Anusia & Alutka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Aga76']allo allo :cool1:[/QUOTE] Agus :calus: Quote
Aga76 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Agus :calus:[/quote] Cze Anusia, temskniłam bałdzo Quote
Anusia & Alutka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Aga76']Cze Anusia, temskniłam bałdzo[/QUOTE] Ja tyz :calus: [quote name='Kasia']Czołem w czwartek :loveu:[/QUOTE] Stopa Kasia :loveu: Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Z wieczornego kolanka :loveu: Co porabiasz? Oprócz pisania na dgm... Quote
Sara_i_Aris Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Cześć Anusia. A ja się załapię na roladę weselną? Quote
tigrunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Anusia. A ja się załapię na roladę weselną?[/quote] No właśnie .. czy ktoś mi powie co to właściwie jest ??????? Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Hahahihi, nie wiecie co tracicie :loveu: Tak w ogóle jak można nie znać rolady wołowej?:crazyeye: Quote
tigrunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Kasia']Hahahihi, nie wiecie co tracicie :loveu: Tak w ogóle jak można nie znać rolady wołowej?:crazyeye:[/quote] No to już wiem, że ów rolada jest wołowa :evil_lol: No i co dalej ?? Quote
madziasto4 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='tigrunia']No to już wiem, że ów rolada jest wołowa :evil_lol: No i co dalej ??[/QUOTE] Dalej się ją spożywa z apetytem bądź bez :grins: Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Wół robi na wołowo :evil_lol: A rolada jest piszna :loveu: mam rację Madźka? Quote
tigrunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='madziasto4']Dalej się ją spożywa z apetytem bądź bez :grins:[/quote] No ale co ?? Samego woła ?? Toć jak rolada to coś musi w niej być no nie ?? :roll: Quote
madziasto4 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Kasia'] A rolada jest piszna :loveu: mam rację Madźka?[/QUOTE] Oczywiście :loveu: [quote name='tigrunia']No ale co ?? Samego woła ?? Toć jak rolada to coś musi w niej być no nie ?? :roll:[/QUOTE] Darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda. Dają to jedz i nie pytaj:evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Aga76']Jak robi wół??? To jest pytanie![/quote] Woły robią wuuuuu i [COLOR=paleturquoise]nie[/COLOR] dają mleka :evil_lol::evil_lol: [quote name='madziasto4']Oczywiście :loveu: Darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda. Dają to jedz i nie pytaj:evil_lol:[/quote] [COLOR=black]No to dajta, sama sie przekonam :p[/COLOR] Quote
Aga76 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='tigrunia']Woły robią wuuuuu i [COLOR=paleturquoise]nie[/COLOR] dają mleka :evil_lol::evil_lol: [/quote] Aaa i sysko jasne :cool1: Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Weź se plajstra wołowego miencha, rozbij go tłuczkiem na wielkiego placka, posmaruj musztardą, połóż na środek pokrojona w drobna kosteczkę kiełbasę z boczkiem, troszke cebulki, dodaj ogórka kiszonego pokrojonego w kosteczkę :loveu:, niektórzy dają też marchewkę. Następnie zawiń w rulona (:evil_lol:) i zwiąż nitką albo takimi szpikulcami po bokach. Połóż na rozgrzany olej i podsmaż z obu stron przyprawiając a potem dolej wody i duś tak długo aż będą mientkie i zrób sos. SMACZNEGO :loveu: Quote
Magda Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Mmm... my w domu też robimy takie rolady jak podała Kasia:loveu: Z ogórkiem kiszonym mniam! Zgłodniałam przez Was - idę po fantazję Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Magda_Miki'] Mmm... my w domu też robimy takie rolady jak podała Kasia:loveu: Z ogórkiem kiszonym mniam! Zgłodniałam przez Was - idę po fantazję [/quote] Prawda że pychota :loveu: Je se po kabonosa polazłam :cool1: Quote
Magda Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Kasia']Prawda że pychota :loveu: Je se po kabonosa polazłam :cool1:[/quote] Eee...kabanos:shake: Wolę parówki Quote
madziasto4 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Kabanos jest pycha :loveu: Tylko musi to być dobry kabanos :grins: Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Magda_Miki'] Eee...kabanos:shake: Wolę parówki [/quote] Parówki lubie ale ino jedne, takie cienkie z firmy Wróbel & Madej :loveu: [quote name='madziasto4'] Kabanos jest pycha :loveu: Tylko musi to być dobry kabanos :grins: [/quote] Kabanosy to rewelka. Muszą być dobrze suche i przyprawione. :loveu: Jadłaś kabanosa z dzika? PYCHOTA! Quote
madziasto4 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Z dzika :hmmmm: chyba jeszcze nie :hmmmm: Quote
Recommended Posts