Kasia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Anusia & Alutka'] masz na nyky fote? [/QUOTE] ni mam fotki tam. jakieś chyba mi TZ robił ale to muszę poszukać i Ci ewentualnie na PW wyślę, ok? ja to beż żarcia bym nie dała rady - ja muszę jeść dużo i dobrze, i duzo miencha musi być i w ogóle dobre i treściwe to musi być! no ale u mnie to inna sytuacja - ja to bym chciała przytyć troszku a w moim przypadku większe ilości żarcia tego niestety nie powodują...już chyba zawsze będę sucha :p Quote
Pegaza Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Nie no mnie samej to nudno by tam bylo...ani z kim pogadac i ponarzekac na ciezki los:evil_lol: nawet nie mow...ostatnio takie fajowskie spodnie byly w Reporterze i do nich nie weszlam buuu Quote
Pegaza Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Kasia']ni mam fotki tam. jakieś chyba mi TZ robił ale to muszę poszukać i Ci ewentualnie na PW wyślę, ok? ja to beż żarcia bym nie dała rady - ja muszę jeść dużo i dobrze, i duzo miencha musi być i w ogóle dobre i treściwe to musi być! no ale u mnie to inna sytuacja - ja to bym chciała przytyć troszku a w moim przypadku większe ilości żarcia tego niestety nie powodują...już chyba zawsze będę sucha :p[/quote] Kasia a ja miecha nie potrzebuje za to w duzych ilosciach surowki ziemniaki, kluski.. i wszystko to co niezdrowe..hamburgery itp ja mialam kiedys ten sam problem co Ty wazylam 42 kg jako panna -52 jak rodzilam Niki potem schudlam po ciazy do 45 kg a w ciagu 10 lat utylam 10 kg w sumie przelicznik nie jest zly heh na tyle lat.. ja Ci radze jesc posilki o stalej porze..to pomaga pod godzina dokladnie.. Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 dobra Kasia, to jo czekom. [quote name='Pegaza']Nie no mnie samej to nudno by tam bylo...ani z kim pogadac i ponarzekac na ciezki los:evil_lol: nawet nie mow...ostatnio takie fajowskie spodnie byly w Reporterze i do nich nie weszlam buuu[/quote] eee tam, ciezki los to ja mam teraz, jak cierpie bo spodnie robia sie coraz ciasniejsze :shake: gorzej byc nie moze wiec naprawde cieszy mnie ta mala przerwa od stuiow gdzie bez wyrzutow sumienia bede mogla poswiecic czas tylko dla siebie. Quote
Kasia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ja w sumie jem posiłki o jednakowej porze i też lubię to co niezdrowe tak jak Ty - pizza, hamburgery, McDonald's i inne podobne... i co? nic, taka juz chyba moja natura być suchym :p Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Kasia to zjadaj białko i na siłkę pędź :evil_lol: Ci masy mięśniowej przybędzie i będziesz taki Pundzian w wersji żeńskiej :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Anusia & Alutka'] Kasia to zjadaj białko i na siłkę pędź :evil_lol: Ci masy mięśniowej przybędzie i będziesz taki Pundzian w wersji żeńskiej :evil_lol: [/QUOTE] taa, mnie byś na tą siłkę siłą nie wytargała :shake: za leniwa jestem, wolę nic nie robić niz robić cokolwiek :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Łooooj masakra... Po pirsze: zdalam ppm :multi: [COLOR=PaleTurquoise]na 4,5[/COLOR] po drugie: mam mniej ciala ale nie dlatego ze żem se schudla aerobikowo, ale wycinal mi cos na olecach... mam 4 szwy i nie moge sie myc jak czlowiek, nie bede mogla cwiczyc przez jakis czas i wogole to swedzi mnie to okrutnie. jestem na nowym poawansowym miejscu pracy :loveu: urzadzam swoj pokoik :p i ogolnie to spoko. mam wolne 2 weekendy a pozniej w marcu trzy zjazdy... :cool1: co u Was? buziakujemy :loveu: Quote
Pegaza Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Łoj to fajniscie gratuluje:multi::cool2: niech sie dobrze goi na plecach.. nowy miejsce pracy wow :multi: wpadnij do nas to zobaczysz..:eviltong: i tez Cie sciskam:calus: Quote
Kasia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 no, same git wieści :loveu: gratulujemy i zdania i awansu!!!!!!!! Quote
Anusia & Alutka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Prawie śiśkie dobre :evil_lol: Teraz znowu sie zabieram za postepowanie karne :roll: Quote
Aga76 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Anusia, rób pokoik na róziowo :evil_lol: GRATULACJE :Rose: Quote
Anusia & Alutka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Aga76']Anusia, rób pokoik na róziowo :evil_lol: GRATULACJE :Rose:[/quote] Ha! Aga, wlasnie mialam taki pomysk, zeby w tym kolorze dodatki se zafundowac :evil_lol: widzialam ladne te plastikowe poleczki [my na to mowimy kuwety :evil_lol: ] w kolorze roziowym, mam roziowy dlugois i zszywacz :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']Ha! Aga, wlasnie mialam taki pomysk, zeby w tym kolorze dodatki se zafundowac :evil_lol: widzialam ladne te plastikowe poleczki [my na to mowimy kuwety :evil_lol: ] w kolorze roziowym, mam roziowy dlugois i zszywacz :evil_lol:[/quote] :evil_lol: noo i piknie będzie! Róziowy zszywacz - bomba, ja mam fioletowy :sad: Quote
Pegaza Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Aga76']:evil_lol: noo i piknie będzie! Róziowy zszywacz - bomba, ja mam fioletowy :sad:[/quote] a ja mam czarny buuuu bo roziowy sie popsiul:roll: Quote
Aga76 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Pegaza']a ja mam czarny buuuu bo roziowy sie popsiul:roll:[/quote] :shake: niedobrze Quote
Anusia & Alutka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Pegaza']a ja mam czarny buuuu bo roziowy sie popsiul:roll:[/quote] czarny to ja mam ale dziurkacz, bo roziowy sie popsul buuu. od jutra robie se diete :cool3: Quote
Aga76 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Pegaza']Nie mam dziurkacza:roll: znaczy mam ale innego:diabloti: [/quote] :hmmmm: ... :roflt: Quote
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Nie mam dziurkacza:roll: znaczy mam ale innego:diabloti: dieta niemozliwe sie zawzielas ostro widze:p Quote
Aga76 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Pegaza']no co :evil_lol: taka prawda :evil_lol:[/quote] Wierzę na słowo :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Aga76']:hmmmm: ... :roflt:[/quote] no co :evil_lol: taka prawda :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Aga76']Wierzę na słowo :evil_lol:[/quote] no:p mam nadzieje bo fotki tego nie mam:evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Pegaza']no:p mam nadzieje bo fotki tego nie mam:evil_lol:[/quote] :roflt:to by dopiero było... hihihi Quote
Aga76 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Pegaza']myslisz ze Anusi to wystarczy nie zazada wiekszych objasnien?:evil_lol:[/quote] Objaśnień pewnie nie potrzebuje, ale mała konfrontacja rzeczywistości z wyobrażeniami czemu nie... :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Aga76']:roflt:to by dopiero było... hihihi[/quote] myslisz ze Anusi to wystarczy nie zazada wiekszych objasnien?:evil_lol: Quote
Recommended Posts