 48...:Magda

Posted

[quote name='migama']Moja siostra szuka szczeniaka, czarnego kundelka, który bedzie małym pieskiem, sredniej wielkości ( te wymagania stąd, ze przedwczoraj własnie taki nas juz opuścił za TM w wieku 16 lat ...)...podam mój numer telefonu o ile ktos ma taka biede na balascie:) 510 65 18 48...:Magda[/QUOTE]

Szczeniaczki które pokazałam z kartonu mają około 7 tyg będą małymi pieskami są 2 suczki i 1 czarny piesek w razie zainteresowania zapraszam do schroniska jutro od 9 do 18 proszę dac znać bo maluchy zabieramy w sobotę do Dąbrowy Górniczej na akcję Pies być moze tam znajdą domki.

Posted

[quote name='Justyna_wolontariat']Szczeniaczki które pokazałam z kartonu mają około 7 tyg będą małymi pieskami są 2 suczki i 1 czarny piesek w razie zainteresowania zapraszam do schroniska jutro od 9 do 18 proszę dac znać bo maluchy zabieramy w sobotę do Dąbrowy Górniczej na akcję Pies być moze tam znajdą domki.[/QUOTE]
Nie zauważyłam tego kartonu szczeniąt identycznych do naszego Dzeka ( tez był czarny z białym krawatem), az sie popłakałam...Jutro bedziemy:) czy bede mogła jeszce Do justyny Wolontariat zadzwonic?domowic szcegóły? co i jak i októrej :)

Posted

[COLOR=black][FONT=MS Sans Serif]Wolf 2-3 letni owczarek[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=MS Sans Serif][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=MS Sans Serif]Alegratka.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=MS Sans Serif]Rudaslaska.com.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=MS Sans Serif]Photoblog.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=MS Sans Serif]Gumtree.pl (Katowice)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=MS Sans Serif]Kupiepsa.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=MS Sans Serif]Przygarnijzwierzaka.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=MS Sans Serif]Adopcjapsa.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=MS Sans Serif]Morusek.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=MS Sans Serif]Kupsprzedaj.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=MS Sans Serif]Gieldaogloszen.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=MS Sans Serif]Aukcjezwiarzat.pl[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='migama']Nie zauważyłam tego kartonu szczeniąt identycznych do naszego Dzeka ( tez był czarny z białym krawatem), az sie popłakałam...Jutro bedziemy:) czy bede mogła jeszce Do justyny Wolontariat zadzwonic?domowic szcegóły? co i jak i októrej :)[/QUOTE]

Pewnie dzwoń;) 510268586 jestem jutro w schronisuku od 9 do 17 a od 17 do 21 jest Asta Zapraszam serdecznie przynajmniej jeden bidulek znajdzie ciepły domek:lol:

Posted

[quote name='Cleo2008']Justynko, mozesz mi to wytlumaczyc dostepniej pls...[/QUOTE]

Popytam o to

[quote name='migama']Nie zauważyłam tego kartonu szczeniąt identycznych do naszego Dzeka ( tez był czarny z białym krawatem), az sie popłakałam...Jutro bedziemy:) czy bede mogła jeszce Do justyny Wolontariat zadzwonic?domowic szcegóły? co i jak i októrej :)[/QUOTE]

wyślę Ci nr Justyny,ona pracuje w Schronisku

[quote name='agucha007'][COLOR=black][FONT=MS Sans Serif]Wolf 2-3 letni owczarek[/FONT][/COLOR]

[COLOR=black][FONT=MS Sans Serif]Aukcjezwiarzat.pl[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Agucha będzie pomagała ogłoszeniami:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='agucha007'][COLOR=black][FONT=MS Sans Serif]Wolf 2-3 letni owczarek[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=MS Sans Serif][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=MS Sans Serif]Aukcjezwiarzat.pl[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Serdecznie dziękujemy za ogłoszenia Miło nam, ze kolejnej osobie los naszych zwierzaków nie jest obojętny :)

Posted

[quote name='Justyna_wolontariat']Szczeniaczki które pokazałam z kartonu mają około 7 tyg będą małymi pieskami są 2 suczki i 1 czarny piesek w razie zainteresowania zapraszam do schroniska jutro od 9 do 18 proszę dac znać bo maluchy zabieramy w sobotę do Dąbrowy Górniczej na akcję Pies być moze tam znajdą domki.[/QUOTE]

Justyna co to za akcja?mozesz napisac co gdzie jak kiedy ...prosze bardzo milutko poniewaz bede w dabrowie w sobote akurat...

Posted

Watek Liska
[url]http://www.dogomania.pl/threads/200157-Malec-kt%C3%B3ry-potrzebuje-szansy.-W-schronie-jest-zagubiony-POM%C3%93%C5%BB!-Ruda-%C5%9Al%C4%85ska[/url]

[IMG]http://img543.imageshack.us/img543/8780/img0064l.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='zozolina']Justyna co to za akcja?mozesz napisac co gdzie jak kiedy ...prosze bardzo milutko poniewaz bede w dabrowie w sobote akurat...[/QUOTE]

Akcja adopcji naszych psiaków w centrum handlowym Pogoria w Dąbrowie od około 11 do 15-16

Do domku dziś pojechała Birma która czekał od czerwca ubiegłego roku :lol:

Posted

[IMG]http://img703.imageshack.us/img703/5251/img0783j.jpg[/IMG]

[IMG]http://img267.imageshack.us/img267/1237/img0798wx.jpg[/IMG]

[IMG]http://img524.imageshack.us/img524/9158/img0785z.jpg[/IMG]

Bunkrowa ma zaledwie 12 miesięcy i swoje imię zawdzięcza Bunkrowi,który przez jakiś czas spełniał dla niej funkcję domu.
Ma za sobą smutną historię,która jednak pokazuje jej wielkie serce do ludzi...
Została zauważona,kiedy biegała ze swoją siostrą w poszukiwaniu jedzenia na skraju lasu w pobliżu ruchliwej ulicy.Niestety jej siostra nie pozwoliła sobie pomóc i nie udałojej się złapać.
Zapewne kiedy były małymi,słodkimi kuleczkami,to zachwyt właścicieli nie miał końca.Problem pojawił się,kiedy zaczęły dorastać,więcej zjadać i domagać się uwagi.W prosty sposób właściciel pozbył się problemu wywożąc psy do lasu .
Psy jednak okazały się bardzo mądre i znalazły swój dom w bunkrzeJej malutkie ciałko poznało już,co to tułaczka , spanie na ziemi i zdobywanie jedzenia.
Bunkrowa czeka na nowę imię,które będzie miał zaszczyt nadać nowy właściciel.W ten sposób zatrze się jej bolesna historia i rozpocznie nowy rozdział...
Jest suczką otwartą na ludzi,kochającą człowieka bezwarunkowo.Szybko przywiązuje się i od razu ufa człowiekowi.Ona nie chce pamiętać złych chwil,dlatego cieszy się całą sobą na każdy gest skierowany w jej stronę.
Ponadto kocha zabawę,szaleństwo i dzieci.Zasługuje na dobry,wrażliwy domek,który da jej poczucie bezpieczeństwa i ciepło domowego ogniska.Preferowany dom,gdzie sunia nie będzie musiała długo zostawać sama.Akceptuje inne psy, jest wysterylizowana.

Czy Muszka,to przypadkiem nie Bunkrowa? są tak podobne,czy jest pomyłka?

Posted

A ja trzymam kciuki za dziewczynki :D A mały sczenior juz po wizycie u weterynarza : ma brac leki przez tydzień conajmniej, ale jest bardzo radosnym szczeniorem i nawet sie nie bał dwóch natarzcywych bab, ktore zagłaskałyby go na amen:) niebawem wrzuce fotki, dajmy mu sie troche podleczyć, jeszcze bedzie wyglądac jak młody Bóg. Pozdrawiam Was :)

Posted

[quote name='jusstyna85']

Czy Muszka,to przypadkiem nie Bunkrowa? są tak podobne,czy jest pomyłka?[/QUOTE]
nie, to są dwie różne suczki. Bunkrowa jest z bunkru tak jak napisałaś, a Muszka jest z kopalni i jest córką Angelowej (wstawiałam ja tez tutaj)

Posted

[quote name='jusstyna85']Irka bardziej nadaje sie na psa rodzinnego,czy do pilnowania terenu?
Mieszkanie w domu,czy w kojcu?[/QUOTE]

Irka była wrzucona przez płot na teren schroniska , była w strasznym stanie, zaniedbana, wychudzona wyłysiała w niektórych miejscach. Wszystko wskazuje na to że była psem pilnującym, ale jest bardzo łagodna, nie jest stara, więc myślę że w rodzinie też by się odnalazła. Chyba ideałem był by dom z ogrodem z możliwością mieszkania w domu , jest bardzo żywiołowa i potrzebuje sporo ruchu.