Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znaleziony dziś w Zielonce, w kolczatce i czarnym kagańcu. :-( Nie mamy domu tymczasowego - ludzie boją się agresywnej rasy. :shake: Piesek podobno "pogonił" 2 psy i podciął listonoszkę. :-(
Ogólnie sprawia wrazenie łagodnego, daje sie głaskać, nie wykazuje żadnej agresji, ale też bez większych emocji...
Wygląda na typowo "zgubionego", :-( chociaż mocno zastanawia nas, do jakich celów ktoś tak chował (jest agresywny do psów) tego psiaka. :shake:

Posted

Oglos go na forum bullterierow: forum.bullterier.pl lub bullterier.pl. Czy ma tatuaz? To moze byc kogos z forumowiczow, komu sie zgubil.

Posted

doddy napisał(a):
Szkoda, że nikt nam nie powiedział wcześniej o bullku...

Ja nie wiedziałam wcześniej, że Ciebie zawiadamiać :oops: ale widzę, że i tak to był problem na już i kiedy dostałam materiały do wstawienia to decyzję trzeba było podejmować natychmiast. :cool3: Może można go wyciągnąć??

Posted

No to super jak coś się kroi. Do mnie dzwoniła jedna dziewczyna ale odpadła w przedbiegach ;) Możemy w razie co wykastrować psiaka na nasz koszt ;) Taki młody psiak a taki los go spotkał...

Posted

Okazało się, że psiak ma na imię Sako. Sako pojechał dzisiaj do domku :roll: i trzymajmy kciuki, aby okazał się domkiem na zawsze :lol:

:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

_beatka_ napisał(a):
sako?
czyli wlaściciel się znalazl?:cool3:

Właściciel musiał go oddać a drugi już nie był zainteresowany nim, nawet go nie szukał :shake:
Teraz Sako ma nowy domek :lol: Trzymajmy kciuki aby nowy domek był kochający i taki na zawsze :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: