Ainhoa Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Witam, Czy znajdą się osoby, które są entuzjastami Flyballa w Poznaniu i będą chętni do podejścia do tematu skompletowania drużyny oraz klubu na poważnie ? Chętnie pociągnęłabym ten temat i podjęła konkretne kroki w tej kwestii, jednak najpierw chciałabym zorientować się czy są osoby, które byłyby zainteresowane. Quote
BlackDream Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ja jestem bardzo zainteresowana. W sumie o flyballu dowiedziałam się niedawno, ale to jest to co najbardziej chciałabym ze swoim psem robić. Byłam zawiedziona, jak dowiedziałam się, że w Poznaniu nie ma drużyny i ostatecznie zdecydowałam się na agility, jednak chętnie ponownie zmieniłabym plany :smile: Quote
klaudiaZak Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Ponieważ mój pies jest entuzjastą piłek, już kiedyś szukałam info na temat flyballu w Poznaniu. Niestety nic takiego nie znalazłam, a sama nie bardzo wiem jak zacząć wprowadzać psa w ten sport. Teraz trafiłam na tę notkę, i widzę, że jednak są osoby w Poznaniu, które byłyby chętne na trenowanie tego sportu. Tak więc gdyby taka drużyna miała zaistnieć, to ja jak najbardziej się na to piszę. Quote
Ainhoa Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Super ! Tracilam juz powoli nadzieje na to czy sa osoby chętne na stworzenie drużyny ale w takim razie na początek byloby 5 osob co juz jest jakimś początkiem. Co powiecie na spotkanie oraganizacyjne w weekend badz w przyszłym tygodniu ? Jesli ktos korzysta z Facebooka to jest tam również utworzona strona Flyball Poznan. Quote
BlackDream Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Też właśnie pomyślałam o spotkaniu jak zobaczyłam, ze kilka osób już się zebrało :) Jeśli o mnie chodzi to pasuje mi sobota, a z przyszłego tygodnia na pewno poniedziałek i czwartek. Nie wiem jak inne dni, bo nie pamiętam dokładnie jak mój grafik w pracy wygląda, jutro sprawdzę :) Quote
klaudiaZak Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Ja w sumie mogę się dostosować, teraz nie jestem pewna czy w tę sobotę dałabym radę, ale raczej tak. Jak już jakieś spotkanie będzie pewne to piszcie gdzie i kiedy ;) Quote
Ainhoa Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Co myślicie o przyszłej sobocie 13 grudnia ? Ja co prawda akurat mam cały tydzień urlopu ale przecież nie każdy ma czas w tygodniu więc stawiam na weekend chyba, że są jakieś inne propozycje ? Quote
Ainhoa Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Aj no to chyba przeniesiemy ten termin spotkania. Ja również w sobotę mam jeszcze Szlachetna Paczkę na głowie a w niedziele dogtrekking w Toruniu. Może jakieś propozycje. Kiedy macie wolne i widzicie możliwość spotkania ? ten weekend przed świętami ? czy raczej później ? Quote
BlackDream Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Weekend przed świętami też mi pasuje. Kolejny weekend jaki mi pasuje to dopiero 3-4 stycznia. W tygodniu miałabym czas w poniedziałek, wtorek i ewentualnie środę. Quote
Ainhoa Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 Ja mogę w każdy weekend. Tydzień odpada ze względu na prace a wieczorem nie ma sensu się spotykać. Poczekam na kolejne wypowiedzi i zdecydujemy. Quote
BlackDream Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Mam nadzieję, że cisza w temacie jest spowodowana jedynie przedświątecznym okresem :) Quote
Ainhoa Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Taaa, świąteczna gorączka. I teraz noworoczna, ale liczę na to, że po Nowym Roku ruszymy :) Quote
BlackDream Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 No nie wiem, ja czekam aż wszyscy tu wrócą :P Quote
klaudiaZak Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Ja cały czas obserwuję :P To jak ze spotkaniem? :D Quote
BlackDream Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Coś nie możemy się zebrać do kupy :P Quote
BlackDream Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Widzę, że temat całkiem ucichł, szkoda. Ale jakby co to ja niezmiennie chętna. Quote
Kazuro Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 ja też chętna, ale ainoha ostatnio była tu w grudniu :( na facebooku też cisza a sama nie wiem za bardzo jak ogarnąć to od strony technicznej Quote
dog193 Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 na początku najlepiej się spotkać, ustalic kto byłby zaangażowany na 100%, a potem zaprosić kogoś, żeby przeprowadził seminarium, Darek Radomski jest entuzjastycznie nastawiony do nowo powstających drużyn :) Tylko pamiętajcie, że zakup pełnego toru z boksem to dośc duży koszt. Quote
BlackDream Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 U mnie od strony technicznej czy choćby organizacyjnej też słabo :( Colirya zawsze miło widzieć nowych chętnych, ja ciągle wierzę, że w końcu uda się to zorganizować :) dog, dzięki wszelkie porady są bardzo cenne :) Quote
Recommended Posts