Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siedzę sobie spokojnie w pracy i konwersuję przez FB z TZ'tem. Akurat jechał z naszym kotem do lecznicy. A on mi na to: -Ale numer, właśnie wysłuchałem dziś historii o tym, że jakieś babsko przyniosło dziś rano do lecznicy podrostka labradora i zażądało uśpienia, bo psiak/sunia ma biegunkę. Ja na to bardziej zaniepokojna niż ubawiona: -No i co z tym psem? Mój TŻ -A nic pogonili ją i odebrali psa, a także zawiadomili chyba straż miejską? A pies pewnie po leczeniu do schronu. Szkoda go. No szkoda. 20 minut póżniej, TŻ dzwoni. -A może weźmiemy psinę na DT? Szkoda takiego psa oddawać na zmarnowanie. Oczywiście jak lecznica się zgodzi... Co mam powiedzieć, weźmiemy. Zobaczymy co weci powiedzą...

edit: nowa dogo nie daje rady z formatowaniem postów! :madgo:  Więc sorka za nieczytelnośc...

Posted

Tak, dokładnie z tego powodu. I ponoć babsko domagało się wręcz tego. A pies...Jak dziś zdążę to filmik wrzucę. Psina przeraźliwie chuda i kochająca cąły świat...