Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mulinka']a może poproście pajunię, żeby umieściła Gucia na niemieckich stronach adopcyjnych, może udałoby się znaleźć mu dom w Niemczech ?[/QUOTE]
a jak sprawdzimy później czy dom jest dobry? przecież Niemcy są daleko do takiego sprawdzenia osoby, nie możemy nbyle komu go dać..

Posted

Czemu nikt nie chce tego smutnego,zrezygnowanego Pieska:-(:-(:-(:-(??
Ażebyście widziały jak wtedy gdy był tylko z Żółtym,jak Żółty jadł i nie widział to Gucio podszedł i rękę moją tak słodko polizał.
A teraz jak jest ich już czworo,to sie bardzo boi aby się nie narazić reszcie i jak Go wołam to...ucieka do budy.......:-(:-(

Posted

Ale niewiele osób już tu zagląda:-(:-(
Widziałam dziś Gucia,był akrat przy kratach jak przyszłam,polizał mnie szybko,taki kochany Piak:loveu::loveu:Ale szybko uciekł,bo tam już pozostała trójka psó,które nad nim dominują podchodziła....A Guciu schował się jak zawsze szybciutko do budy i juz nie wychodził,choć długo wołałam:-(:-(
On się ich boi,dlatego woli sie wycofać.....
Tak chciałabym Mu znaleźć DOM,ale czy jeszcze zdąże??On jest w swojej klatce najdłużej,nie muszę mówić czym to grozi........:cool1::-(