madziasto4 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Anusia & Alutka'] No Madzka, gamoniu, nie laczysz białków z węglowodanami tylko. Wiec albo jesz schaba z surówką albo surowke z ziemniatami. Czym sie lepiej najesz wiadomo... Tak samo pieczywo z pomidorsem tylko, albo makaron czy ryz z warzywkami.[/QUOTE] No toż wiem co to znaczy nie łaczyć białek z weglowodanami! Bedzie mi tu tłumaczyć :diabloti: Się pytam dlategoż, czy tylko nie łączysz weglowodanów z resztą, czy całkowicie zrezygnowalaś z weglowodanów. Bo se można wcale nie jeść chleba ani innych kartofli, itd :cool1: A co to znaczy, ze tata nie zmienił stanowiska?? :hmmmm: Chce te wszystkie szczeniole dla siebie zostawic czy jak?? Quote
Anusia & Alutka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='madziasto4']No toż wiem co to znaczy nie łaczyć białek z weglowodanami! Bedzie mi tu tłumaczyć :diabloti: Się pytam dlategoż, czy tylko nie łączysz weglowodanów z resztą, czy całkowicie zrezygnowalaś z weglowodanów. Bo se można wcale nie jeść chleba ani innych kartofli, itd :cool1: A co to znaczy, ze tata nie zmienił stanowiska?? :hmmmm: Chce te wszystkie szczeniole dla siebie zostawic czy jak??[/quote] Myslalby kto ze Ty wiesz co znaczy nie laczyc bialek z weglowodanami... Dzie bez?! Ja bym bez makaronow itepe umarla! Jem je ale osobno, z warzywami. No poki co siskie zostaja... Quote
madziasto4 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']Myslalby kto ze Ty wiesz co znaczy nie laczyc bialek z weglowodanami... Dzie bez?! Ja bym bez makaronow itepe umarla! Jem je ale osobno, z warzywami. No poki co siskie zostaja...[/QUOTE] Ekhm :cool1: No, ciężko tak bez żadnych węglowodanów, ale schudnąć można fajnie :razz: O matko, Doda śpiewa u rodzicow w TV, jakaś Szansa leci czy co? :hmmmm: O jezu, syskie szczeniole??! Ile ich tam jest sztuk? Quote
Anusia & Alutka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='madziasto4'] No, ciężko tak bez żadnych węglowodanów, ale schudnąć można fajnie :razz: O jezu, syskie szczeniole??! Ile ich tam jest sztuk?[/quote] Sztery sztuki. No niby mozna o ile komus doopa o weglowodanach rosnie, bo jak rosnie z powietrza no to wtedy problemos. [COLOR=PaleTurquoise]Tak jak u mnie[/COLOR] chociaz brzuszek sie bardziej plaskaty zrobil. :grins: no i nogi jak zwykle :roll: Quote
madziasto4 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']Sztery sztuki. No niby mozna o ile komus doopa o weglowodanach rosnie, bo jak rosnie z powietrza no to wtedy problemos. [COLOR=PaleTurquoise]Tak jak u mnie[/COLOR] chociaz brzuszek sie bardziej plaskaty zrobil. :grins: no i nogi jak zwykle :roll:[/QUOTE] Ej, a może Ci doopa rośnie od ciepełka tak jak ciasto drożdżowe :evil_lol: Fidlasta to ma fajnie, se może jeść co chce i ile chce, a i tak linię trzyma... Quote
Anusia & Alutka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='madziasto4']Ej, a może Ci doopa rośnie od ciepełka tak jak ciasto drożdżowe :evil_lol: Fidlasta to ma fajnie, se może jeść co chce i ile chce, a i tak linię trzyma...[/quote] Ej kurna, a wiesz, że może tak być :hmmmm: No, Fidlasta tak i to jeszcze po dziecku... Quote
Anusia & Alutka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Do domu jadę :grins: i mam wolne pól soboty :grins: Quote
Aga76 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']Do domu jadę :grins: i mam wolne pól soboty :grins:[/quote] Cze Anusia :loveu: Ooo, ale luksus, poszalejesz na całego :cool3: Quote
Kasia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='madziasto4'] Fidlasta to ma fajnie, se może jeść co chce i ile chce, a i tak linię trzyma...[/QUOTE] [quote name='Anusia & Alutka'] No, Fidlasta tak i to jeszcze po dziecku... [/QUOTE] Fidlasta to wcale nie ma tak fajnie - cienka jest jak witka wierzbowa, o! :shake: Co z tego, że mogę jeść co chcę, kiedy chcę i ile chcę jak ja bym kciała przytyć se troszku tak :placz: Nawet pączki i oponki codzienne nie pomagają... cze Anusiak tak w ogóle, no nie :loveu: to ile sztuków teraz piesów macie na stanie? :cool1: Quote
madziasto4 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Kasia']Fidlasta to wcale nie ma tak fajnie - cienka jest jak witka wierzbowa, o! :shake: Co z tego, że mogę jeść co chcę, kiedy chcę i ile chcę jak ja bym kciała przytyć se troszku tak :placz: Nawet pączki i oponki codzienne nie pomagają... cze Anusiak tak w ogóle, no nie :loveu: to ile sztuków teraz piesów macie na stanie? :cool1:[/QUOTE] Już lepiej nie móc przytyć, niż nie móc zrzucić! :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 [quote name='madziasto4']Już lepiej nie móc przytyć, niż nie móc zrzucić! :cool1:[/quote] kutfa z bolem, z wielkim bolem ale musze przyznac gamoniowi racje :cool1: Fidlasta tera no to mamy 6+Alka i wujkowy jeden. Aga tak poszalalam,ze o 20 w sobote juz kimalam... cze Wam :loveu: Quote
Kasia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 [quote name='Anusia & Alutka'] Fidlasta tera no to mamy 6+Alka i wujkowy jeden. [/QUOTE] zamieszkałabym se tam z Wami syskimi :loveu: Quote
Pegaza Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Cze Anusia ponoc sa fajne tabletki na schudniecie Aplefit sie nazywają sie chudnie po nich bankowo, sasiadka 6 numerow zeszla:p ja jak efektow w pracy nie bede widziec to tez je kupie... Quote
Aga76 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Anusia & Alutka'] Aga tak poszalalam,ze o 20 w sobote juz kimalam... [/quote] Uuu :evil_lol: ostre szaleństwo... [SIZE=3][COLOR=pink]hihihi[/COLOR][/SIZE] Quote
Anusia & Alutka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Anusia ponoc sa fajne tabletki na schudniecie Aplefit sie nazywają sie chudnie po nich bankowo, sasiadka 6 numerow zeszla:p ja jak efektow w pracy nie bede widziec to tez je kupie...[/quote] To b musiala schudnac po 24cm w kazdym miejscu! nie uwierze. Wiesz D-E, tabletki to uwazam, ze pomagaja osobom, ktore maja milion kilo nadwagi, a jak ktos chce zrzucic pare kilo to ni chusteczki tablety nie pomoga, dupe ruszac cza. Fidlasta zapraszam do komuny :loveu: wczoraj cos nie moglam odpisac, mulilo strasznie, a ja nylam po pierwszym doooruszaniu. najsmieszniejsze, ze bylam na zajeciach dla zaawansowanych, bo na inne nie bylo miejsca hyhy ale przezylam i bylo super. dzisiaj ide na 20.15 ino z chlopem mamy wiec nie wiem jak to bydzie... Quote
Pegaza Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Bylam w aptece i widzialam nawet mają promocje na nie dolaczona paczka chromu..w cenie 26 zeta... no jak bedzie z facetem napewno lepiej niz z kobietą:diabloti:oj Anusia Anusia Quote
Anusia & Alutka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Dupa tam tabletki. I chrom też dupa. Chyba, że się nie możesz opanować przed żarciem słodyczy, a tak wogóle, to trza się zastanowić czy żremy, bo jesteśmy głodne czy żremy, bo nam się chce jeść. I ja to już zmieniłam. Stałe pory jedzenia i nie myślę czy jestem głodna, czy np. bym se schrupała chipsa. Nie bylo chlopa, babka jakas go zastepowala. Ale dala nam w kosc! Ale fajosko bylo, twierdze nadal :) wklejam cos fajnego :evil_lol: [url=http://www.youtube.com/watch?v=_RgL2MKfWTo]YouTube - Ken Lee - Bulgarian Idol (WITH ENGLISH TRANSLATION)[/url] Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Mocny angielski :evil_lol: Cze Anusia :loveu: Quote
Kasia Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [CENTER]Wesołych Świąt Anusiaki :loveu: [IMG]http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/551.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Kasia_zg Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [SIZE=2][CENTER][I][COLOR=navy]Anusiu Wesołych Świąt!![/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Malutki baranek ma złote rózki pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki, gdy nikt nie widzi chorągiewką buja i beczy cicho Wesołego Alleluja.[/COLOR][/I] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/deb316af8c43ba06.html"][I][COLOR=navy][IMG]http://images47.fotosik.pl/102/deb316af8c43ba06.gif[/IMG][/COLOR][/I][/URL][/CENTER] [/SIZE] Quote
Anusia & Alutka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Oj dziewoje... Tak dugo mie tu nie było? Czas szybko leci, dużo się wydarzyło[COLOR=PaleTurquoise] niestety też złych rzeczy[/COLOR] buu, na nic nie ma czasu. Pozdrawiamy z Alką :loveu: Quote
Recommended Posts