Puchatek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Szyszka']A co tu się tak anglojęzycznie zrobiło?[/quote] Gucio, zu erste zeite gehen ... :evil_lol: Quote
Szyszka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Puchatek']Gucio, zu erste zeite gehen ... :evil_lol:[/quote] Ja się zastrzelę. Teraz po niemiecku. :evil_lol: Quote
Puchatek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Gucio dawaj paszoł na pierwuju stranicu Łacińskimi to jednak nie ten efekt :evil_lol: Quote
mulinka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 a może poproście pajunię, żeby umieściła Gucia na niemieckich stronach adopcyjnych, może udałoby się znaleźć mu dom w Niemczech ? Quote
epe Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 No i to jest pomysł!! Może akurat się uda? Quote
kiniaczeq Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='mulinka']a może poproście pajunię, żeby umieściła Gucia na niemieckich stronach adopcyjnych, może udałoby się znaleźć mu dom w Niemczech ?[/QUOTE] a jak sprawdzimy później czy dom jest dobry? przecież Niemcy są daleko do takiego sprawdzenia osoby, nie możemy nbyle komu go dać.. Quote
Szyszka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Są osoby, fundacje, które pośredniczą w takich adopcjach i sprawdzają domki. Quote
desdemona Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 z tego co slyszalam, to rzeczywiscie sa tam fundacje. Quote
MaxSta Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Myślę że ogłaszanie Gucia gdzie się da chodzi mi o Niemcy to dobry pomysł, Gucio chociaż jest psem polskim to się nauczy niemieckiego. Quote
Szyszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Widzę, że parę osób włada tu kilkoma językami:evil_lol: , więc będą mogli wyszkolić Gutka. :evil_lol: Quote
grinajs Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 herr Gustaw..komm zur mir nach spazieren bitte:cool3: (z niemca miaąłm trójczynę,ale nawet po "kali jesć,kali pić" sie człek dogada:evil_lol: hihi) Quote
Szyszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 No widziecie. Jak pięknie. :evil_lol: Quote
kiniaczeq Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 aha no to jak dom będzie sprawdzony no to ok :cool3: Quote
amelka0 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Czemu nikt nie chce tego smutnego,zrezygnowanego Pieska:-(:-(:-(:-(?? Ażebyście widziały jak wtedy gdy był tylko z Żółtym,jak Żółty jadł i nie widział to Gucio podszedł i rękę moją tak słodko polizał. A teraz jak jest ich już czworo,to sie bardzo boi aby się nie narazić reszcie i jak Go wołam to...ucieka do budy.......:-(:-( Quote
amelka0 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Ale niewiele osób już tu zagląda:-(:-( Widziałam dziś Gucia,był akrat przy kratach jak przyszłam,polizał mnie szybko,taki kochany Piak:loveu::loveu:Ale szybko uciekł,bo tam już pozostała trójka psó,które nad nim dominują podchodziła....A Guciu schował się jak zawsze szybciutko do budy i juz nie wychodził,choć długo wołałam:-(:-( On się ich boi,dlatego woli sie wycofać..... Tak chciałabym Mu znaleźć DOM,ale czy jeszcze zdąże??On jest w swojej klatce najdłużej,nie muszę mówić czym to grozi........:cool1::-( Quote
kiniaczeq Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 cholera jasna musimy mu znaleść dom :-( :-( :-( :-( :-( Quote
grinajs Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 domku gdzie jestes??????????????????????? Quote
Recommended Posts