Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
masz na nyky fote?
[/QUOTE]

ni mam fotki tam.
jakieś chyba mi TZ robił ale to muszę poszukać i Ci ewentualnie na PW wyślę, ok?

ja to beż żarcia bym nie dała rady - ja muszę jeść dużo i dobrze, i duzo miencha musi być i w ogóle dobre i treściwe to musi być!
no ale u mnie to inna sytuacja - ja to bym chciała przytyć troszku a w moim przypadku większe ilości żarcia tego niestety nie powodują...już chyba zawsze będę sucha :p

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie no mnie samej to nudno by tam bylo...ani z kim pogadac i ponarzekac na ciezki los:evil_lol:
nawet nie mow...ostatnio takie fajowskie spodnie byly w Reporterze i do nich nie weszlam buuu

Posted

[quote name='Kasia']ni mam fotki tam.
jakieś chyba mi TZ robił ale to muszę poszukać i Ci ewentualnie na PW wyślę, ok?

ja to beż żarcia bym nie dała rady - ja muszę jeść dużo i dobrze, i duzo miencha musi być i w ogóle dobre i treściwe to musi być!
no ale u mnie to inna sytuacja - ja to bym chciała przytyć troszku a w moim przypadku większe ilości żarcia tego niestety nie powodują...już chyba zawsze będę sucha :p[/quote]

Kasia a ja miecha nie potrzebuje za to w duzych ilosciach surowki ziemniaki, kluski.. i wszystko to co niezdrowe..hamburgery itp
ja mialam kiedys ten sam problem co Ty wazylam 42 kg jako panna -52 jak rodzilam Niki potem schudlam po ciazy do 45 kg a w ciagu 10 lat utylam 10 kg w sumie przelicznik nie jest zly heh na tyle lat..
ja Ci radze jesc posilki o stalej porze..to pomaga pod godzina dokladnie..

Posted

dobra Kasia, to jo czekom.

[quote name='Pegaza']Nie no mnie samej to nudno by tam bylo...ani z kim pogadac i ponarzekac na ciezki los:evil_lol:
nawet nie mow...ostatnio takie fajowskie spodnie byly w Reporterze i do nich nie weszlam buuu[/quote]

eee tam, ciezki los to ja mam teraz, jak cierpie bo spodnie robia sie coraz ciasniejsze :shake: gorzej byc nie moze wiec naprawde cieszy mnie ta mala przerwa od stuiow gdzie bez wyrzutow sumienia bede mogla poswiecic czas tylko dla siebie.

Posted

ja w sumie jem posiłki o jednakowej porze i też lubię to co niezdrowe tak jak Ty - pizza, hamburgery, McDonald's i inne podobne...
i co? nic, taka juz chyba moja natura być suchym :p

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
Kasia to zjadaj białko i na siłkę pędź :evil_lol:
Ci masy mięśniowej przybędzie i będziesz taki Pundzian w wersji żeńskiej :evil_lol:
[/QUOTE]

taa, mnie byś na tą siłkę siłą nie wytargała :shake:
za leniwa jestem, wolę nic nie robić niz robić cokolwiek :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Łooooj masakra...
Po pirsze: zdalam ppm :multi: [COLOR=PaleTurquoise]na 4,5[/COLOR]
po drugie: mam mniej ciala ale nie dlatego ze żem se schudla aerobikowo, ale wycinal mi cos na olecach... mam 4 szwy i nie moge sie myc jak czlowiek, nie bede mogla cwiczyc przez jakis czas i wogole to swedzi mnie to okrutnie.
jestem na nowym poawansowym miejscu pracy :loveu: urzadzam swoj pokoik :p
i ogolnie to spoko.
mam wolne 2 weekendy a pozniej w marcu trzy zjazdy... :cool1:
co u Was?
buziakujemy :loveu:

Posted

Łoj to fajniscie gratuluje:multi::cool2:
niech sie dobrze goi na plecach..
nowy miejsce pracy wow :multi:
wpadnij do nas to zobaczysz..:eviltong:
i tez Cie sciskam:calus:

Posted

[quote name='Aga76']Anusia, rób pokoik na róziowo :evil_lol:

GRATULACJE :Rose:[/quote]

Ha!
Aga, wlasnie mialam taki pomysk, zeby w tym kolorze dodatki se zafundowac :evil_lol: widzialam ladne te plastikowe poleczki [my na to mowimy kuwety :evil_lol: ] w kolorze roziowym, mam roziowy dlugois i zszywacz :evil_lol:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Ha!
Aga, wlasnie mialam taki pomysk, zeby w tym kolorze dodatki se zafundowac :evil_lol: widzialam ladne te plastikowe poleczki [my na to mowimy kuwety :evil_lol: ] w kolorze roziowym, mam roziowy dlugois i zszywacz :evil_lol:[/quote]

:evil_lol: noo i piknie będzie!

Róziowy zszywacz - bomba, ja mam fioletowy :sad:

Posted

[quote name='Pegaza']myslisz ze Anusi to wystarczy nie zazada wiekszych objasnien?:evil_lol:[/quote]

Objaśnień pewnie nie potrzebuje, ale mała konfrontacja rzeczywistości z wyobrażeniami czemu nie... :evil_lol: