Bewarka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='goldenka245']Ja właśnie w sobote nie dam rady.... ;/ Ale w przyszłym tyg. pojade ;P[/QUOTE] Ja tak samo...;) Quote
Dorkaa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]ha a ja jutro idę na konie :p dzisiaj też była ale nie jeździłam :eviltong:[/B][/I] [I][B]a jutro jadę w teren na naszej stajennej maszynie do zabijania :evil_lol:[/B][/I][/quote] :evil_lol: Powodzenia :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [I][B]uuu pada deszcz i chyba nie pojedziemy :shake:[/B][/I] Quote
Figielek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Jeżdżę od czterech lat w stadninie"Pa ta taj"w Kaniach Helenowskich.Nie polecam jej jednak....Za to,że koń zarży albo będzie próbował zdobyć klacz w rui są kopane i bite...A moją ukochaną siwą bez słowa oddali do rzeźni..:angryy::angryy::angryy: Teraz pewnie ktoś pożera ją oglądając telewję....:placz::placz:Ludzie są okropni.:angryy: Quote
Mi. Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::klacz: Quote
Figielek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Siwa była stara miała 18 lat.Nie musieli jej oddawać do rzeźni..mogła być pomocna przy Hipoterapii...którą organizują Quote
Mi. Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [B]Figielek dobra jestes:D masz grono?[/B] Quote
Dorkaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Rzeczywiście, bardzo śmieszne. Naprawdę śmierc koni w rzeźni jest bardzo śmieszna. HAHAHA, niewytrzymam :/ Quote
goldenka245 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Dorkaa']Rzeczywiście, bardzo śmieszne. Naprawdę śmierc koni w rzeźni jest bardzo śmieszna. HAHAHA, niewytrzymam :/[/quote] Jak dla mnie Oli chodziło o to, że ona sama tam jeździ i wie jak jest:roll: Quote
Mi. Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [B]tak, smieszne jest to ze kolezanka zbiera falszywe informacje:cool1:. Tak sie sklada ze jezdze tam 10 lat.[/B] Quote
Rinuś Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Mi.'][B]tak, smieszne jest to ze kolezanka zbiera falszywe informacje:cool1:. Tak sie sklada ze jezdze tam 10 lat.[/B][/quote] [I][B]czyli nie wywożą tam koni na rzeź ? :razz::evil_lol: a ja przeżyłam dzisiejszą jazdę na maszynie do zabijania :evil_lol: mi nic nie jest ale mój Lider prawie odgryzł dupsko innemu koniowi :evil_lol::evil_lol: takiego wściekłego to ja go dawno nie widziałam :crazyeye: dobrze że dałam radę go zatrzymać bo byłoby ciężko...[/B][/I] Quote
basia bonnie Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 a ja miałam dziś jechać na hubertusa.. i co? i nic:P Quote
Bewarka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='basia bonnie']a ja miałam dziś jechać na hubertusa.. i co? i nic:P[/QUOTE] Oglądać czy brać w nim udział? :cool3: Quote
basia bonnie Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 oglądać, oglądać ;) koleżanka co tam jeździ i dziś była akurat w stajni mnie zapraszała, ale raz ze bym nie zdazyla a dwa ze nie wiem gdzie tamta stajnia... Quote
Bewarka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 I tak współczuje...i jednocześnie zazdroszcze, bo nie wiem gdzie u mnie w obrębie 40 km takie coś się organizuje :roll: Quote
goldenka245 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Z tego co wiem to tak niedaleko mnie to w Zawoji był :P Quote
Mi. Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='Rinuś'] [I][B]a ja przeżyłam dzisiejszą jazdę na maszynie do zabijania :evil_lol: mi nic nie jest ale mój Lider prawie odgryzł dupsko innemu koniowi :evil_lol::evil_lol: takiego wściekłego to ja go dawno nie widziałam :crazyeye: dobrze że dałam radę go zatrzymać bo byłoby ciężko...[/B][/I][/quote] [B]hihihi:evil_lol:[/B] [quote name='Justys95']Mi jakoś też nie do śmiechu...:roll:[/quote] [B]bo sie nie znasz:eviltong:nie jestes w temacie:evil_lol:[/B] Quote
Bewarka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Już jestem, już jestem! :D ale...o czym wy mówicie? :evil_lol: A i jeszcze Basia, dlaczego więc nie pojechałaś? Nie pozwolili ci czy nie miałać czasu? :cool3: Quote
Mi. Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='Justys95']Już jestem, już jestem! :D ale...o czym wy mówicie? :evil_lol: A i jeszcze Basia, dlaczego więc nie pojechałaś? Nie pozwolili ci czy nie miałać czasu? :cool3:[/quote] [B]czytaj ze zrozumieniem:eviltong:[/B] [QUOTE]ale raz ze bym nie zdazyla a dwa ze nie wiem gdzie tamta stajnia...[/QUOTE] Quote
basia bonnie Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Mi. dzięki za wyręczenie ;) justyś, czytaj dokładnie :eviltong: ;) Quote
Dorkaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 A ja dzisiaj na jeździe rozmawialam z właścicielką stajni i prawdopodobnie od listopada będę w klubieeee :) Quote
Recommended Posts