modliszka84 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 troche sie skomplikowała sprawa. Ta fundacja która do nas przyjeżdża jest juz w stałym kontakcie z ludzmi od dobermanów, Borys miałby byc zabrany. Ale pojawiła sie obawa, ze Borys nie zgodzi z innymi psami, bo ta rodzina która go chce ma 2 dobermany już. Pracownicy w schronisku pamiętają, że jak Borys był u nas pierwszy raz to strasznie sie pogryzł z jakims psem, musiał byc wiec izolowany. Jest teraz obawa, czy zgodzi się z tymi psami mieszkającymi juz w tym domu. Jesli jednak podejmą ryzyko, to pojedzie do domu 11 sierpnia. Terminu operacji jeszcze nie znam :roll: bo wet jest na urlopie :cool1: Quote
dzodzo Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 świeże zdjęcia śzczęsliwego Boryska na wczorajszym spacerku:loveu: on jest świetny i grzecznie chodzi na smyczy, super pies po prostu Quote
modliszka84 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Borys został wczoraj sprawdzony pod kątem zachowania wobec innych psów. Wpuszczono go do boksu z labradorką - totalna olewka ;) Takze Borysek grzeczny, przynajmniej wobec dam :evil_lol: Quote
Madzik77 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Chyba wszyscy zapomnieli o tobie!! PODBIJAM!! Quote
Madzik77 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 PODNOSZE !! Moze ktos da ci domek przed zimą!! Quote
Madzik77 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Dobku kurcze czy naprawde czeka cie TM w schronie? Quote
Madzik77 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 i do tego wszyscy zapomnieli o tobie ;( Quote
karusiap Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 a Borysek nie mial jechac do niemiec?faktycznie pusto tu:( Quote
dzodzo Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Borysek już miał dwa razy jechać do Niemiec ale nie wyszło...a to taki fajny pieso:shake: Quote
modliszka84 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Borysek teraz siedzi w boksie z Lolą bez oka i czeka na domek... Quote
modliszka84 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='dzodzo']Borysek już miał dwa razy jechać do Niemiec ale nie wyszło...a to taki fajny pieso:shake: ale wyjdzie tym razem :cool3: właśnie Kasia mi napisała tą rewelacyjną wiadomość :multi: BORYSEK JEDZIE DO NIEMIEC TERAZ 20.10.!!!!!!! Znalazł sie tymczas dla niego :laola: aaale bedzie transport :O Quote
dzodzo Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ale super!!!to tak sympatyczny pies i zasluguje na coś lepszego niz schron na emeryturze:lol: Quote
Madzik77 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Baaaardzo si eciesze razem z WAMI! DObrze ze go wyszperałam i zaczełam podbijac! Wszyscy sobie przypomnieli tego spokojnego kochanego emeryta i jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedzie do lepszego zycia! Juz nie moge doczekać sie fotek z nowego domu! Quote
Madzik77 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Nieee Juz pojechał O 15 chyba juz niemcy mieli go przejac... Wiec jzu chyba "przepakowany" i jedzie drugim transportem do granicy.... Quote
modliszka84 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Dobermany jadą jutro czyli w sobotę :p W Gorzowie Wlkp o 12 odbierają je Niemcy. Quote
dzodzo Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 oba pabianickie miśki były bardzo grzeczne, zero problemów, podróżowały w transporterach.Amadeo(ten od pijaka)był cichy jak myszka, psa nie było po prostu, zero agresji, potem troszke zaczepiał Borysa-koledzy z podwórka w końcu:cool3: tu Amadeo w pozie wystawowej: fotek Boryska nie mam , bo trzymałąm go na smyczy ale będą bo robił drugi paparazzi:) szczerze mówiać prawie się poryczałam bo Borys cos czuł i był niespokojny, przytulał sie do mnie, patrzył w oczy jakby pytał co sie dzieje i dawał mi łapę prosząco....musiałam go wepchnąc do kontenerka niemców na siłe, tak się zapierał.Kochany Borysek:oops: Ale wiecie co, pojechał od razu do nowego domu!!!!!do Hamburga, dom z drugim psem, starsi państwo-bądź grzeczny Borysku!!!!!!! Amadeo pojechał na DT, jechał w inny region Niemiec drugim busem. Popielaty dzieciak z Pabianic gdzieś mi umknąl i nie mam zdjęc ale był grzeczny i łasił sie do ludzi, próbował się bawić z psami, jechał sobie w szoferce busa i wszytsko ok;) znalazłam jeszcze kilka ujęc Amadeo na pamiatkę: spotkanie nos w nos z Babitem: jeszcze Amadeo: powodzenia pieski!!!!! Quote
Madzik77 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 POWODZENIA Serce mnienormalnie boli z emiocji Teraz z zapartym tchem bede czekac na wiesci z nowych domkow. Quote
Madzik77 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Niewiasta_21']Borys: Państwo pisza: Borys jest przekochany i tylko jak coś zrozumie, to zaraz to słucha i wykonuje! Ja czasami sądze, że on am bardzo dobre wychowanie: chodzi wspaniale na smyczy, nie odchodzi od nas na krok, nawet jak sie go spuści ze smyczy i zawoła-momentalnie przychodzi! Z moimi psami-wszystko jedno czy duże czy małe, kastrowane czy nie- rozumie się wspaniale, do dnia dzisiejszego nie mieliśmy z nim rzadnego kłopotu. Borys jest bardzo zdrowy, przeszedł wszystkie badania bez problemów. To jest naprawde świetny towarzysz! " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> :loveu::loveu::lol: Quote
dzodzo Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 a teraz uwaga!!!!!Borysek po kolejnej operacji oczu czuje sie świetnie i takiej chałupki pilnuje;) jak się dobrze wpatrzec to w trawie leży taka zmiętolona kaczka-zabawka:loveu: Quote
Madzik77 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Buziaki Dla Borysa I Nowych Włascicieli!! Quote
Recommended Posts