Kasia Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Anusiak wrócisz tu kiedy na te stare śmieci??? :loveu: Quote
vikiii Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 hej:lol: I jak tam dietka i ćwiczonka? Ty się tak nie odchudzaj, bo za łopatą się schowasz:evil_lol: Wymiziaj Alicję ode mnie i Krzysztofa.... pokarz jakieś fotki damulki!!!!! Quote
Aga76 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']Oj dziewoje... Tak dugo mie tu nie było? Czas szybko leci, dużo się wydarzyło[COLOR=paleturquoise] niestety też złych rzeczy[/COLOR] buu, na nic nie ma czasu. Pozdrawiamy z Alką :loveu:[/quote] :calus: ojć, buu buziakujemy Quote
Pegaza Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Cze Anusiak:cool1: jak tam cwiczenia? waga zeszla w dol? Quote
Aga76 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='Magda']Puk, puk! Jesteś tu?:razz:[/quote] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20sad/75C.gif[/IMG] oj buuu pusto tu Quote
Aga76 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Anusia usycham... tonę... [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20sad/75E.gif[/IMG] Quote
Pegaza Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji imienin:Rose: bys wpadla do nas od czasu do czasu...:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Pegaza']Wszystkiego najlepszego z okazji imienin:Rose: bys wpadla do nas od czasu do czasu...:cool1:[/quote] Oto i jestem :loveu: Wczoraj świętowałam imieniny i rocznice ślubu Siostry :evil_lol: od ok. 22.30 miałam chyba z 7 bliskich spotkań z klozetem. Tera już mi się coś chyba ruszyło w tym brzuchu w drugą stronę hi hi, zjadłam ze dwa suchary, póki co żyję. Dupa spadła, ale nie mogę się pozbyć brzuchowego tłuszcza więc najlepiej będzie jak wybiorę się do dietetyka. Czas leci niesamowicie, IV rok mam zaliczony, teraz tylko muszę rozprawić się z egzaminami z III :roll: Wybaczcie, że flaszki nie postawie, ale same rozumiecie hihi [IMG]http://www.strykowski.net/ciasto/ciasto_czekoladowe_zdjecie_ciasta_czekoladowe,_zdjecie_tortu_731.jpg[/IMG] Quote
Pegaza Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 No narescie wpadlas do nas:multi::loveu: moze byc i bez flachy :evil_lol: no to niezle swietowalas ale okazje az 2 byly jak widze:evil_lol: co tam u psow opowiadaj.. Quote
Anusia & Alutka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Wez D-E nawet nic mi nie mow... [COLOR=PaleTurquoise]obalilysmy z Siostra dwie zubrowki z sokiem.[/COLOR] Okazje w sumie czy, bo ciocia tyz Ania. Piesy sa w domu, to nie bardzo mam z nimi kontakt, Alka niedawno zostala ostrzyzona i fajowo wyglada. A tera spac ide, bo jutro raniuśko do pracy, pozniej duporuszanie a wieczorem ciacho do pracy musze zrobic, bo dzisiaj nie dalo rady :evil_lol: Branoc :sleep2: Quote
Kasia Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 I stuknęła kolejna wiosenka :loveu: [CENTER][SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Anusiak wszystkiego róziowego i NAJ NAJ NAJ!!![/COLOR][/FONT][/SIZE] :BIG: :drink1: :BIG:[/CENTER] Quote
Magda Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Ja też przyłączam się do życzeń! Nie chciałam pisać na nk:eviltong: No to [SIZE=6][COLOR=DarkOrange]wszystkiego najlepszego kochana! Wracaj nam tutaj częściej:loveu:[/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu: No to siup:drinking: Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Fstyd tak u siebie nie bywać :( powiem tylko, że u mnie przesrane. Quote
Pegaza Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']Fstyd tak u siebie nie bywać :( powiem tylko, że u mnie przesrane.[/quote] No jak ze co? Anusia gadaj po ludzku a nie po go...:roll::cool1: co je grane dziolcha? Quote
Kasia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Anusiak bardziej szczegółowo :mad: Co jest grane? Quote
Pegaza Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']Ujnia z grzybnią Dario-Ewo.[/quote] Kuna chyba wypadlam z obiegu nie rozumiem Twojego jezyka:roll::evil_lol: ale jak widze to Kasia tez :evil_lol: Anusia gadaj po ludzku..:roll: Quote
Kasia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 D-E, ja myśle że tak tłumacząc na prosty łeb to u Anusiaka niezbyt dobrze się dzieje, tak na literkę CH.... :cool1: ale mogła by bardziej szczegółwo pisać, to fakt :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Kasia']D-E, ja myśle że tak tłumacząc na prosty łeb to u Anusiaka niezbyt dobrze się dzieje, tak na literkę CH.... :cool1: ale mogła by bardziej szczegółwo pisać, to fakt :evil_lol:[/quote] no tez tak mysle,tylko gdzie ta ujnia z grzybną jest :roll: w pracy, na studiach, na nowym miejscu, u siebie w domu, z psem cos nie tak... Anusiak napisz jakies wskazowki moze z Kasia na jakis trop wpadniemy:cool1: Quote
Magda Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Wypucowałam galerię, bo widziałam aktywność właścicielki na forum :eviltong: Zapraszamy do siebie koleżanko! Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Kasia']D-E, ja myśle że tak tłumacząc na prosty łeb to u Anusiaka niezbyt dobrze się dzieje, tak na literkę CH.... :cool1: ale mogła by bardziej szczegółwo pisać, to fakt :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Pegaza']no tez tak mysle,tylko gdzie ta ujnia z grzybną jest :roll: w pracy, na studiach, na nowym miejscu, u siebie w domu, z psem cos nie tak... Anusiak napisz jakies wskazowki moze z Kasia na jakis trop wpadniemy:cool1:[/QUOTE] Dokładnie tak Kasia. Właściwie no to wszędzie ujnia oprócz chyba tylko pracy, ale tam też bez rewelacji. Nic mi się nie chce, zero motywacji... no źle jest, źle i już. [quote name='Magda']Wypucowałam galerię, bo widziałam aktywność właścicielki na forum :eviltong: Zapraszamy do siebie koleżanko![/QUOTE] Byłam na chwilę ale to dogo takie dziwne jakieś tera... Gdzie są emoty tak a propopo? Quote
Recommended Posts