Anusia & Alutka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Aga76']Oj, zrobiłam się głodna i już czuję paprykę...[/quote] No ja troche czuje tyz. Ladnie wyglada, cielwona taka i dzyndzel jej sterczy :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']No ja troche czuje tyz. Ladnie wyglada, cielwona taka i dzyndzel jej sterczy :evil_lol:[/quote] :evil_lol: prawidłowa budowa i kolor odpowiedni Quote
Anusia & Alutka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Aga76']:evil_lol: prawidłowa budowa i kolor odpowiedni[/quote] Ło Jezu!!! :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']Ło Jezu!!! :evil_lol:[/quote] :megagrin: Anusia, co masz dziś na obiadek? :cool3: Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 A Twoja doopa jest mala czy duza? moja doopa wg zapewnien m-a jest idealna:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Pegaza'] moja doopa wg zapewnien m-a jest idealna:cool1:[/quote] Ale ja nie pytam o zapewnienia M-A tylko o Twoje zdanie na owej doopy rozmiar. Aga, dzisiaj wlasnie ta papryka. A na jutro udziec z kurczaka robie. Cze Kasia! [COLOR=PaleTurquoise]podly dzien oj pooodly[/COLOR] Quote
Sara_i_Aris Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Oj, Anusia :megagrin: Smutno było bez ciebie :calus: Quote
Aga76 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Anusia & Alutka'] Aga, dzisiaj wlasnie ta papryka. A na jutro udziec z kurczaka robie. [COLOR=PaleTurquoise]podly dzien oj pooodly[/COLOR][/quote] :evil_lol: a już myślałam, że może wczoraj papryczka zeszła... hihihi Halo, halo jak kuciaka robisz? :cool3: [COLOR=PaleTurquoise]goopi dzień strzel focha, niech sobie ten dzień nie myśli, że może się tak brzydko zachowywać![/COLOR] Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']Ale ja nie pytam o zapewnienia M-A tylko o Twoje zdanie na owej doopy rozmiar. Aga, dzisiaj wlasnie ta papryka. A na jutro udziec z kurczaka robie. Cze Kasia! [COLOR=paleturquoise]podly dzien oj pooodly[/COLOR][/quote] moja doppa moze byc :p brzuch mi sie nie podoba:mad: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]juz zaniedlugo sie konczy..[/COLOR][/SIZE] Quote
Anusia & Alutka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Saro :loveu: hihi [COLOR=PaleTurquoise]robisz impreze urodzinowa? [/COLOR] Aga, ja se teraz obiadki szykuje na next dej i zjadam w pracy o 14. Wogole se tak podzielilam, ze rano sniadanie po 6, pozniej o 10, pozniej 14 i kolacja o 18. Rozklad gites, a i tak wyrzucilam jeden posilek z diety. Kutak no to takie byle co, troche posmażyć zeby sie zarumienil, a pozniej do brytfanny, podlac woda i do piekarnika. z braku akcesoriow podlalam go bulionem na patelni, przykrylam i tak sie rozmiekal. Do tego salate z jogurtem bede jadla. Moze przezyje salate, ale najwiekszy problem mam z bokulami... [COLOR=PaleTurquoise]uraz po kopenhaskiej...[/COLOR] [quote name='Pegaza']moja doppa moze byc :p brzuch mi sie nie podoba:mad: [/quote] Nadal nie odpowiedzialas na pytanie... :cool1: Quote
Aga76 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Podziwiam cię, dzielna jesteś! [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20midi/C445.gif[/IMG] Ładnie godziny zaplanowałaś i bardzo rozsądnie. [COLOR=PaleTurquoise]I oszczędnie w kaloriach.[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [COLOR=PaleTurquoise]Taaaa dzielna, jak sie tak zauscilo to tera trza byc dzielna...[/COLOR] :roll: [quote name='Pegaza']Anusia jo wiedziala Ty jest czepliwo jak rzep:evil_lol: a wymiary chcesz dokladne?:eviltong:[/quote] Wymiarow niet, chce zebys powiedziala, czy uwazasz, ze jest mala czy duza :p Quote
Anusia & Alutka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Pegaza']jeny taka normalna nie jest mala nie jest duza.. moze byc?:razz:[/quote] nie moze... ale mozemy zakonczyc ten trudny temat :eviltong: Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Anusia jo wiedziala Ty jest czepliwo jak rzep:evil_lol: a wymiary chcesz dokladne?:eviltong: Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Anusia & Alutka'][COLOR=paleturquoise]Taaaa dzielna, jak sie tak zauscilo to tera trza byc dzielna...[/COLOR] :roll: Wymiarow niet, chce zebys powiedziala, czy uwazasz, ze jest mala czy duza :p[/quote] jeny taka normalna nie jest mala nie jest duza.. moze byc?:razz: Quote
Aga76 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Anusia & Alutka'][COLOR=PaleTurquoise]Taaaa dzielna, jak sie tak zauscilo to tera trza byc dzielna...[/COLOR] :roll: [/quote] [COLOR=Pink]Jesteś very dzielna[/COLOR] :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Pegaza']hihi Anusia dzieki Ci bardzo :evil_lol: w koncu po co Ci to wiedziec..[/quote] bo potrzebuje wiedziec za jaka ją uwazasz, tę doopę :diabloti: Quote
Aga76 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']bo potrzebuje wiedziec za jaka ją uwazasz, tę doopę :diabloti:[/quote] Jakby nie było doopencja wciąż jest na topie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']nie moze... ale mozemy zakonczyc ten trudny temat :eviltong:[/quote] hihi Anusia dzieki Ci bardzo :evil_lol: w koncu po co Ci to wiedziec.. Quote
Anusia & Alutka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Pegaza']Ale wyjatkowo hihi Anusia sie trzyma tematu:evil_lol: chyba ta jeji ja bardzo drazni:evil_lol:[/quote] bo trza mi to wiedziec no. [COLOR=PaleTurquoise]powiedz, ze jest duza i zakonczmy temat [/COLOR] Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']bo potrzebuje wiedziec za jaka ją uwazasz, tę doopę :diabloti:[/quote] A do czego Ci ta wiedza potrzebna?:p moja doopa moj problem czy duza czy mala:p Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Aga76']Jakby nie było doopencja wciąż jest na topie :evil_lol:[/quote] Ale wyjatkowo hihi Anusia sie trzyma tematu:evil_lol: chyba ta jeji ja bardzo drazni:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Pegaza']A do czego Ci ta wiedza potrzebna?:p moja doopa moj problem czy duza czy mala:p[/quote] hmmm mowisz problem, czyli uwazasz, ze duzia? :razz: Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']bo trza mi to wiedziec no. [COLOR=paleturquoise]powiedz, ze jest duza i zakonczmy temat [/COLOR][/quote] Normalnie mnie zadziwiasz:-o:evil_lol: nie powiem ze jest duza:shake: powiem ze jest mala moze byc?:evil_lol: Quote
Recommended Posts