Guest Malgosia30 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 to straszne to co dzieje w naszych schroniskach - w innych krajach uznaja takie traktowanie jako naruszenie praw zwierzat - okrucienstwo:angryy: czy jest szansa na zoorganizowanie zbiorki dla Gucia???? Quote
Puchatek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='Malgosia30']to straszne to co dzieje w naszych schroniskach - w innych krajach uznaja takie traktowanie jako naruszenie praw zwierzat - okrucienstwo:angryy: [/quote] A w jeszcze innych krajach niejeden pies chciałby się znaleźć w takim naszym schronisku. Wszystko jest względne. Co oczywiście wcale nas nie rozgrzesza natomiast pokazuje smutną rzeczywistość panującą na tej planecie. :shake: Quote
Guest Malgosia30 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 zgadzam sie - zwlaszcza te biedaki ktore trafiaja na tzw 'badania, eksperymenty, testowanie produktow, rzezni (np Chiny, Korea, i Filipiny), itd...... ':placz: po prostu chore to co sie dzieje w 21 wieku - jakis straszny koszmar:shake: Quote
desdemona Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 to co tam sie dzieje, to juz ludzkie pojecie przechodzi... po prostu brak slow. Quote
Szyszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Z tą zbiórka możemy spróbować, na Lolka się udało to może i tu sie uda. Amelko jak myślisz? Quote
amelka0 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Szyszko,będziemy próbować,ale najpierw nie ukrywam,że trzeba ten hotelik poznać,wybadać. Ale najlepszy byłby płatny tymczas............ Quote
Jagoda1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Guciu, tak mi przykro,że nic nie mogę zrobić...:-( Quote
Guest Malgosia30 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [I]moze teraz lolusiowy sie uda szybko domek znalezc i gucio bedzie nastepny w kolejce??? jak sie on teraz czuje?[/I] [I]w polsce jest okolo 40 mln ludzi - musi byc gdzies dla niego domek.[/I] [I]ja osobiscie ma 5 psow i kotek, moja ciocia ma 3 koty i 1 psa itd...[/I] [I]jak bym miala mniej to chetnie bym go wziela :-( [/I] Quote
Szyszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Pewnie, że domek musi się znaleźć, i dla Lolka i dla Gutka. Bardzo w to wierzymy inaczej nie miałoby to sensu. :loveu: Quote
rotek_ Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 pies w nowym domu b. szybko odzyskuje chęć życia... oby i to spotkało gucia Quote
Jagoda1 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Gucio, mądry, zrównowazony piesio szuka nadal domu... Quote
desdemona Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='rotek_']pies w nowym domu b. szybko odzyskuje chęć życia... oby i to spotkało gucia[/quote]to prawda. pies w domku nawet tymczasowym odzyskuje chec do zycia. Quote
epe Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 But when? Chciałam tylko krótko spytać,ale musze wpisac 10 znaków! Quote
Szyszka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 A co tu się tak anglojęzycznie zrobiło? Quote
Recommended Posts