Anusia & Alutka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Pegaza'] dobra pisze jest Mal malutka tyciutka:p[/quote] hmmm musze pomyslec... :hmmmm: Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']hmmm mowisz problem, czyli uwazasz, ze duzia? :razz:[/quote] Nie w tym sensie chodzi mi o to ze to moja sprawa;) dobra pisze jest Mal malutka tyciutka:p Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']hmmm musze pomyslec... :hmmmm:[/quote] i co Ci wyszlo hihi Anusia co Ty tam knujesz :roll::lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Pegaza']i co Ci wyszlo hihi Anusia co Ty tam knujesz :roll::lol:[/quote] Nic takiego... Quote
Aga76 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Bry :loveu: Po wczorajszej rozmowie to się boję zapytać, czy kuciak obiadowy jest duży czy mały :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 :roflt: [COLOR=paleturquoise]Anusia, skąd Ty wiesz, kiedy ja mam urodziny? :-o I nie, imprezy nie robię, będzie za rok :eviltong:[/COLOR] Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Aga76']Bry :loveu: Po wczorajszej rozmowie to się boję zapytać, czy kuciak obiadowy jest duży czy mały :evil_lol:[/quote] Ja to sie boje tu wejsc przywitac zeby Anusia nie zapytala o co innego:evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Pegaza']Cii bo znow zacznie pytac...:evil_lol: Pipi jest w mocnej fazie spania chrapie jak niedzwiedz:evil_lol:obok mnie[/quote] :evil_lol: :loveu: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Pegaza']Ja to sie boje tu wejsc przywitac zeby Anusia nie zapytala o co innego:evil_lol:[/quote] Nio :evil_lol: jest jeszcze kilka ciekawych części ciała do zmierzenia... [SIZE=3][COLOR=pink]hihihi[/COLOR][/SIZE] Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Cii bo znow zacznie pytac...:evil_lol: Pipi jest w mocnej fazie spania chrapie jak niedzwiedz:evil_lol:obok mnie Quote
Kasia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 też macie problemy - lepiej mieć więcej jak mniej, serio :cool1: brakuje tu i ówdzie - źle! za dużo - też źle. nie dogodzisz :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Kasia']też macie problemy - lepiej mieć więcej jak mniej, serio :cool1: brakuje tu i ówdzie - źle! za dużo - też źle. nie dogodzisz :shake:[/quote] Się Ci wydaje Kasia. Jak masz za mało to se idziesz na siłkę, dają Ci dietetyka, który gada co masz jeść, układają trening i możesz se ładnie mięśnie rzeźbić i je rozbudowywać. Ja niestety tego zrobić nie mogę... cze siskim Wam :loveu: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Cze Anusia :loveu: Dziś myślę o obiedzie... [COLOR=PaleTurquoise]z telepizzy [/COLOR] :evil_lol: A ty co smacznego zapodasz na stół? Quote
Anusia & Alutka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Aga76'] A ty co smacznego zapodasz na stół?[/quote] Spagetti warzywne :loveu: Jezde juz po. Cze Agus :loveu: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']Spagetti warzywne :loveu: Jezde juz po. Cze Agus :loveu:[/quote] Z samych warzyfóf i makaronu? Quote
Anusia & Alutka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Aga76']Z samych warzyfóf i makaronu?[/quote] Yessssssss Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']Yessssssss[/quote] Nawet bez rybki? Quote
Anusia & Alutka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Aga76']Nawet bez rybki?[/quote] Yesssssss. Jibka to białko, nie można z węglowodanem. Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 dobrze ze ja nie muszę patrzeć co z czym się je i jem wszystko ze wszystkim :evil_lol: gdzie żeś Anusiak teraz - w Wawie? Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Anusia & Alutka'] Jibka to białko, nie można z węglowodanem.[/quote] A u mnie tuńczyk zaprzyjaźnił się z makaronem :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Bo szczęscie Fidlasta masz. No w Wawie żem., inaczej to by mię tu nie bylo. Cze D-E! Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 szkoda, byś Alutke pokazała... a jak tam szczyle? w nowych domach już? :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Cześć doopom i tym dużym, i tym małym :hand: Te, Anka, co to za dieta, nie łączyć węglowodanów z resztą, czy wcale bez węglowodanów? Quote
Anusia & Alutka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Kasia'] a jak tam szczyle? w nowych domach już? :loveu:[/quote] Co Ty Kasia, w jakich domach?! Tato stanowiska nie zmienil. No Madzka, gamoniu, nie laczysz białków z węglowodanami tylko. Wiec albo jesz schaba z surówką albo surowke z ziemniatami. Czym sie lepiej najesz wiadomo... Tak samo pieczywo z pomidorsem tylko, albo makaron czy ryz z warzywkami. Quote
Recommended Posts