Scheila Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ja myślę,że mogą być dwie przyczyny.Trochę więcej ruchu i zrobiły się zakwasy.Scheila tak miała bardzo długo.Po rocznym pobycie w klatce nawet krótki spacer powodował bolesne skurcze.Inna rzecz to częste zmiany pogody i wychodzi złe traktowanie-reumatyzm albo zwyrodnienie stawów.Gosia Rendi dostała od swojego weta świetny preparat regenerujący chrząstkę.Jak lekarz wróci z urlopu to mi go kupi.Poproszę ją żeby kupiła więcej to Ci przyślę.Rendi biega po tym preparacie jak"nowa"a miała bardzo poważne problemy z chodzeniem. Quote
muka1 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 na chwilę obecną Roko ma się dobrze ,w pon wizyta u veta. Quote
marillka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='maciaszek']I oby zostało już dobrze ![/quote] o tak, żeby zostało dobrze Quote
Folen Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Trzymajcie się z Rokim, będzie dobrze, musi być.. Quote
muka1 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Byliśmy dzis z Rokim na zastrzyku p/zapalnym.Jakos poszło.Jak do tej pory pies śpi w nocy bez bólu.Ma sie chyba lepiej ,bo zaparł się i chce koniecznie złapać mojego kota !!!!!(zgroza !)To taki drobny łobuz.W kuchni zachowuje sie jak odkurzacz i dzis o wiadro ze śmieciami była bójka .On jest ciągle nie najedzony pcha się nawet nie do swojej michy.Gdy my siadamy do stołu to trzeba psa "izolować".Nie da zjesc i oczywiście moja sunia nie popuści aby ktos jeszcze poza nią żebrał.Jestem tym trochę zmęczona.Gdy wychodzę a on to zobaczy zaczyna jazgot albo jeszcze gorzej :bierze się za furtkę!!!Dolna poprzeczka jest pogryziona i to mocno!Roki był grzeczniejszy na początku.Teraz dupka odżyła i wychodzi charakterek... Quote
muka1 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 I jeszcze jedna wiadomośc :Roko zostaje w domu tymczasowym! Dziękujemy Maciaszkowi za uratowanie Rokowego życia. Quote
florida_blue Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 gosiu odezwij sie na gg do mnie- dzisiaj dzwonili panstwo Quote
muka1 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 bardzo prosze o zlikwidowanie allegro i innych ogloszen ,bo nawet nie wiem gdzie i co.Dziękuję Quote
maciaszek Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='muka1']I jeszcze jedna wiadomośc :Roko zostaje w domu tymczasowym! Dziękujemy Maciaszkowi za uratowanie Rokowego życia.[/quote] Naprawdę ???? Mąż w końcu uległ ??? (dziękujemy mężowi !!!!) Mogę zmieniać tytuł i prosić o przeniesienie wątku ??? :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A mnie nie masz za co dziękować :oops: :oops: :oops:. Naprawdę. Quote
Diana S Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='muka1']bardzo prosze o zlikwidowanie allegro i innych ogloszen ,bo nawet nie wiem gdzie i co.Dziękuję[/quote] [B]muka[/B] Roki zostaje u Ciebie?! Quote
muka1 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 tak poproszę o przeniesienie wątku.Mąż został postawiony ...pod ścianą!!!! Quote
muka1 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 tak poproszę o przeniesienie wątku.Mąż został postawiony ...pod ścianą!!!! Quote
Diana S Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Swietna wiadomosc!!!:loveu::loveu::multi::multi: Quote
Figu Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Hurra!! :bigcool::Cool!::bigcool:Muka jesteś wielka!:iloveyou: Super!:sweetCyb::sweetCyb: Ucałuj męża ode mnie!! :buzi: Quote
marillka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 HURRA :) :bigcool::Cool!::bigcool:Dziękuję ci ogromnie :) :) Quote
Folen Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Wiedziałam, że tak będzie ;) Dziękujemy za serce dla psiaka i szczęśliwej wspólnej drogi z Rokim :multi: Quote
muka1 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 I ja Wam wszystkim dziękuję za słowa wsparcia, otuchy i optymizmu.!Chyba jedynie moja Ballu ma "krzywą " minkę.... Quote
bea_m Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 A co zrobiliście że TZ się zgodził? Długo stał pod tą ścianą? Quote
Diana S Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='muka1']I ja Wam wszystkim dziękuję za słowa wsparcia, otuchy i optymizmu.!Chyba jedynie moja Ballu ma "krzywą " minkę....[/quote] Ale jaka ma "szczesliwa minke" Roki ze u Was zostaje...:loveu: Balla sie przyzwyczai predzej czy pozniej... Quote
muka1 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Mężowi dawkowałam wiadomośc o pozostaniu Rokiego.Coś tam krzywo patrzył i nawet protestował ale ja w takich przypadkach jestem głucha i ślepa!!!!!I on dobrze wiedział ,że to juz postanowione...no i oczywiscie wspólne spacery,wykorzystałam tez sąsiadów (ciiiii)...jednym slowem starałam się i tyle! A Roki ? Roki robi się trochę dominant ale pewnie na widok byłych włascicieli szalałby...No cóż....Zobaczymy za parę m-cy Quote
Ulaa Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: jak wspaniale!!!! Nikt lepiej by się nim nie zaopiekował :loveu: Quote
Recommended Posts