amelka0 Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Aniu,ten mój Koksik z Twojego podpisu to nawet podobny do Gucia,ale tylko wizualnie,charaktery trochę inne.Koksik też jest kochany,czułyale widać,że po złych przejściach,był kiedyś bity,teraz więc nie pozwoli sobie "napluć w kaszę"potrafi bronić swego. Natomiast [B]Guciu to taki poczciwy Piesek,baaaaaardzo ufny w stosunku do wszystkich,baaaardzo przyjacielski,widać że w ogóle kocha życie:ludzi,psy,koty,z każdym by się chciał bawić.To po prostu Anioł a nie pies[/B]:loveu:,pozwala zrobić ze sobą wszystko,odebrać jedzenie i zajrzeć....dosłownie wszędzie....Wiem,że to brzmi nieprawdopodobnie,bo rzadko sie spotyka psa o tak kryształowym charakterze,a to samo niedawno pisałam o Bursztynce,ale właśnie on i Bursztynka,mają takie same prawie charaktery.Z tą różnicą,że Bursztynka bawi się z ludźmi,ze zwierzętami,ale nie umie(mimo młodego wieku)sama z sobą,natomiast Guciu,choć parę lat starszy,umie się pięknie sam bawić,zabawki ,które ode mnie dostaje lub od Pań z tymczasu,starczają na jeden dzień,no i jest specem od rozprawiania się z klapkami-nie jeden już tam poszedł,co oczywiście Wspaniałe Dziewczyny Mu wybaczają,a nawet kupują nowe.....skoro tak bardzo lubi....Mówią,że wiele psów widziały,ale takiego jeszcze nie,że nawet te u ich rodziców w ich domach,nie są tak wspaniałe,a[B] Gutosław(jak Go nazywają)jest po prostu CUDOWNY:loveu:.[/B] Quote
Szyszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Fantastyczny pies!!!! Wiedziałam!:loveu: Quote
justine. Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Guciowi sie poszczescilo, nawet jesli to tymczas to ma niebo na ziemii :) teraz staramy sie pomoc Meli! moze dacie rade pomoc? dziewczyny bardzo prosimy o pomoc w zbieraniu na transport dla tej suni z naszego schroniska, jest juz 4 lata w schroniska to jej jedyna szansa!! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86131[/URL] Quote
desdemona Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 pewnie, ze mu sie poszczescilo:) lepszy tymczas, niz schronisko i to bez porownania:) Quote
kiniaczeq Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Gutek czeka.......................... Quote
sacred PIRANHA Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Guciu idziesz z nocnym markiem na spacer??? chodz!!! Quote
Szyszka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Guciu o poranku też przypomina, że szuka domku na stałe. Quote
grinajs Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Guciorku zabieram ciebie na wieczorne obwąchiwanko i obsikiwanko mojego osiedla;) Quote
Szyszka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ech, żeby móc tak zabrać cie na prawdziwy spacerek Quote
kiniaczeq Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 szuka szuka domu... wierzymy ze znajdzie! Quote
Jagoda1 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75425"][IMG]http://img143.imageshack.us/img143/2493/mniejszybaner2uy8.jpg[/IMG][/URL] Uroczy Gutek szuka przyjaciela... Quote
desdemona Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 musi w koncu znalezc domek:) nie ma innej opcji:) Quote
amelka0 Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 No,parę dni mnie nie było,ale już wróciłam,dzięki Cioteczki za odwiedzanie Gucia i za wirtualne spacerki:lol:. Niki-Lidzia,z Ciebie to faktycznie nocny Marek;)kiedy Ty śpisz?? Quote
sacred PIRANHA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='amelka0'] Niki-Lidzia,z Ciebie to faktycznie nocny Marek;)kiedy Ty śpisz??[/quote] ja??...hmm...ja nie spie:diabloti: [quote name='Szyszka']I Guciol znów się pokazuje.[/quote] pewnie ze sie pokazuje:loveu:...i w nocy ze mna tez sie jeszcze nie raz pokaze:cool1: Quote
sacred PIRANHA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 no dobra Guciu...idziemy na nocny spacerek po domek!!!!!!!!!! Quote
starlet1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Guciu, cioteczki jeszcze nie śpią. A ty przez sen skacz do góry. :multi: Hooop!!! Quote
Recommended Posts