Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdjęcia wstawione dla niedowiarków, postaram sie zrobić jeszcze jak będzie pracowac ekipa remontowa

[quote name='Brysio']allegro szczeniaczki Pusi

[URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=741510220"]www.allegro.pl/show_item.php?item=741510220[/URL][/quote]
dzisiaj sunia znalazła dom, możesz usunąć allegro

[quote name='Dogo07']Czy piesek w typie briarda Kibic ma gdzieś swój wątek, bo nie mogę znaleźć ?[/quote]
Nie ma watku, bo mamy za dużo wątków, łatwiej jest prowadzić jeden wspólny.
Np. Manfred kaleka powinien mieć watek, ale nie nadążamy z taką ilością

Tak w ogóle ktoś przyszedł dzisiaj z ogłoszenia obejrzeć Kibica:cool3: Tylko okazał sie troszke za duży, a szkoda, bo pani miała doświadczenie z takimi dzikimi psami.

[quote name='Lilmo']A może ja podeślę Pani ten wątek?[/quote]
Mozesz podesłąć, ja mam 3 propozycje, Keli, która jest tutaj na watku, chyba na 3 stronie i jeszcze dwa które dokleje potem

[quote name='Lilmo'][COLOR=black][FONT=Verdana]Dobrze, w takim razie czekam na szczegóły :)[/FONT][/COLOR]

[COLOR=black][FONT=Verdana]I przy okazji ogłoszenia dla maleńkiej babuni [B]Żabki - nr 125[/B][/FONT][/COLOR]

[COLOR=black][FONT=Verdana]katowice.gumtree.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]adopcjepsow.org[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]kokosy.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]kupiepsa.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]kupsprzedaj.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]eoferty.com.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]ogloszenia.interpress.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]nasipupile.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]przygarnijzwierzaka.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]rudaslaska.oxl.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]aukcjezwierzat.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]hodowcy.com.pl[/FONT][/COLOR][/quote]
dziękuje

[quote name='Brysio']dostalam maila w sprawie kozy

[I]Jestem zainteresowany rekreacyjną chodowlą kozy,dla dwóch też mam warunki.[/I]

[B][email protected][/B][/quote]
odpisze tam zaraz

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potwierdzam posta Pianki

Telefon który dziś odebrałam był ogromnym zaskoczeniem, nigdzie nie prosiliśmy o pomoc oprócz dogomani więc pewnie ktoś z dogomani "życzliwy" powiadomił tv

Zaprosiłam dziennikarzy chętnie przyjadą zobaczą co się dzieje zrobia. reportaż;)

Wszelkiego rodzaju akcje są dowodem na to, że nie warto cokolwiek robić. Prosilismy o DT co w tym złego???? Inni pewnie by nawet o tym nie pomyśleli. 5 ludzi debatowało nad tym gdzie przenieść psy każdemu zależy
[CENTER]
[COLOR="Red"][CENTER][SIZE="5"]W TYM SCHRONISKU NIKOMU NIE JEST OBOJĘTNY LOS KAŻDEGO PSA[/SIZE][/CENTER][/COLOR][/CENTER]

Posted

Jedni pomagają :loveu::Rose::iloveyou:, a inni pomagają :mad::-x:knuje:, tylko że przecież o te biedne zwierzaki tu chodzi, nikt nikomu bezpośrednio nie dopiek jeśli o to komuś chodziło. :angryy:

Posted

[quote name='Pianka']
Mozesz podesłąć, ja mam 3 propozycje, Keli, która jest tutaj na watku, chyba na 3 stronie i jeszcze dwa które dokleje potem
[/quote]

W takim razie przesłałam Pani póki co Keli oraz link do wątku. Zobaczymy czy będzie jakakolwiek reakcja. Jeżeli Pani nawiąże ze mną kontakt, wówczas podeślę pozostałe 2 psy.

Przykro mi, że spotkało Was takie świństwo ze strony kogoś z dogomanii. Ewidentnie ktoś ma problem z czytaniem ze zrozumieniem ( i w tym przypadku to nie mowa o mnie ;) ). Mam nadzieję, że sprawa odpowiednio zostanie wyjaśniona i nikt na tym nie ucierpi. Kurczę, jakbyście mało mieli problemów... eh szkoda słów.

Posted

Wiemy juz kto jest tak obrzydliwy. To jest informacja sprawdzona na 100%.

No cóż, może sama się przyzna, co?
A może zgłosić pomówienia na policje?:angryy:

Co do psów, na razie o dziwo jest spokój, psiaki nie gryzą się jakoś szczególnie mocniej niz wcześniej. Nie ma zagryzień.

Zostało jeszcze 10 psów do ulokowania gdzieś, moze jakoś damy rade.

3 psy zostały zabrane na DT przez naszych pracowników Iwone i Basie.
Ogryzek tez pojedzie jak uzbierają sie deklaracje.

wczoraj były 4 adopcje:loveu:

Posted

Tak to przykre bo telefony wciąż dzwonią jak nie z tv to skąd indziej by potwierdzić tą informację, że usypiamy psy po jest remont.

teraz zamiast zajmować się psami patrzeć czy takie ulokowanie jest ok musimy zajmować się tłumaczeniami wyjaśnieniami.

Niestety nie każdy ma posesję jak mmlaslowice i może zabrać 12 psów prawda???

Każdy pracownik mieszka w bloku i ma już swoje psy koty a jednak p basia zabrała 2 psiaki z boksów a p Iwona 1:lol:

Proszę osobę która zrobiła tę awanturę o zdementowanie swych informacji z niewiadomego źródła a na przyszłość o zaczerpnięcie jak nie jest pewnym jakiejkolwiek informacji u źródła a nie sprawdzanie poprzez media dodając swoje przysłowiowe 3 grosze

Posted

[quote name='Justyna_wolontariat']do domków pojechały 2 szczeniaki i 2 pieski z szczeniakarni 4 miesięczne :loveu:[/quote]

Jak dobrze, że maluszki będą dorastaly w domach. Ciesze się tez, że schronie w miarę spokój.. Mądre psiaki :-)

Posted

1. Jasza zadeklarowała fanty na bazarek dla Ogryzka. Kasa strasznie potrzebna, chłopak już blisko hoteliku.. Czy któraś z was mogłaby te rzeczy wziąć i wystawić na bazarku?

2.Ogryzkowi potrzebny bannerek - więcej osób wchodziłoby na wątek.
Mógłby ktoś pomóc?

Posted

[quote name='sonikowa']O, super! Kto pojechał do domku?:multi:[/quote]
a naszego watku tylko jeden, ten któremu Brysio zrobiła allegro.
Reszta nie była z naszego watku, ale i tak dobrze ze poszły:p

[quote name='sonikowa']1. Jasza zadeklarowała fanty na bazarek dla Ogryzka. Kasa strasznie potrzebna, chłopak już blisko hoteliku.. Czy któraś z was mogłaby te rzeczy wziąć i wystawić na bazarku?

2.Ogryzkowi potrzebny bannerek - więcej osób wchodziłoby na wątek.
Mógłby ktoś pomóc?[/quote]
Ogryzek przeciez ma bannerek, widziałam, że ktoś zrobił.
A bazarek musi ktoś inny wystawić, ja mam juz za dużo na głowie

Posted

[quote name='Pianka'] Ogryzek przeciez ma bannerek, widziałam, że ktoś zrobił.[/quote]

No coś ty, nie pomyliłaś się? Ja nie widziałam. Jeszzce sprawdze, ale nie sadze, naprawde,

Kto jeszcze jest bazarkowy? Ja i tak będe wystawiala swoje rzeczy wspolnie z SBD, dzieki jej pomocy. Bo sama nie potrafie, niestety.
Jesli ktos ze Slaska moze pomoc, to super, jesli nie, napisze Jaszy zeby przekazala rzeczy na innego piesa.

Posted

[quote name='sonikowa']No coś ty, nie pomyliłaś się? Ja nie widziałam. Jeszzce sprawdze, ale nie sadze, naprawde,

[/quote]
no wiesz co?:eviltong: jak mogłas nie zauwazyć, to na samym początku wątku jest:evil_lol:
o tutaj
[url]http://www.dogomania.pl/forum/12958354-post4.html[/url]

Posted

W tej sprawie co na poprzedniej stronie pisałyście, to szkoda, że jak potrzeba zrobić coś dobrego to nie ma nikogo chętnego, a może w takim razie jakieś zadośćuczynienie za szkody moralne np. np. jakaś pomoc dla psów ? A może ten reportaż by jakoś pomógł wypromować schronisko i parę psów pokazać do adopcji to by się chętni znaleźli ?

Posted

Założyc wątek Kibicowi czy Manfredowi bym mogła, tylko tak sobie myślę że ktoś z Was i tak musiałby wspomóc od czasu do czasu zdjęciami i aktualnymi info o psiaku, no bo jak bez tego wątek prowadzić ?

Posted

[quote name='Pianka']no wiesz co?:eviltong: jak mogłas nie zauwazyć, to na samym początku wątku jest:evil_lol:
o tutaj
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/12958354-post4.html[/URL][/quote]

O matko, bo ja już tylko złotówki mam w oczach przez tego Ogryzka :cool3:
I jeszcze taki benkowaty Ogryzio wyszedł, że mi jakoś uciekł.. To ja zaraz wklejam :-)

Paulinko, dziękuję bardzo!!

Posted

[quote name='Dogo07']Założyc wątek Kibicowi czy Manfredowi bym mogła, tylko tak sobie myślę że ktoś z Was i tak musiałby wspomóc od czasu do czasu zdjęciami i aktualnymi info o psiaku, no bo jak bez tego wątek prowadzić ?[/quote]

Załóż kochana, Tak będziesz prowadzić jak ja wątek Ogryzka czy kaukazów z Boguszyc ( w moim podpisie). Koniecznie :-)

Posted

Dogo07 jak chcesz to możesz, psy sa na początku, wystarczy skopiować cały tekst razem z metryczką i informacją gdzie te psy są już ogłaszane (żeby ktos dubli nie robił).
Ważne, żebyś pilnowała watku, żeby nie spadał i zeby było zainteresowanie.

Posted

[quote name='Dogo07']Założyc wątek Kibicowi czy Manfredowi bym mogła, tylko tak sobie myślę że ktoś z Was i tak musiałby wspomóc od czasu do czasu zdjęciami i aktualnymi info o psiaku, no bo jak bez tego wątek prowadzić ?[/quote]

Na aktualne info możesz liczyć, a od czasu do czasu na fotki też ;).

Posted

WIększość zdjęć macie w photobucket, i ja ich w ogóle nie widzę :/.
Jakoś to muszę obejść.

A , i Kibica na początku nie widzę. Tylko to co o nim pod koniec wątku pisze.

Posted

Nie mam nic wspólnego z poczynianiami mmlasowice.

Nawet nie rozmawiałam z nią o tym,jedynie zadzwoniłam po tym poście Pianki i prosiłam o wyjaśnienia.

Zrobiła to na własną rękę i do teraz nie mogę uwierzyć.Nie będę stawała po żadnej ze stron, mam jednak żal ,bo to może się odbić na tylu psach.Pani Magda mówi,że nikomu nie mówiła o żadnym usypianiu,a jedynie pokazała wątek,żeby były darmowe ogłoszenia w gazecie.Gdzie prawda? nikt się nie dowie.

Wcale się nie zdziwie,jeśli następnym razem czy to Schronisko,czy inne,nie będzie prosiło o pomoc,bo będzie bało się konsekwencji.Troska o psy stała się powodem doniesień i oskarżeń.W każdym Schronisku psy się zagryzają,to schronisko ma jednak nauczke,żeby nie prosić o pomoc,a jedynie zrobić wszystko po cichu, żeby nikt się nie dowiedział.

Pani Magdo,jeśli sie Pani tak upiera,że nie miała złych intencji i ten człowiek wszystko poprzekręcał i dopowiedział sobie,to proszę o wyjaśnienia.Nigdy nie spodziewałabym się , że do takiego czegoś dojdzie.

Posted

Mam pytanko odnośnie Manfreda,
[COLOR=#800080]wiek:[/COLOR][COLOR=black] 3 lata[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][COLOR=#8b0000][COLOR=#000000][FONT=Verdana][COLOR=purple]płeć:[/COLOR][COLOR=black] pies[/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][COLOR=#8b0000][COLOR=#8b0000][FONT=Verdana][COLOR=#ff0000][COLOR=purple]rasa:[/COLOR] [/COLOR][COLOR=#000000]mieszaniec[/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][COLOR=#8b0000][COLOR=#8b0000][FONT=Verdana][COLOR=purple]wielkość:[/COLOR][COLOR=black] średni[/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR]o-maly
[COLOR=#0000ff][COLOR=#8b0000][COLOR=#8b0000][FONT=Verdana][COLOR=purple]kastracja:[/COLOR][COLOR=black] nie[/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][COLOR=#8b0000][COLOR=#8b0000][FONT=Verdana][COLOR=purple]szczepienia:[/COLOR][COLOR=black] tak[/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][COLOR=#8b0000][COLOR=#8b0000][FONT=Verdana][COLOR=purple]numerek:[/COLOR][COLOR=black] 767BB[/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

[COLOR=#0000ff][URL="http://www.cafeanimal.pl/zdjecia/5074x85012x800m800.jpg"][IMG]http://www.cafeanimal.pl/zdjecia/5074x85012x300m300.jpg[/IMG][/URL][/COLOR]
co z tą jego powieką: czy była jakaś operacja na to oczko ?

A tu jego wątek:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/146562/[/URL]

Posted

co z tą jego powieką: czy była jakaś operacja na to oczko ?

Tak już jest po zabiegu, gdzieś na naszym wątku(parę stron dalej) są jego zdjęcia po operacji i z dzieckiem