koregra Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 oj ja po piweczku to nie za bardzo mam ochote na slodkości ale jak dają to trza brac nawet jeśli miałabym zw....:eviltong: Quote
koregra Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 oj chyba juz nic idem spać:cool1: dobranoc;) Quote
Anusia & Alutka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ooo cipsa to ja bym chciala. Ale krancipsa falowanego serowo-cebulowego i do tego reddsa jablkowego chlodzacego sie w mojej lodowce :razz: Dzien dobry dziewczynki :loveu: U nas leje, buuu. Snij mi sie straszny koszmar i obudzilam sie cala mokra, oj buuu. I jeszcze musze czekac na siostre zeby zjesc sniadanie, bo buleczek nie ma w domu, buuuu, oj buuuu... Mam nadzieje ze u Wal lepij... Quote
koregra Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Witaj Anusiu. Co to tak strasznie się dzień zaczyna. To dziś wieczorkiem chipsy i pifffko:evil_lol: U nas ładnie się robi słoneczko nieśmiale wychodzi:lol: Mimo wszystko miłego dnia życzę;) Quote
Kasia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Mogem sie dołączyć potem z piffkiem...Proszem! :roll: Quote
Kasia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 przyjdź po przedstawieniu, zaczekamy...:roll: Quote
Kasia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 o tak. waniliowe z bitą śmietaną! dla mnie całe wiadro moze być :p Quote
koregra Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 o o o i dla mnie Ale będzie fajnie :evil_lol: Quote
koregra Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Na razie wcinam arbuza, to też moj nałóg:evil_lol: Quote
Kasia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 ja jeszcze przyniosę słonecznik pyszny pyszny i piffko.... Quote
Anusia & Alutka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 A ja zmieniam lokal i dzisiaj pije z kims innym :grins: Bawcie sie dobrze gwiazdeczki :bye: Tylko mi tu za duzego syfu nie zrobcie hi hi :eviltong: Quote
Kasia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 ja nie wiem, taka impreza sie zapowiadała a tu wszyscy poznikali...zostałam ino ja i Kamila...:roll: Quote
madziasto4 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jak nie rusys to bedzie lecialo do przodu do pysia. Ach to my chyba nie o tych samych włoskach przy oczkach myślimy :hmmmm: koregra napisał(a):Dzięki:multi: :multi: :multi: Ja uwielbiam żelki, a najbardziej jestem uzależniona od mamby. Całą paczkę w jeden mig pochłaniam i to nie tą malutką tylko zbiorczą :evil_lol: Mamba, mentosy owocowe, nawet do tic taców potrafię się dorwać i pochłaniać bez opamiętania właściwie tego nie kontrolując :razz: Czeesc Anusia!! :p Quote
koregra Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='madziasto4']Ach to my chyba nie o tych samych włoskach przy oczkach myślimy :hmmmm: Mamba, mentosy owocowe, nawet do tic taców potrafię się dorwać i pochłaniać bez opamiętania właściwie tego nie kontrolując :razz: Czeesc Anusia!! :p Hi hi hi to mam to samo mentosy to zamiast mamby sa jak nie ma w sklepie. Ale mam zawsze fajnie bo jak TŻ przeskrobie to mi kupuję mentosy i cała paczkę zbiorcza mamby;) znika to w kilka minut poźniej umieram Quote
madziasto4 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='koregra']Hi hi hi to mam to samo mentosy to zamiast mamby sa jak nie ma w sklepie. Ale mam zawsze fajnie bo jak TŻ przeskrobie to mi kupuję mentosy i cała paczkę zbiorcza mamby;) znika to w kilka minut poźniej umieram buahaha boska rekompensata tz-ta :megagrin: Quote
koregra Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Fajowo wiem :p Alusiu kiedy będą twoje focie?? Quote
Anusia & Alutka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 PositiveThought napisał(a):ja Was przepraszam, że mnie ni było :oops: cze Anuśka, zdrajczyni! A tka Ty ćwinio Ty!! Ja Ci zacytuje nastepnym razem focie, eeeehe, takiego bedziesz widziec!! :obrazic: Wczoraj bylo fajnie, znalazlysmy fajnego pana barmana, z ktorym smialysmy sie dopoki barman owóż nie zostal opieprzony przez jakas blond lalke. Dzisiaj ponoc gdzies jedziemy, ale ja moge z wlasnej woli za kierowce robic oj... Czesc Dziewczynki :loveu: Quote
Kasia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Anusia gdzieś se jedzie...czyli dziś z imprezy też nici...:shake: Quote
Anusia & Alutka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Czesc Kasiu, ano nici znowu... Odbijemy se kiedys. Kamilko jade na głębinów ;) Quote
Recommended Posts