Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']hmmm mowisz problem, czyli uwazasz, ze duzia? :razz:[/quote]
Nie w tym sensie chodzi mi o to ze to moja sprawa;)

dobra pisze jest Mal malutka tyciutka:p

Posted

[quote name='Aga76']Bry :loveu:

Po wczorajszej rozmowie to się boję zapytać, czy kuciak obiadowy jest duży czy mały :evil_lol:[/quote]

Ja to sie boje tu wejsc przywitac zeby Anusia nie zapytala o co innego:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Cii bo znow zacznie pytac...:evil_lol:

Pipi jest w mocnej fazie spania chrapie jak niedzwiedz:evil_lol:obok mnie[/quote]

:evil_lol: :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Ja to sie boje tu wejsc przywitac zeby Anusia nie zapytala o co innego:evil_lol:[/quote]

Nio :evil_lol: jest jeszcze kilka ciekawych części ciała do zmierzenia... [SIZE=3][COLOR=pink]hihihi[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Kasia']też macie problemy - lepiej mieć więcej jak mniej, serio :cool1:
brakuje tu i ówdzie - źle!
za dużo - też źle.
nie dogodzisz :shake:[/quote]

Się Ci wydaje Kasia.
Jak masz za mało to se idziesz na siłkę, dają Ci dietetyka, który gada co masz jeść, układają trening i możesz se ładnie mięśnie rzeźbić i je rozbudowywać. Ja niestety tego zrobić nie mogę...

cze siskim Wam :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']
a jak tam szczyle? w nowych domach już? :loveu:[/quote]

Co Ty Kasia, w jakich domach?!
Tato stanowiska nie zmienil.

No Madzka, gamoniu, nie laczysz białków z węglowodanami tylko. Wiec albo jesz schaba z surówką albo surowke z ziemniatami. Czym sie lepiej najesz wiadomo... Tak samo pieczywo z pomidorsem tylko, albo makaron czy ryz z warzywkami.