Toska Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 rozwiesiłam dziś rano trochę ogłoszeń :lol: proszę , rozglądajcie się po mieście , może ktoś jej szuka ?może gdzieś są ogłoszenia ? lalunia w nowym domku juz się czuje dość pewnie , jest jej tam naprawdę dobrze :lol: Quote
Toska Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 niestety nie :shake: , córce ukradli aparat w pociągu :angryy: Quote
Toska Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 parę ogłoszeń porozwieszają moje koleżanki z firmy w różnych miejscach Krakowa , może ktoś się odezwie ? chciałabym , żeby maleńka wróciła do domu , ale ... ten brak obróżki .... Quote
weszka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Toska wiesz że to tak dla formalności. Gdyby jednak komuś zginęła. Wydaje mi się, że większość osób dzwoni w takich wypadkach do schronu i jesli tam zostawiłaś wyczerpujący opis o suczce to gdyby ktoś szukał znajdzie. Quote
Toska Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 zgłosiłam w schronie :lol: i co dzień dzwonię i pytam , czy nikt nie zgłosił zaginięcia . niestety narazie nie :shake: - nikt jej tam nie szuka ! Quote
weszka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Skoro nikt suczki nie szuka to może i lepiej bo co to za właściciel :shake: Niech ma dobrze w nowym domku :) Quote
Asior Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 weszka napisał(a):Toska wiesz że to tak dla formalności. Gdyby jednak komuś zginęła. Wydaje mi się, że większość osób dzwoni w takich wypadkach do schronu i jesli tam zostawiłaś wyczerpujący opis o suczce to gdyby ktoś szukał znajdzie. powiem Ci, ze nie zdawałam sobie sprawy, jak wiele osób nie ma pojęcia o tym że takowe schronisko nawet istnieje!!!! A jesli to psiak jakiejś starszej osoby, to tymbardziej... najlepsze były by ogłoszenia w okolicy galerii..... Quote
weszka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Toska powiesiła ogłoszenia więc jeśli ktoś szuka to powinien mieć szansę na znalezienie. Wiesz Asior z tym schronem masz rację. Nawet podpytałam niedawno kilku psiarzy - takich że tak powiem oświeconych - i spora część z nich nie dzwoniłaby pytać do schronu :-o Raczej by poszukiwali na własną rękę, wieszali ogłoszenia... trochę mnie to zdziwiło... Dopiero jak podsunęłam pomysł, że przecież trzeba zapytać w schronie, jechać popatrzeć to stwierdzali "no rzeczywiście, no pewnie!". Więc to chyba niestety nie takie oczywiste :shake: jak mi się wydawało kiedyś. Może gdyby była większa świadomość to część tych bid by się odnalazła i wróciła do domu :roll: Quote
Asior Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 dokładnie!!!! Tak ostatnio było z beaglem.. u nas na krakowskiej stronie było ogłoszenie ze szukają beagla a ostatnio w schronie taki był właśnie, ale nie zdążyłam dac tu znac bo właśnie go adoptowali prosto po kwarantannie.... a psiak zgibnął rzut beretem od schronu..... Quote
Toska Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Lalunia maleńka :loveu: już szczęśliwa w nowym domku -ma kochającą pańcię i wszystko , czego psiakowi do szczęścia potrzeba :lol: co jakiś czas mam "dostawę " nowych wieści :lol: - jest dobrze , nie lubi tylko na długo zostawać sama i wtedy sioora w domu ! Quote
jotpeg Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Toska napisał(a): nie lubi tylko na długo zostawać sama i wtedy sioora w domu ! pewnie ja to stresuje, boi sie, ze jej ludzie juz nie wroca... z czasem, jak poczuje sie pewniej, powinno przejsc. fajnie, ze choc jeden psiak tak szybko trafil na dobrych ludzi! Quote
Toska Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Helga :lol:-sunieczka ma już dom !!! Quote
Helga&Ares Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: brawo :):loveu: Quote
Recommended Posts