Jump to content
Dogomania

Masz swojego konia?  

186 members have voted

1. 1. Masz swojego konia?

• Mam :)
    • Niestety nie mam
    • Na razie nie mam, ale sądze, że już niedługo czterokopytny zagości w moim domu :)
    • Mam, ale chyba niedlugo będziemy musieli się rozstać...
    • Nie mam i mieć nie będe

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnes']konie najczesciej sobie grzeja same ;) ale jesli jest dajmy na to kilka sztuk to i chlodniej jest. U mnie jest cieplutko :)
ta druga to polarowa? jak tak to tylko Jacson ;) tanie i bardzo dobre wg mnie :)[/quote]
[B]ta stajnia jest ogromna, a na razie stoją w niej chyba 3 konie:cool1:. Buduje się od roku i dopiero od kilku dni można wstawiać na pensjonat. Przeniose mojego konia to od razu zrobi się cieplej:evil_lol:Kto się przenosi ze mną?:evil_lol:[/B]

[B]Dorkaa, ta pierwsza mi się podoba, kiedyś też nad nią myślałam:). A ta 2 już nie. Za bure kolory jak dla mnie:evil_lol:. Jak jascon to tylko ta:D :[/B]
[URL="http://www.gnl.pl/derka-jacson-logo-p-2597.html"][B][COLOR=darkorchid]http://www.gnl.pl/derka-jacson-logo-p-2597.html[/COLOR][/B][/URL]
[B]ona jest bawełniana czy polarowa z bawełnianym podszyciem?:hmmmm: niby pisze, że tylko podszycie bawełniane...:hmmmm:[/B]

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mi.'][B]ta stajnia jest ogromna, a na razie stoją w niej chyba 3 konie:cool1:. Buduje się od roku i dopiero od kilku dni można wstawiać na pensjonat. Przeniose mojego konia to od razu zrobi się cieplej:evil_lol:Kto się przenosi ze mną?[/B]:evil_lol:[/quote]
zawsze mozna sie ratowac derka ;)
dla mnie za daleko:eviltong:

[quote name='Mi.'][B]Jak jascon to tylko ta:D :[/B]
[URL="http://www.gnl.pl/derka-jacson-logo-p-2597.html"][B][COLOR=darkorchid]http://www.gnl.pl/derka-jacson-logo-p-2597.html[/COLOR][/B][/URL]
[B]ona jest bawełniana czy polarowa z bawełnianym podszyciem?:hmmmm: niby pisze, że tylko podszycie bawełniane...:hmmmm:[/B][/quote]

czemu tylko ta? te zwykle jacsony za ok 90 zl sa rewelacyjne - mamy dwa, super wchlaniaja pot, szybko, a przy tym w ogole sie nie mechaca :) Nie maja pasow pod brzuchem, ale i z tym mozna sobie poradzic ;)

Posted

[quote name='Agnes']
dla mnie za daleko:eviltong:
[/quote]
[B]nie marudź:diabloti:[/B]

[QUOTE]czemu tylko ta? te zwykle jacsony za ok 90 zl sa rewelacyjne - mamy dwa, super wchlaniaja pot, szybko, a przy tym w ogole sie nie mechaca :smile: Nie maja pasow pod brzuchem, ale i z tym mozna sobie poradzic ;-) [/QUOTE]
[B]bo jest najładniejsza:evil_lol:. A ja mam obsesje na tym punkcie:evil_lol:[/B]

[QUOTE]zawsze mozna sie ratowac derka ;-) [/QUOTE]
[B]czyżby następne wydatki?:diabloti:[/B]

[B]Słyszał ktoś o trenerze Marku Głuchowskim?[/B]

Posted

[quote name='Mi.'][B]nie marudź[/B]:diabloti:[/quote]

w sumie...do obcnej stajni autobusami mam 1,5 godziny:eviltong:
[quote name='Mi.'][B]bo jest najładniejsza:evil_lol:. A ja mam obsesje na tym punkcie:evil_lol:[/B][/quote]

ale za ta obsesje mozna miec dwie normalne:eviltong:

[quote name='Mi.'][B]czyżby następne wydatki?:diabloti:[/B][/quote]

alez ja nic nie sugeruje:evil_lol:

[quote name='Mi.'][B]Słyszał ktoś o trenerze Marku Głuchowskim?[/B][/quote]

nie, ale moze jak zdradzisz w jakiej stajni jest najczesciej to bedzie latwiej

Posted

[quote name='Agnes']w sumie...do obcnej stajni autobusami mam 1,5 godziny:eviltong:

ale za ta obsesje mozna miec dwie normalne:eviltong:

alez ja nic nie sugeruje:evil_lol:

nie, ale moze jak zdradzisz w jakiej stajni jest najczesciej to bedzie latwiej[/quote]
[B]hehe, oczywiście w Centurionie. Chyba się zdecydowałam, że się tam przeniose. Niektórych wytrenował na poziom Grand Prix i startowali na torwarze. Np. Norblin wyszedł spod jego ręki. Jak ktoś będzie ciekawy to info na PW;). Jak dla mnie wymarzony trener[/B]

Posted

[quote name='Mi.'][B]jak dla mnie wymarzony trener[/B][/quote]

ja takiego "odkrylam" w pazdzierniku :) mialam ich wielu i nigdy nie nauczylam sie tak duzo w tak krotkim czasie:cool3::eviltong:

Posted

[quote name='Agnes']ja takiego "odkrylam" w pazdzierniku :) mialam ich wielu i nigdy nie nauczylam sie tak duzo w tak krotkim czasie:cool3::eviltong:[/quote][B]hehe ja jeszcze go nie poznałam, ale z tego co słysze to będzie bosko:). Już naprawdę jestem zdecydowana się przenieść. Ciekawi mnie jeszcze cena treningów. Może wreszcie poradze sobie z moim wyścigowcem;).[/B]

Posted

Ta dera z jacsona jest boska :loveu: Mnie najbardziej się podoba ta brązowa.
Mi., jak ci źle w tamtej stajni to sie przenoś jak najszybciej (dla twojego i końskiego dobra :P). Ja tak zrobiłam. Fakt, na razie miałam jedną jazdę i zapowiada się fajnie. Mam nadzieję, że wam się uda.

Tylko ta cena pensjonatu... ile tam podawałas? 2 000? Za miesiąc?

Posted

A ja mam do Was pytanie;)
Ma ktoś z Was może sztyblety Kieffer Andorra I?? Mam zamiar je kupić, ale kosztują 360zł a nie chce wyrzucić pieniędzy w błoto...
[IMG]http://www.reiterrevue.de/r30/vc_content/daten/firma442/www/bilder/msvc_intern/2887_100_20060828155000.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.kieffer.net/cms/images/products/bekleidung/klein/arlene.jpg[/IMG]
Tak wyglądają. Tak jak wyżej pytałam: Czy ktoś je ma i mógłby mi coś o nich powiedzieć?
[url]http://allegro.pl/item329798027_sztyblety_kieffer_andorra1.html#photo[/url]
Tu jeszcze link do allegro, sprzedający mi nie odpisuje:roll:

Posted

[quote name='goldenka245']A ja mam do Was pytanie;)
Ma ktoś z Was może sztyblety Kieffer Andorra I?? [/quote]

chyba jestem tradycjonalistka i wole klasyczne hippici:eviltong:tansze, mozna czesciej wymieniac a i w bloto mi nie szkoda ;)

Posted

[quote name='Agnes']chyba jestem tradycjonalistka i wole klasyczne hippici:eviltong:tansze, mozna czesciej wymieniac a i w bloto mi nie szkoda ;)[/quote]
Ja też. Jakoś mnie to nie przekonuje.
Znajdź kogoś np. na volcie może ktoś ma.

Posted

[quote name='Dorkaa']Tylko ta cena pensjonatu... ile tam podawałas? 2 000? Za miesiąc?[/quote]
[B]1500 + trener.[/B]
[B]Na razie będe do niego dzwonić,żeby mnie przyjął. Jak nie przyjmie to się załamie. A może lepiej się z nim spotkać, sama już nie wiem co robić[/B]

Posted

[B]ile taki trener może kosztować? Mój teraźniejszy to 100zł za jedną jazdę:roll:.Mam nadzieję, że ten 100 nie przekroczy bo chciała bym mieć te treningi kilka (3?) razy w tygodniu :/[/B]
[B]w każdym razie posprawdzam jeszcze innych trenerów... w razie czego[/B]

[B]Karolinia niezłe te sztyblety:). Ale.. hm.. jednak na twoim miejscu wzieła bym odrobine tańsze...[/B]

Posted

[quote name='Mi.'][B]ile taki trener może kosztować? Mój teraźniejszy to 100zł za jedną jazdę:roll:[/B][/quote]

boszzzz jak dobrze ze moja trenerka nie bedzie podnosic ceny, zeby nie stracic klientow - a bierze duzo mniej:evil_lol:prawie cala stajnia u niej jezdzi:eviltong:

a 1500 w wawie to...nie jest tak tragicznie za bardzo dobre warunki - powiedzmy, z ponizej 1000 to tu raczej sie nie schodzi:roll:stolyca sie ceni, grunt drogi itp

Posted

[quote name='Mi.']

[B]Karolinia niezłe te sztyblety:). Ale.. hm.. jednak na twoim miejscu wzieła bym odrobine tańsze...[/B][/quote]
Czemu? ;)

Z tego co się orientuję taki dobry trener kosztuje właśnie coś koło 100-120zł ;)

Posted

[quote name='Agnes']boszzzz jak dobrze ze moja trenerka nie bedzie podnosic ceny, zeby nie stracic klientow - a bierze duzo mniej:evil_lol:prawie cala stajnia u niej jezdzi:eviltong:

a 1500 w wawie to...nie jest tak tragicznie za bardzo dobre warunki - powiedzmy, z ponizej 1000 to tu raczej sie nie schodzi:roll:stolyca sie ceni, grunt drogi itp[/quote]
[B]tylko, że ja mam teraz treningi z 2 koleżankami, czyli się dzielimi:cool1: i wychodzi, że mi jeden trening raz w tygodniu kosztuje jakieś 35 zł:evil_lol:. A boks mam za 650, czyli nieźle mi się ceny podniosą jak się przeniose. Ale czego ja bym nie zrobiła dla Compana:loveu:[/B]

[quote name='goldenka245']Czemu? ;)

Z tego co się orientuję taki dobry trener kosztuje właśnie coś koło 100-120zł ;)[/quote]
[B]nie dobijaj mnie:evil_lol:. Bo w zime w nich chyba nie będziesz jeździć? Są raczej za chłodne. Czyli starczają na jeden ew. dwa sezony. Pamiętaj, że ci jeszcze stopa urośnie:roll:[/B]

Posted

[quote name='Mi.'][B]A może lepiej się z nim spotkać, sama już nie wiem co robić[/B][/quote]

ja bym się radziła spotkać, umówić może na jakąś "lekcje próbną";)