madziasto4 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 No, wreszcie dałaś Alutkę.. Cholera, jakas senna atmosfera panuje ostatnio, niee? Moi też senni, o sobie nawet nie wspominam. Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Borys to spi non stop. Ala czasem cos pogryzie i idzie dalej spac. Quote
PositiveThought Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Alutcia :loveu: jejsiu-srejciu. ja się nie odchudzam, ale w domu tylko parówki. Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Pokazalam, pokazalam... Be a parowki z serem zoltym zrob. Serek na parowe i do mikrofali. Mniam. Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 I keczupik. Cholera, teraz to Ci tych parów zazdroszczę... Quote
PositiveThought Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 ta, tylko mi mikrofale Odrą przyślij.... to nie eko. piekarnik przejdzie? Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='PositiveThought']ta, tylko mi mikrofale Odrą przyślij.... to nie eko. piekarnik przejdzie?[/QUOTE] Pekarnik jeszcze lepsiejszy!! Jeno czekac trza... Quote
PositiveThought Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 dobre było. taką zapiekankę trza by było kiedyś strzelić :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='PositiveThought']dobre było. taką zapiekankę trza by było kiedyś strzelić :razz:[/QUOTE] A co w koncu jadla Atka? Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 To co, wypadałoby iść już, co?? :hmmmm: A co przepraszam Kot Borys u Ciebie robi?? :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='madziasto4']To co, wypadałoby iść już, co?? :hmmmm: A co przepraszam Kot Borys u Ciebie robi?? :hmmmm:[/QUOTE] Jak to co robi? Mieszka. To jest wlasnie czytanie ze zrozumieniem dzisiejszej mlodziezy. I bardzo dobrze ze to na mature wprowadzili :roll: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jak to co robi? Mieszka. To jest wlasnie czytanie ze zrozumieniem dzisiejszej mlodziezy. I bardzo dobrze ze to na mature wprowadzili :roll:[/QUOTE] I kto tu sie kogo dzisiaj czepia??! :shake: O Matyldo..Jak mieszka? Tymczasowo taaa? Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='madziasto4']I kto tu sie kogo dzisiaj czepia??! :shake: O Matyldo..Jak mieszka? Tymczasowo taaa?[/QUOTE] No tymczasowo, jeszcze 9 miesiecy. Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 I co, fajnie się mieszka z kociskiem pod jednym dachem?? Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='madziasto4']I co, fajnie się mieszka z kociskiem pod jednym dachem??[/QUOTE] No kurna wesolo. Nie sadzilam, ze kot moze byc taki fajny. W polaczeniu z Alka to jest zywiol. Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ja nigdy nie mieszkałam z kotem, chyba za bardzo indywidualne charaktery mają jak dla mnie:hmmmm: A w zasadzie to co ja o nich wiem, może bym i polubiła taką kicię.. Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='madziasto4']Ja nigdy nie mieszkałam z kotem, chyba za bardzo indywidualne charaktery mają jak dla mnie:hmmmm: A w zasadzie to co ja o nich wiem, może bym i polubiła taką kicię..[/QUOTE] Indywidualisci okropni. I miziac sie chca kiedy oni maja na to ochote. Zawolasz, maja Cie w D, przyjda jak beda chcieli. Chyba ze przygarnie sie bezdomniaczka spragnionego milosci, to bedzie sie mizial czesto. Quote
PositiveThought Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 dwa psy jej mało, jeszcze kot se kupi :shake: ja parówę z srem i pomidorkiem. Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='PositiveThought']dwa psy jej mało, jeszcze kot se kupi :shake: ja parówę z srem i pomidorkiem.[/QUOTE] Tera przylazla jak my czy-czte-ry zrobily :roll: Parowa, serek, pokrojony osobno ogorek i pomidor+kapuc tez jest git. Poszlam ja Be :bye: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 A słyszałam, ze to cholery jakich mało :lol: Toro nie lubi kotów na spacerach:hmmmm: Parówę ze srem? Quote
PositiveThought Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 ano. pomocy słoniocy. ja już nie wyrabiam z tym komputrem. i z genetyką. i Balladyną. Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Dwa bobry. Ale paskudny dzien :shake: Quote
Recommended Posts