ulvhedinn Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 To właściwie szczeniak. Ma może 8, może 9 miesięcy... Wygląda zupełnie jak szakal płaszczowy;) i jest małą dzikuską... Nie ma w niej agresji za grosz, ale boi się okropnie. Zachęcona podchodzi do wyciągniętej dłoni, z lubością poddaje się pieszczotom, po to, żeby przy pierwszym gwałtowniejszym ruchu umknąć jednym skokiem... Żeby nie przepsienie i szykujący się szpital... echchchc.... Quote
Koperek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Boże, powtórka mojej Bony...:crazyeye: :-( A który to boks?? Quote
ulvhedinn Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Dokładnie to Aga pewnie będzie wiedzieć, ale ona siedzi w tych z tyłu, gdzie są małe psy... Nie masz pojęcia, jak mnie gryzie... Quote
Koperek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Jutro będę w schronie- może uda mi się zobaczyć malutką... Quote
ulvhedinn Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Gdzie jesteś miłośniku dzikości? :multi: Quote
akucha Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ona jest dzikim szczeniakiem, czy tak jej sie ludzie dali we znaki? Śliczna mała, ech... Quote
ulvhedinn Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Nie wiadomo, ale ja osobiście stawiam na dzikuska;) Z tym, że ona chce być z człowiekiem, tylko się boi. Myślę, że trochę pracy, podbudownie zaufania i to będzie naprawdę fajny pies:cool3: A efektowna jest niesamowicie, w boksie to się nie rzuca w oczy, ale wyobraźcie sobie iść z takim cudem na smyczy... wszyscy pękną z zazdrości:eviltong: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Piękna "kojocica" szuka cierpliwego opiekuna.. na dobre i złe.. Quote
Koperek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jakoś tak mi sie robi ostatnio, że jak przekroczę bramę schroniska to od razu wiem, że wszystkiego nie załatwię:cool1: i tak się rzeczywiście dzieje- CZAS JEST W TYM WYPADKU MOIM WROGIEM!:angryy: Dzikuska będzie musiala poczekać do wtorku na odwiedziny Niezorganizowanej Ciotki...:roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 W górę piękna panieneczko, niech ktoś ci pomoże.. Quote
ulvhedinn Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Eczoraj musiałam dość długo wypwtrywać piekniej- siedziała schowana w budzie po koniuszek nosa:-( W taki sposób nie ma szans na wypatrzenie:placz: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 W poniedziałek do Schronu podjadę, to może uda się ją na jakiś spacerek namówić.. Quote
ulvhedinn Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Szakalka poszła dziś przy nas do nowego domu... mam nadiję ż eise sprawdzi i że nowi właściciele dadzą sobie radę z jej dzikością;) Chociaż dziś była już bardziej ufna:lol: Quote
Recommended Posts