Jagoda1 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='Maćka']Maleństwo, widać że jeszcze oszłomiony znieczuleniem, ale pod czujnym okiem będzie się szybko usmiechał :)[/quote] Zapach "medyczny" troche dezorientuje Sunie... Quote
Ania_i_Kropka Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Widać, że Bambuś czuje się jak u siebie:loveu:. Dziewczyną szybko przejdzie przecież to taki przystojniak. :evil_lol: Quote
Maćka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 A co Bambulek ma z prawym oczkiem, dopiero dzisiaj zwróciłam uwagę, że jest nieco mniejsze, jakby przymróżone. Czy to wina tego pobicia ? Quote
Ania_i_Kropka Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Tak to jest uraz po tym pobiciu. Bambo został najprawdopodobniej kopnięty w to oczko:angryy:. Oczko jest przymrużone i zamglone Bambuś praktycznie nic na nie nie widzi. Quote
Maćka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Co za potwór zneca się nad takimi małymi stworzonkami, oby kiedyś trafił na osobę z którą sobie nie poradzi i pokaże mu jak to jest być kopanym po gebie :angryy: :angryy: :angryy: Biedulek, już nikt maluszka nie skrzywdzi. Quote
Jagoda1 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Maluszek cały czas na kanapie drzemie. Wtula głowkę w rękę, jak go głaszczę. Jak można nie kochać taką Kruszynkę? Quote
Ziutka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Straszne szczęście miał Bambuś, że spotkał na swojej drodze [B][COLOR=Red]WAS ....Agusia...Ania....i MAĆKA OCZYWIŚCIE[/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black] Jesteście wspaniałe :klacz::klacz::klacz: [/COLOR][/COLOR] Quote
oktawia6 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [IMG]http://img77.imageshack.us/img77/3728/p7300013ih1.jpg[/IMG] jestem zatracona-zgubiona strzała Amora już dawno mnie ugodziła-wiem, że nie można ponownie wklejac fotek-ale on jest oszałamiający [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/rozpacz.gif[/IMG][IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/mdleje.gif[/IMG]można skonac....Macka kiedy on do Ciebie przyjeżdża dokładnie? Quote
desdemona Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Maluszek cały czas na kanapie drzemie. Wtula głowkę w rękę, jak go głaszczę. Jak można nie kochać taką Kruszynkę?[/quote] mnie w ogole dziwi, jak mozna znecac sie nad takim stworzeniem:angryy:. przeciez pekinczyki to wspaniale pieski:angryy:. do tego kruche i delikatne. Quote
Jagoda1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Malutki noc spędził...pod łóżkiem, jakby chciał się schować. Miał dwa posłanka do wyboru po obu stronach łóżka, ale nie skorzystał. Załatwia sie na dworzu. Lubi spacery, ale raczej wolałby bieganie, radzę długą linkę. Dostał pierwsze śniadanie, teraz drugie - małe ilości. Bambino nie szuka zwady z pieskami, chce się bawić. Ma silną psychikę, zapomni o przeszłości. Domek będzie zachwycony Bambinem - ręczę za to.:lol: Quote
Maćka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Bambulek przyjedzie do mnie w sobotę, lineczka nie będzie mu potrzebna bo do biegania będzie miał ogród :) A smyczkę pewnie kupimy w typie flexy mocniejszą aby się nie zerwała na spacerach po łąkach i laskach których u mojej mamy nie brak ;) Quote
oktawia6 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='Maćka'] [B]Bambulek przyjedzie do mnie w sobotę,[/B] lineczka nie będzie mu potrzebna bo do biegania będzie miał ogród :) A smyczkę pewnie kupimy w typie flexy mocniejszą aby się nie zerwała na spacerach po łąkach i laskach których u mojej mamy nie brak ;) [/quote] w sobotę powiadasz Macka? i do kiedy u Ciebie będzie? mam nadzieję, że więcej jak 2 dni:lol: bo Wiesz o tym, że bezwględnie muszę go zobaczyc:eviltong: :loveu: BEZ-względnie:evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='Maćka']Bambulek przyjedzie do mnie w sobotę, lineczka nie będzie mu potrzebna bo do biegania będzie miał ogród :) A smyczkę pewnie kupimy w typie flexy mocniejszą aby się nie zerwała na spacerach po łąkach i laskach których u mojej mamy nie brak ;)[/quote] Cieszę się, że tak wspaniale trafi, jest b. ruchliwy. Dogaduje się znakomicie z boksią, na spacerach Kiri zasłania go przed kotami i psami, nawet znajomymi.:evil_lol: W domu ma go "na oku":razz: . Terierka, starsza pani ze schroniska jest zazdrosna o chłopaka, ale tolerancyjna. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Nie ma się co dziwić dziewczyną. Zadko ma się w domu takiego przystojnego bruneta i do tego takiego milusiego :loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Aby nie dublowac zdjęć, zapraszam [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40031&page=166[/URL] "Bambuś z kwiatkiem" - dla przyszłej Pani:loveu: . [IMG]http://img516.imageshack.us/img516/5958/p7310078ow5.jpg[/IMG] Quote
Maćka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Oktawio musimy się jakoś na sobotę umówić bo ja w niedzielę zaraz Bambulka wiozę do mojej mamy. Mam nieco napiety grafik w związku z wyjazdem na wakacje do mojej mamy i oczywiście do Bambulka. Musze go szybko zawieźć, wrócić popakować się, wysłać paczki z ubraniami, potem wsiadamy na rowery i na podkarpacie śmigamy. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Fotki super. Widzę, że Kiri będzie nie pocieszona jak Bambuś wyjedzie :evil_lol:. Maćka już zazdroszczę twojej mamie Bambusia. Tego malucha po prostu nie da się nie kochać:loveu::loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='Maćka'] [B]Oktawio musimy się jakoś na sobotę[/B] umówić bo ja w niedzielę zaraz Bambulka wiozę do mojej mamy. Mam nieco napiety grafik w związku z wyjazdem na wakacje do mojej mamy i oczywiście do Bambulka. Musze go szybko zawieźć, wrócić popakować się, wysłać paczki z ubraniami, potem wsiadamy na rowery i na podkarpacie śmigamy. [/quote] :crazyeye: szybka akcja powiadasz?:razz: TZ-widził go przed chwilą-powiedział "oooo raaaany" nie mogę patrzec na jego zdjęcia-te któe skopiowałam i te przy kwiatku-po prostu jest powalający Macko....wezmę aparat by z tym aniołkiem zrobic sobie zdjęcia-już teraz pobieraj opłaty 10 zł za sztukę:evil_lol: :eviltong: bo kilkanaście zamierzam wykonac!:evil_lol: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 My po ostatnim spacerze. Bambo to dzielny mały chłopczyk, uznał, że Kiri i mnie trzeba bronić przed panami i psami. Nie ma żadnych sensacji z jedzeniem, załatwia się b. dobrze, psychikę ma mocną i wyrazistą, uwielbia spacery, polubił nasz dom. Wyraźnie widać, że sierść poprawia się. Trochę Wam zazdroszczę tego Malca.;) Quote
Jagoda1 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Witamy, Bambuś po spacerze i dooobrym śniadaniu, pochrapuje, z bokserką na dwa głosy. Z każdym dniem Bambo jest ufniejszy, jeszcze trochę, a trumatyczne psychiczne przeżycia znikną, zostanie tylko okaleczenie. [IMG]http://img514.imageshack.us/img514/9581/p8010001tf2.jpg[/IMG] Jeszcze mordusi nie mam wytartej po śniadanku. [IMG]http://img96.imageshack.us/img96/9455/p8010002ry8.jpg[/IMG] Quote
Jagoda1 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 I jeszcze raz "Bambuś z kwiatkiem", tym razem dziś, z hibiscusem.:razz: [IMG]http://img175.imageshack.us/img175/9637/p8010004sf8.jpg[/IMG] Quote
Maćka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Kurcze u mnie się sprawy pokomplikowały :angryy: W busach którymi dotyczas jeździłam wprowadzili zakaz przewożenia psów :angryy: Mieli podobno jakieś przykre sytuacje i szef kategorycznie zabronił przewożenia psów, nie pomogło tłumaczenie, że to mały pekińczyk któremu daleko jest do agresji i tego typu sytuacji. Czy Bambuś wytrzyma 6 godz. i 19 min. w pociągu ? Tylko ta forma teraz wchodzi w rachubę :placz: Quote
Ania_i_Kropka Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Wytrzyma bez problemu. Najprawdopodobniej całą drogę prześpi. Dla niego najważniejsze jest żeby człowiek był blisko. W pociągu bedzie miał więcej swobody niż w samochodzie. Quote
Jagoda1 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Maćka']Kurcze u mnie się sprawy pokomplikowały :angryy: W busach którymi dotyczas jeździłam wprowadzili zakaz przewożenia psów :angryy: Mieli podobno jakieś przykre sytuacje i szef kategorycznie zabronił przewożenia psów, nie pomogło tłumaczenie, że to mały pekińczyk któremu daleko jest do agresji i tego typu sytuacji. Czy Bambuś wytrzyma 6 godz. i 19 min. w pociągu ? Tylko ta forma teraz wchodzi w rachubę :placz:[/quote] Wytrzyma bez problemu, do tej pory nie zdarzyło mu się załatwić w domu. Dziś wytrzymał 7,5 godz., a rano jadł dużo.:razz: Przed wyjazdem Bambuś na pewno obsika każde napotkane drzewko...;) A jedzenie można na wszelki wypadek ograniczyć. Quote
Recommended Posts