madziasto4 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Są terierki :loveu: E, a tak w ogóle to ile Ty masz zwierzaków w posiadaniu obywatelko? :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Pegaza']widze że ostro trzymasz linie:eviltong: Cze Anusia :p[/QUOTE] E tam, poprostu mam kilka drzew przepysznych jabluszek :loveu: A wlasnie, w drzewa mi klikasz?? :mad: [quote name='madziasto4']A właśnie, a propos linii- jak tam po tej diecie??[/QUOTE] Nooo ogolnie to MŻ i jest OK. Quote
Pegaza Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Hera widac obojętna na zabawe z Alą:lol: taa w krolestwie czyjego syfu?:razz: chyba .....ale napewno:shake: Alutki:evil_lol: faktycznie sreberko a ogon ma czarny tak jak moja hihi a teraz dawaj Twoją fotke:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='madziasto4']Są terierki :loveu: E, a tak w ogóle to ile Ty masz zwierzaków w posiadaniu obywatelko? :hmmmm:[/QUOTE] Zwierzakow czy piesów? Quote
Pegaza Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 jak mam kliknąc kiedy nie idzie:roll: Quote
madziasto4 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Zwierzakow czy piesów?[/QUOTE] O to masz coś jeszcze oprócz piesów, Kota Borysa i roztoczy?? :hmmmm: :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Pegaza']Hera widac obojętna na zabawe z Alą:lol: taa w krolestwie czyjego syfu?:razz: chyba .....ale napewno:shake: Alutki:evil_lol: faktycznie sreberko a ogon ma czarny tak jak moja hihi a teraz dawaj Twoją fotke:razz:[/QUOTE] Swojego ofkors! Nie widzicie skorek od chliba? Sreberko jak Mikus :loveu: Fotka? Jaka fotka :siara: Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='madziasto4']O to masz coś jeszcze oprócz piesów, Kota Borysa i roztoczy?? :hmmmm:[/QUOTE] No ba! Szynszylę mam :razz: A Daria Ewa niech klika a nie marudzi. Czasem nie idzie, ale pozniej juz tak. Quote
Pegaza Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Biedna Ala skorki od chleba zjada:shake: niedobra Anusia:evil_lol: normalna fota zwyczajna taka na której uwieczniona bedziesz Ty:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Pegaza']Biedna Ala skorki od chleba zjada:shake: niedobra Anusia:evil_lol: normalna fota zwyczajna taka na której uwieczniona bedziesz Ty:eviltong:[/QUOTE] Nooo biedny pies :( I obierki z zimniokow chowa na gorsze czasy... Aaaa taka fota... Quote
madziasto4 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Łaa szynszylę jeszcze.. A piesów ile? Anusia pali głupa. Quote
Pegaza Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 taa dlatego ide oglądać BB :bye: pozdrowienia dla Atki i Fidelkowej :loveu: aa Marek-Adam pozdrawia was ;) papapa Quote
madziasto4 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Pegaza'] aa Marek-Adam pozdrawia was ;) papapa[/QUOTE] Słyszałaś Anusia?? Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='madziasto4']Łaa szynszylę jeszcze.. A piesów ile? [B]Anusia pali głupa.[/B][/QUOTE] No szynszyle, wlasnie Ala z nim biegala i pozniej byl straszny placz jak Szyszek wrocil do swojej klatki. Piesow to bedzie :hmmmm: 5 Nie rozumiem o co Ci chodzi... :shake: [quote name='Pegaza']taa dlatego ide oglądać BB :bye: pozdrowienia dla Atki i Fidelkowej :loveu: aa Marek-Adam pozdrawia was ;) papapa[/QUOTE] BB no wymyslila... Ja na serial ide. :bye: I mizianko dla Marka Adama he he :evil_lol: Pozniej byde. Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='madziasto4']Słyszałaś Anusia??[/QUOTE] A co mialam nie slyszec??? Moze i okulary nosze, ale sluch mam swietny :cool1: Quote
madziasto4 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No szynszyle, wlasnie Ala z nim biegala i pozniej byl straszny placz jak Szyszek wrocil do swojej klatki. Piesow to bedzie :hmmmm: 5 Nie rozumiem o co Ci chodzi... :shake:[/QUOTE] Pińc aż?? :loveu: Oo, znowu pali głupa. Quote
Kasia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Cześć :loveu: Se przylizłam to se reszta pojszła. Quote
PositiveThought Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 cześć szynszyle koto-psy, jest tu ktoo? Quote
Kasia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ni ma...:shake: wszyscy gdzieś sie pochowali. Quote
PositiveThought Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 no pewnie. przyszłam ja to uciekają. Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='madziasto4']Pińc aż?? :loveu: Oo, znowu pali głupa.[/QUOTE] No ja wiem Madzka, dziesiec to nie jest... Ale pinć jest. :razz: [quote name='fidelek2']Cześć :loveu: Se przylizłam to se reszta pojszła.[/QUOTE] Cze Kasiu Fidlasta :loveu: Gdzie zes byla jak Cie nie bylo. [quote name='PositiveThought']cześć szynszyle koto-psy, jest tu ktoo?[/QUOTE] Jestem ja. [quote name='PositiveThought']no pewnie. przyszłam ja to uciekają.[/QUOTE] Przecie mowilam ze po lostach!! Jak czytasz?? :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Wieeelka prosba o glosy na Uciechow! O tutaj: [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5567&postdays=0&postorder=asc&start=0[/url] Głosowanie do 30 września. Pomoc dla Uciechowa pilnie potrzebna :loveu: Quote
PositiveThought Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 co ja czytam? siedem! głosowacing momento. Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='PositiveThought']co ja czytam? siedem! głosowacing momento.[/QUOTE] Co siedem? Zwierzakow? Roztoczy nie policzylas :roll: Quote
PositiveThought Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 siedem grzechów głównych :razz: roztocza w kurzu? Quote
Recommended Posts