Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu,ten mój Koksik z Twojego podpisu to nawet podobny do Gucia,ale tylko wizualnie,charaktery trochę inne.Koksik też jest kochany,czułyale widać,że po złych przejściach,był kiedyś bity,teraz więc nie pozwoli sobie "napluć w kaszę"potrafi bronić swego.
Natomiast [B]Guciu to taki poczciwy Piesek,baaaaaardzo ufny w stosunku do wszystkich,baaaardzo przyjacielski,widać że w ogóle kocha życie:ludzi,psy,koty,z każdym by się chciał bawić.To po prostu Anioł a nie pies[/B]:loveu:,pozwala zrobić ze sobą wszystko,odebrać jedzenie i zajrzeć....dosłownie wszędzie....Wiem,że to brzmi nieprawdopodobnie,bo rzadko sie spotyka psa o tak kryształowym charakterze,a to samo niedawno pisałam o Bursztynce,ale właśnie on i Bursztynka,mają takie same prawie charaktery.Z tą różnicą,że Bursztynka bawi się z ludźmi,ze zwierzętami,ale nie umie(mimo młodego wieku)sama z sobą,natomiast Guciu,choć parę lat starszy,umie się pięknie sam bawić,zabawki ,które ode mnie dostaje lub od Pań z tymczasu,starczają na jeden dzień,no i jest specem od rozprawiania się z klapkami-nie jeden już tam poszedł,co oczywiście Wspaniałe Dziewczyny Mu wybaczają,a nawet kupują nowe.....skoro tak bardzo lubi....Mówią,że wiele psów widziały,ale takiego jeszcze nie,że nawet te u ich rodziców w ich domach,nie są tak wspaniałe,a[B] Gutosław(jak Go nazywają)jest po prostu CUDOWNY:loveu:.[/B]

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Guciowi sie poszczescilo, nawet jesli to tymczas to ma niebo na ziemii :)

teraz staramy sie pomoc Meli! moze dacie rade pomoc?
dziewczyny bardzo prosimy o pomoc w zbieraniu na transport dla tej suni z naszego schroniska, jest juz 4 lata w schroniska to jej jedyna szansa!!
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86131[/URL]

Posted

No,parę dni mnie nie było,ale już wróciłam,dzięki Cioteczki za odwiedzanie Gucia i za wirtualne spacerki:lol:.
Niki-Lidzia,z Ciebie to faktycznie nocny Marek;)kiedy Ty śpisz??

Posted

[quote name='amelka0']
Niki-Lidzia,z Ciebie to faktycznie nocny Marek;)kiedy Ty śpisz??[/quote]
ja??...hmm...ja nie spie:diabloti:

[quote name='Szyszka']I Guciol znów się pokazuje.[/quote]
pewnie ze sie pokazuje:loveu:...i w nocy ze mna tez sie jeszcze nie raz pokaze:cool1: