Anusia & Alutka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Fajny wzór ma. Nom :loveu: Madzka serwer znowu jest bazi wiec ja idem sem. Dobranoc :bye: Quote
Aga76 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Cześć, dobły :cool1: cena zabójcza, ale fajne cacko Quote
Kasia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Dzień dobry. Przyszłam z poranną kawusią i pyszną drożdżówką ze śliwkami :loveu: Quote
tigrunia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Dzień dobry .. ja pracuję w cukierni więc stawiam ciacha dla wszystkich !! :facelick::sabber: Quote
Anusia & Alutka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Mona4']dobry wieczer:lol: Dobry wieczor Mona ;) [quote name='Aga76']Cześć, dobły :cool1: cena zabójcza, ale fajne cacko Dobry dzien! Trza wystosowac apel do ksiecia z bajki, co by taki ze soba zabral, jak juz bedzie sie do mię wybieral hi hi. [quote name='fidelek2']Dzień dobry. Przyszłam z poranną kawusią i pyszną drożdżówką ze śliwkami :loveu: Czesc :grins: Ja dzisiaj mam kawusie i rogaliki z sezamem i serkiem w srodeczku. [quote name='tigrunia']Dzień dobry .. ja pracuję w cukierni więc stawiam ciacha dla wszystkich !! :facelick::sabber: Dzien dobry :loveu: Fidlasta slyszysz?? Ti co bierzem? Tone paczkow z marmelada? :megagrin: Quote
tigrunia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 No już myślałam , ze chętnych nie będzie :crazyeye: Quote
Anusia & Alutka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Na to bym nie liczyla. My jestesmy jak takie poranno-cistaeczkowe potwory Quote
Anusia & Alutka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Aga76 napisał(a):Ja kce z panem śliwkiem !!! Moze byc problem, bo sliwka to Pani :hmmmm: Quote
Aga76 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ja kce mesnkiego ślifka, buuu - no takie mam marzenie poranne hihihi Quote
Anusia & Alutka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Aga76 napisał(a):Ja kce mesnkiego ślifka, buuu - no takie mam marzenie poranne Ja nie wiem no. Ten mezczyzna to Ci sie od kilku dni marzy... Quote
Anusia & Alutka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Idem ale wrocem zaraz znaczy sie niedlugo. Quote
Anusia & Alutka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 tigrunia napisał(a):hehe.. no to co obie panny życzą?? Jedno to juz Pani ;) To moze napoleonki i pączki i babeczki piankowe takie jak u mnie w cukierni, babke marmurkowa i piasowa i na koniec prywatnego trenera fitnes :grins: Quote
tigrunia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ale wymagania!! Zobaczę co da się zrobić, ale babeczek piankowych nie ma :( Tylko czekoladowe i kajmakowe jeśli chodzi o takie małe Quote
Anusia & Alutka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 I juz sie wykreca, no wiecie co... Normalnie musze Wam kiedys wstawic fotke tej babeczki. Nieziemska jest smakowo. Quote
Kasia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Dzien dobry :loveu: Fidlasta slyszysz?? Ti co bierzem? Tone paczkow z marmelada? :megagrin: I oponki takie tłuściutkie tyż :p [quote name='Anusia & Alutka'] Na to bym nie liczyla. My jestesmy jak takie poranno-cistaeczkowe potwory O tak. Kawusia bez poączka albo oponki albo bułeczki ze sliwką nie smakuje mi wcale! Quote
tigrunia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Hmm.. a co to oponki ?? Wianki czy co ??? Quote
Pegaza Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Cze weekendowo:p a ja se zaraz likieru poleje kokosowego bo smaka mam na niego:eviltong: a tak wogle jak nie robią zakupów to jedzą te ciastka po którym rośnie im tu i uwdzie:eviltong: łakomczuchyyyy pozdrawiamy :p Quote
Aga76 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Babeczki babeczki... Dlaczego nie ma chłopców do kupienia w cukierni? Chłoptaś czekoladowy, bananowy... Quote
madziasto4 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='PositiveThought']cześć Anno. czy wybaczysz mi mą nieobecność? czy czekałaś [SIZE="5"]wiernie? Aleś Ty Atka naiwna jeszcze :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Recommended Posts