Madie Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Siedzę sobie spokojnie w pracy i konwersuję przez FB z TZ'tem. Akurat jechał z naszym kotem do lecznicy. A on mi na to: -Ale numer, właśnie wysłuchałem dziś historii o tym, że jakieś babsko przyniosło dziś rano do lecznicy podrostka labradora i zażądało uśpienia, bo psiak/sunia ma biegunkę. Ja na to bardziej zaniepokojna niż ubawiona: -No i co z tym psem? Mój TŻ -A nic pogonili ją i odebrali psa, a także zawiadomili chyba straż miejską? A pies pewnie po leczeniu do schronu. Szkoda go. No szkoda. 20 minut póżniej, TŻ dzwoni. -A może weźmiemy psinę na DT? Szkoda takiego psa oddawać na zmarnowanie. Oczywiście jak lecznica się zgodzi... Co mam powiedzieć, weźmiemy. Zobaczymy co weci powiedzą... edit: nowa dogo nie daje rady z formatowaniem postów! :madgo: Więc sorka za nieczytelnośc... Quote
Madie Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Nad psiną przejęłą opiekę Mazowiecka Fundacja Opieki nad Zwierzętami. moj tz nagral filmik, wrzuce pozniej:) Quote
Madie Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Tak, dokładnie z tego powodu. I ponoć babsko domagało się wręcz tego. A pies...Jak dziś zdążę to filmik wrzucę. Psina przeraźliwie chuda i kochająca cąły świat... Quote
malagos Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Ojej, to czekamy na filmik :) Swoja drogą, ciekawe, skad ta biegunka, i jak długo trwa?... Quote
Madie Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Nie mam pojęcia, jak już pisałam nad psiną przejęłą opiekę Mazowiecka Fundacja Opieki nad Zwierzętami. A oto filmik: http://pl.tinypic.com/r/15exr0m/8 kurde...nic nie słychać...spróbuję w HD przesłać, może coś pójdzie... Quote
Madie Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 A nie, po prostu koty przegryzły mi kabel... Quote
Recommended Posts