Magda Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 fidelek2 napisał(a):Wy odchudzaczki :grins: Władzo, Ty to przecież cienka jesteś jak witka wierzbowa więc po co Ci odchudzanie...? :roll: :p Hihi... potowarzyszę Ani:eviltong: Mi by sie przydała taka oczyszczająca:cool1: Co takie ponure humory? Zakopać dolinki i wracać mi tu:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Modzie, ja sie czyszcze w sensie doslownym i w przenosni. Czuje sie taka pusta wewnatrz organizmu :multi: Quote
madziasto4 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Te, kobity, nie użalać się nad sobą, tylko dawać mi tu fotki Alicji.. Najlepiej z kotem Borysem:p Quote
Magda Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Modzie, ja sie czyszcze w sensie doslownym i w przenosni. Czuje sie taka pusta wewnatrz organizmu :multi: To bardzo dobrze! Mam nadzieję, że waga pozostanie na swoim miejscu po diecie:eviltong: Madźka dobrze mówi! Quote
Anusia & Alutka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Magda_Miki napisał(a):To bardzo dobrze! Mam nadzieję, że waga pozostanie na swoim miejscu po diecie:eviltong: Wypluj natychmiast ta herezje!! Quote
Magda Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Pfu!Pfu!Pfu! Bleh..... khhhh.....bleh! Wyplute:grins: Zmykam. Na kolację (pseprasam z góry):lol: Quote
Anusia & Alutka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 spokojnie, idz, jedz, smacznego wiesz? Quote
Kasia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Jak dietowe kobitki mija poranek...? :cool3: Godzina 9.10 a ja już mam na koncie zjedzonego pączka i oponkę i kawusię wypitą :loveu: Za niedługo zabiorę sie za śniadanko!!! Quote
Pegaza Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Cze laski:cool3: jestem i mnie nie ma papa:eviltong: ale wróce niebawem.....:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 fidelek2 napisał(a):Jak dietowe kobitki mija poranek...? :cool3: Godzina 9.10 a ja już mam na koncie zjedzonego pączka i oponkę i kawusię wypitą :loveu: Za niedługo zabiorę sie za śniadanko!!! Czesc Kasienko! Jak Fidlasty i najpiekniejsze dziecko dogomanii? :loveu: Pegaza napisał(a):Cze laski:cool3: jestem i mnie nie ma papa:eviltong: ale wróce niebawem.....:cool1: Daria-Ewa nareszcie wyszla z łoża :multi: Ja wlasnie pije sniadanko, czyli kawusie :grins: Dzisiaj mam smaczny dzien! Quote
Kasia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Moje dziecko robi sie nieznośne! Szczypie, gryzie i ciągnie za włosy Panią Nianię :diabloti: Ciekawe kiedy zacznie pluć, kopać i klnąć... :roll: Żeby tylko niania nie zrezygnowała... Fidlasty liga na parapecie :p Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='fidelek2']Moje dziecko robi sie nieznośne! Szczypie, gryzie i ciągnie za włosy Panią Nianię :diabloti: Ciekawe kiedy zacznie pluć, kopać i klnąć... :roll: Żeby tylko niania nie zrezygnowała... Fidlasty liga na parapecie :p O widac maly zakumal juz o co na tym swiecie tak naprawde chodzi. Dooobrze, walczy chlopak o swoje!! :razz: Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Cześć Anusia, jak zdrówko i samopoczucie? Dobrze, że dziś nastał smaczny dzień. Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Aga76 napisał(a):Cześć Anusia, jak zdrówko i samopoczucie? Dobrze, że dziś nastał smaczny dzień. Czesc Aga :grins: Wszystko OK, niedlugo jade do wro odstawic siostre na pociag. Zaraz trzeba zrobic obiadek :multi: Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Siostra już kierunek Wawa? Anusia, gdyby zaszła taka potrzeba, mam namiary od hodowczyni na sprawdzonego i bardzo dobrego weta, który opiekuje się yorkami, w Wawie na Wilanowie. Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Juz? Nareszcie :eviltong: Miesiac czasu... Dzieki Agus. Musze sie wybrac do tego weta u ktorego robilysmy fotke, a jak nic nie poradzi to moze Opole tam gdzie Kamilka polecala... Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Słoneczna Wawa pozdrawia Może coś doradzi, zaleci, antybiotyki to żadne rozwiązanie na dłuższą metę. Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Wlasnie o to chodzi. Nie chce ciagle leczyc tylko zapobiegac. OK laseczki, lece robic obiadek, tzn gotowac jajo, obierac marchewke i otwierac serek wiesniacki :grins: :bye: Quote
Kasia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Smacznego Aniu i wpadnij później na pogaduchy :grins: Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Że tak powiem: smacznego Anusi, chociaż nie wiem czy jest do czego :roll: Jajo to ja lubię, nawet bardzo - ewentualnie dwa jaja mogą być tyż Quote
Magda Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 No proszę jakie dzisiaj humory:loveu: Ja też mam dzisiaj zadanie... robię moją pierwszą w życiu zupę pomidorową:cool1: Quote
madziasto4 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Magda_Miki napisał(a):No proszę jakie dzisiaj humory:loveu: Ja też mam dzisiaj zadanie... robię moją pierwszą w życiu zupę pomidorową:cool1: Tylko nie przypal :megagrin: Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Magda_Miki napisał(a):No proszę jakie dzisiaj humory:loveu: Ja też mam dzisiaj zadanie... robię moją pierwszą w życiu zupę pomidorową:cool1: poczęstujesz mnie? chociaż po zastanowieniu to nie wiem, czy chcę stać się królikiem? Jak robi królik? niuch niuch...? Cze Madzik! Quote
Recommended Posts