Mi. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Agnes']konie najczesciej sobie grzeja same ;) ale jesli jest dajmy na to kilka sztuk to i chlodniej jest. U mnie jest cieplutko :) ta druga to polarowa? jak tak to tylko Jacson ;) tanie i bardzo dobre wg mnie :)[/quote] [B]ta stajnia jest ogromna, a na razie stoją w niej chyba 3 konie:cool1:. Buduje się od roku i dopiero od kilku dni można wstawiać na pensjonat. Przeniose mojego konia to od razu zrobi się cieplej:evil_lol:Kto się przenosi ze mną?:evil_lol:[/B] [B]Dorkaa, ta pierwsza mi się podoba, kiedyś też nad nią myślałam:). A ta 2 już nie. Za bure kolory jak dla mnie:evil_lol:. Jak jascon to tylko ta:D :[/B] [URL="http://www.gnl.pl/derka-jacson-logo-p-2597.html"][B][COLOR=darkorchid]http://www.gnl.pl/derka-jacson-logo-p-2597.html[/COLOR][/B][/URL] [B]ona jest bawełniana czy polarowa z bawełnianym podszyciem?:hmmmm: niby pisze, że tylko podszycie bawełniane...:hmmmm:[/B] Quote
Agnes Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Mi.'][B]ta stajnia jest ogromna, a na razie stoją w niej chyba 3 konie:cool1:. Buduje się od roku i dopiero od kilku dni można wstawiać na pensjonat. Przeniose mojego konia to od razu zrobi się cieplej:evil_lol:Kto się przenosi ze mną?[/B]:evil_lol:[/quote] zawsze mozna sie ratowac derka ;) dla mnie za daleko:eviltong: [quote name='Mi.'][B]Jak jascon to tylko ta:D :[/B] [URL="http://www.gnl.pl/derka-jacson-logo-p-2597.html"][B][COLOR=darkorchid]http://www.gnl.pl/derka-jacson-logo-p-2597.html[/COLOR][/B][/URL] [B]ona jest bawełniana czy polarowa z bawełnianym podszyciem?:hmmmm: niby pisze, że tylko podszycie bawełniane...:hmmmm:[/B][/quote] czemu tylko ta? te zwykle jacsony za ok 90 zl sa rewelacyjne - mamy dwa, super wchlaniaja pot, szybko, a przy tym w ogole sie nie mechaca :) Nie maja pasow pod brzuchem, ale i z tym mozna sobie poradzic ;) Quote
Mi. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Agnes'] dla mnie za daleko:eviltong: [/quote] [B]nie marudź:diabloti:[/B] [QUOTE]czemu tylko ta? te zwykle jacsony za ok 90 zl sa rewelacyjne - mamy dwa, super wchlaniaja pot, szybko, a przy tym w ogole sie nie mechaca :smile: Nie maja pasow pod brzuchem, ale i z tym mozna sobie poradzic ;-) [/QUOTE] [B]bo jest najładniejsza:evil_lol:. A ja mam obsesje na tym punkcie:evil_lol:[/B] [QUOTE]zawsze mozna sie ratowac derka ;-) [/QUOTE] [B]czyżby następne wydatki?:diabloti:[/B] [B]Słyszał ktoś o trenerze Marku Głuchowskim?[/B] Quote
Agnes Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Mi.'][B]nie marudź[/B]:diabloti:[/quote] w sumie...do obcnej stajni autobusami mam 1,5 godziny:eviltong: [quote name='Mi.'][B]bo jest najładniejsza:evil_lol:. A ja mam obsesje na tym punkcie:evil_lol:[/B][/quote] ale za ta obsesje mozna miec dwie normalne:eviltong: [quote name='Mi.'][B]czyżby następne wydatki?:diabloti:[/B][/quote] alez ja nic nie sugeruje:evil_lol: [quote name='Mi.'][B]Słyszał ktoś o trenerze Marku Głuchowskim?[/B][/quote] nie, ale moze jak zdradzisz w jakiej stajni jest najczesciej to bedzie latwiej Quote
Mi. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Agnes']w sumie...do obcnej stajni autobusami mam 1,5 godziny:eviltong: ale za ta obsesje mozna miec dwie normalne:eviltong: alez ja nic nie sugeruje:evil_lol: nie, ale moze jak zdradzisz w jakiej stajni jest najczesciej to bedzie latwiej[/quote] [B]hehe, oczywiście w Centurionie. Chyba się zdecydowałam, że się tam przeniose. Niektórych wytrenował na poziom Grand Prix i startowali na torwarze. Np. Norblin wyszedł spod jego ręki. Jak ktoś będzie ciekawy to info na PW;). Jak dla mnie wymarzony trener[/B] Quote
Agnes Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Mi.'][B]jak dla mnie wymarzony trener[/B][/quote] ja takiego "odkrylam" w pazdzierniku :) mialam ich wielu i nigdy nie nauczylam sie tak duzo w tak krotkim czasie:cool3::eviltong: Quote
Mi. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Agnes']ja takiego "odkrylam" w pazdzierniku :) mialam ich wielu i nigdy nie nauczylam sie tak duzo w tak krotkim czasie:cool3::eviltong:[/quote][B]hehe ja jeszcze go nie poznałam, ale z tego co słysze to będzie bosko:). Już naprawdę jestem zdecydowana się przenieść. Ciekawi mnie jeszcze cena treningów. Może wreszcie poradze sobie z moim wyścigowcem;).[/B] Quote
Dorkaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ta dera z jacsona jest boska :loveu: Mnie najbardziej się podoba ta brązowa. Mi., jak ci źle w tamtej stajni to sie przenoś jak najszybciej (dla twojego i końskiego dobra :P). Ja tak zrobiłam. Fakt, na razie miałam jedną jazdę i zapowiada się fajnie. Mam nadzieję, że wam się uda. Tylko ta cena pensjonatu... ile tam podawałas? 2 000? Za miesiąc? Quote
goldenka245 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 A ja mam do Was pytanie;) Ma ktoś z Was może sztyblety Kieffer Andorra I?? Mam zamiar je kupić, ale kosztują 360zł a nie chce wyrzucić pieniędzy w błoto... [IMG]http://www.reiterrevue.de/r30/vc_content/daten/firma442/www/bilder/msvc_intern/2887_100_20060828155000.jpg[/IMG] [IMG]http://www.kieffer.net/cms/images/products/bekleidung/klein/arlene.jpg[/IMG] Tak wyglądają. Tak jak wyżej pytałam: Czy ktoś je ma i mógłby mi coś o nich powiedzieć? [url]http://allegro.pl/item329798027_sztyblety_kieffer_andorra1.html#photo[/url] Tu jeszcze link do allegro, sprzedający mi nie odpisuje:roll: Quote
Agnes Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='goldenka245']A ja mam do Was pytanie;) Ma ktoś z Was może sztyblety Kieffer Andorra I?? [/quote] chyba jestem tradycjonalistka i wole klasyczne hippici:eviltong:tansze, mozna czesciej wymieniac a i w bloto mi nie szkoda ;) Quote
Dorkaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Agnes']chyba jestem tradycjonalistka i wole klasyczne hippici:eviltong:tansze, mozna czesciej wymieniac a i w bloto mi nie szkoda ;)[/quote] Ja też. Jakoś mnie to nie przekonuje. Znajdź kogoś np. na volcie może ktoś ma. Quote
goldenka245 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Dorkaa']Ja też. Jakoś mnie to nie przekonuje. Znajdź kogoś np. na volcie może ktoś ma.[/quote] No właśnie na volcie nikt nic nie pisze w topicu o sztybletach:angryy: Quote
Mi. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Dorkaa']Tylko ta cena pensjonatu... ile tam podawałas? 2 000? Za miesiąc?[/quote] [B]1500 + trener.[/B] [B]Na razie będe do niego dzwonić,żeby mnie przyjął. Jak nie przyjmie to się załamie. A może lepiej się z nim spotkać, sama już nie wiem co robić[/B] Quote
Dorkaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Lepiej najpierw spotkac i omówic całą sytuację :) Quote
anmi0 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 1 500 zł pensjonat za miesiac?:crazyeye: wow, duzo! Quote
Dorkaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 + trener :evil_lol: Jak sie ma kase, można szalec ;-) Quote
Mi. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [B]ile taki trener może kosztować? Mój teraźniejszy to 100zł za jedną jazdę:roll:.Mam nadzieję, że ten 100 nie przekroczy bo chciała bym mieć te treningi kilka (3?) razy w tygodniu :/[/B] [B]w każdym razie posprawdzam jeszcze innych trenerów... w razie czego[/B] [B]Karolinia niezłe te sztyblety:). Ale.. hm.. jednak na twoim miejscu wzieła bym odrobine tańsze...[/B] Quote
Agnes Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Mi.'][B]ile taki trener może kosztować? Mój teraźniejszy to 100zł za jedną jazdę:roll:[/B][/quote] boszzzz jak dobrze ze moja trenerka nie bedzie podnosic ceny, zeby nie stracic klientow - a bierze duzo mniej:evil_lol:prawie cala stajnia u niej jezdzi:eviltong: a 1500 w wawie to...nie jest tak tragicznie za bardzo dobre warunki - powiedzmy, z ponizej 1000 to tu raczej sie nie schodzi:roll:stolyca sie ceni, grunt drogi itp Quote
goldenka245 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Mi.'] [B]Karolinia niezłe te sztyblety:). Ale.. hm.. jednak na twoim miejscu wzieła bym odrobine tańsze...[/B][/quote] Czemu? ;) Z tego co się orientuję taki dobry trener kosztuje właśnie coś koło 100-120zł ;) Quote
Mi. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Agnes']boszzzz jak dobrze ze moja trenerka nie bedzie podnosic ceny, zeby nie stracic klientow - a bierze duzo mniej:evil_lol:prawie cala stajnia u niej jezdzi:eviltong: a 1500 w wawie to...nie jest tak tragicznie za bardzo dobre warunki - powiedzmy, z ponizej 1000 to tu raczej sie nie schodzi:roll:stolyca sie ceni, grunt drogi itp[/quote] [B]tylko, że ja mam teraz treningi z 2 koleżankami, czyli się dzielimi:cool1: i wychodzi, że mi jeden trening raz w tygodniu kosztuje jakieś 35 zł:evil_lol:. A boks mam za 650, czyli nieźle mi się ceny podniosą jak się przeniose. Ale czego ja bym nie zrobiła dla Compana:loveu:[/B] [quote name='goldenka245']Czemu? ;) Z tego co się orientuję taki dobry trener kosztuje właśnie coś koło 100-120zł ;)[/quote] [B]nie dobijaj mnie:evil_lol:. Bo w zime w nich chyba nie będziesz jeździć? Są raczej za chłodne. Czyli starczają na jeden ew. dwa sezony. Pamiętaj, że ci jeszcze stopa urośnie:roll:[/B] Quote
goldenka245 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 No w sumie tak;) Ale sie w nich zakochałam:diabloti::evil_lol::loveu: Quote
Dorkaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ola, przenoś się na śląsk :evil_lol: Tu znacznie taniej :P Quote
Mi. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [B]taaa:eviltong: hehe i tak najbardziej uwielbiam warszawę:p[/B] Quote
AgaCzips Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Mi.'][B]A może lepiej się z nim spotkać, sama już nie wiem co robić[/B][/quote] ja bym się radziła spotkać, umówić może na jakąś "lekcje próbną";) Quote
Recommended Posts